cyoborg Reputație: 906 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2017 Tot incerc, tot incerc si nimic. Poate intr-o buna zi am sa primesc un raspuns la mesaje!
giani80ion Reputație: 438 Postat Februarie 23, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 23, 2017 succes la incercari
walkonthemoon Reputație: 337 Postat Martie 1, 2017 Postat Martie 1, 2017 Sa ai o primavara frumoasa! 3
crazyfucker Reputație: 235 Postat Martie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2017 Buna Mona, Cum se poate lua legatura cu tine? Am incercat sa te sun, am dat mesaje pentru a stabili o intalnire si nimic.... Multumesc.
masaj_iony Reputație: -425 Postat Martie 6, 2017 Postat Martie 6, 2017 Buna Mona, Cum se poate lua legatura cu tine? Am incercat sa te sun, am dat mesaje pentru a stabili o intalnire si nimic.... Multumesc. Mai degrabă câștigi la loterie,la Domnița nu-s șanse 1
ghimici Reputație: 122 Postat Martie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 7, 2017 :bye[/quote 😘ðŸ˜ðŸ˜›
podaru Reputație: 126 Postat Martie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 7, 2017 Bifat a doua oara,si...domnita nu mi se pare extraordinara,ma asteptam la ceva mai spectaculos,nu inteleg de ce o lauda unii.chiar nu inteleg....poate era obosita acum dar serviciile ei sunt medii spre slabe...fara deep...fara lady on top...sunt fete la 100 lei mai focoase.
bikerboy777 Reputație: 259 Postat Martie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 7, 2017 !!!
bikerboy777 Reputație: 259 Postat Martie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 7, 2017 fugi ma de-aici !!!..de ce te-ai mai dus si a doua oara???
cyoborg Reputație: 906 Postat Martie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2017 Bifat a doua oara,si...domnita nu mi se pare extraordinara,ma asteptam la ceva mai spectaculos,nu inteleg de ce o lauda unii.chiar nu inteleg....poate era obosita acum dar serviciile ei sunt medii spre slabe...fara deep...fara lady on top...sunt fete la 100 lei mai focoase.Iar eu nu prind bon de ordine la Doamna!!!
xulescu89 Reputație: 452 Postat Martie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2017 Nu e robot, n-are cum sa faca de toate cu toti.Daca ai fost de 2 ori, inseamna ca macar prima data ti-a placut...Bafta in continuare! P.S:Care-s alea mai focoase la doar 100 de lei? 2
picon Reputație: 1046 Postat Martie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 7, 2017 Bifat a doua oara,si...domnita nu mi se pare extraordinara,ma asteptam la ceva mai spectaculos,nu inteleg de ce o lauda unii.chiar nu inteleg....poate era obosita acum dar serviciile ei sunt medii spre slabe...fara deep...fara lady on top...sunt fete la 100 lei mai focoase.Pe bune? 3 4
del rey Reputație: 3954 Postat Martie 7, 2017 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Martie 7, 2017 Pe bune? Este parerea omului, trebuie respectata
picon Reputație: 1046 Postat Martie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 7, 2017 Este parerea omului, trebuie respectata Nene, sigur că e părerea omului, poate fi și respectată, dar nici ciungă-n păr nu avem, mai ales cei ce am vizitat-o. 2 1
giani80ion Reputație: 438 Postat Martie 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 8, 2017 Bifat a doua oara,si...domnita nu mi se pare extraordinara,ma asteptam la ceva mai spectaculos,nu inteleg de ce o lauda unii.chiar nu inteleg....poate era obosita acum dar serviciile ei sunt medii spre slabe...fara deep...fara lady on top...sunt fete la 100 lei mai focoase.Pai cand mai o mai prinzi,da si tu de stire.poate cedzi biletul de ordine. Eu incerc sa ajung la ea de 1 an
walkonthemoon Reputație: 337 Postat Martie 8, 2017 Postat Martie 8, 2017 Bifat a doua oara,si...domnita nu mi se pare extraordinara,ma asteptam la ceva mai spectaculos,nu inteleg de ce o lauda unii.chiar nu inteleg....poate era obosita acum dar serviciile ei sunt medii spre slabe...fara deep...fara lady on top...sunt fete la 100 lei mai focoase. acum inteleg de ce e greu de prins Mona, are ea o afinitate pentru educati din astia ca tine "bifat a doua oara" in sictir, lehamite asa....chiar daca stii tu fete focoase la numai 100, ce te-ai gandit? ia sa vad, mai e Mona obosita? tot servicii d-alea slabe presteaza? De obicei a doua oara, mergi la o fata care ti-a placut, corect? doar lasi sa se inteleaga ca si prima oara a fost la fel, dar na, tu un gentilom i-ai mai acordat o sansa. Numai Mona n-a stiut sa aprecieze onoarea pe care i-ai facut-o. Te-a lasat fara deep, fara lady on top... 5
offroad-1 Reputație: 179 Postat Martie 8, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Martie 8, 2017 De ce il atacati? Ca nu da o recenzie cu note mari? Fiecare poate sa isi spuna parerea atata timp cat nu jigneste. 3
danut111 Reputație: 323 Postat Martie 8, 2017 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Postat Martie 8, 2017 La Mulți Ani! ! ! !
picon Reputație: 1046 Postat Martie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 8, 2017 De ce il atacati? Ca nu da o recenzie cu note mari? Fiecare poate sa isi spuna parerea atata timp cat nu jigneste.Aia nu a fost recenzie, doar un comentariu. Și așa cum s-a mai spus, nu a fost mulțumit, de ce a revenit? Nu crezi că...pute? 3 4
offroad-1 Reputație: 179 Postat Martie 8, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Martie 8, 2017 Aia nu a fost recenzie, doar un comentariu. Și așa cum s-a mai spus, nu a fost mulțumit, de ce a revenit? Nu crezi că...pute?Am vazut ca nu prea face recenzii Decat scrie pe topice cu bune si rele dar si eu am avut o intalnire sub asteptari cu Mona dar uite d"asta nici nu vreau s.o mai scriu..ca ii certati pe cei care au atla parere 3
marchese de sade Reputație: 124 Postat Martie 8, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 8, 2017 Stie cineva cum pot da de doamna? Am tot incercat cu tel si sms, dar fara succes!
picon Reputație: 1046 Postat Martie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 8, 2017 Am vazut ca nu prea face recenzii Decat scrie pe topice cu bune si rele dar si eu am avut o intalnire sub asteptari cu Mona dar uite d"asta nici nu vreau s.o mai scriu..ca ii certati pe cei care au atla parereȘi ce cont ai avut înainte, dacă nu sunt prea indiscret? Ca observație: faceți fraților recenzii complete, nu comentarii din astea scurte! Printre altele, e mai ușor de văzut dacă recenzia e pe bune, sau nu! 3 4
del rey Reputație: 3954 Postat Martie 8, 2017 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Martie 8, 2017 Am vazut ca nu prea face recenzii Decat scrie pe topice cu bune si rele dar si eu am avut o intalnire sub asteptari cu Mona dar uite d"asta nici nu vreau s.o mai scriu..ca ii certati pe cei care au atla parereFa recenzie obiectiva lasa-i sa te certe ca asa stim cine, ce si cum
picon Reputație: 1046 Postat Martie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 8, 2017 Fa recenzie obiectiva lasa-i sa te certe ca asa stim cine, ce si cum Asta ziceam și eu: recenzii complete, nu comentarii! 2 1
offroad-1 Reputație: 179 Postat Martie 8, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Martie 8, 2017 Nu vreau sa intru in polemiciȘi ce cont ai avut înainte, dacă nu sunt prea indiscret? Ca observație: faceți fraților recenzii complete, nu comentarii din astea scurte! Printre altele, e mai ușor de văzut dacă recenzia e pe bune, sau nu!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum