Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

La Multi Ani dulce Mona!!! Noroc, sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie. Sa te tina D-zeu o bunaciune pentru noi cat mai mult timp. Trec pe la pranz pe la tine sa ciocnim un pahar de ziua ta. Vad ca am fost primul care ti-am urat La Multi Ani

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: telefonic, sms /whattap 0720409064
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut
  • Telefon: telefonic, sms /whattap 0720409064
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut

La multi ani Mona! Multa fericire iti doresc.

Ps.  Desi nu te cunosc personal , esti o femeie frumoasa . Am mai spus asta de multe ori. :hug1 . La multi ani!

• Like 3
Link spre comentariu

Va multumesc :ellao  :inlovee  :2808.gif                                                                                                                                                                    

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

In drum spre aeroport am facut o vizita doamnei noastre.Nu am timp de povesti explicite😄dar concluzia generala este waw.Astept yrmatoarea vizita si revin si cu amanunte.Nota generala 9.Nu dau zece din principiu😄😄.cadou 250 lei cu toate ca mi au fost solicirati 200.

• Like 1
Link spre comentariu

Secretul fericirii si starii de bine indelungate este sa iti cheltui banii pe experiente,nu pe obiecte.                                                                                                                                                                                                                                                                                                            :) ...

• Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Deci mam decis o sa fac cerere scrisa la pisicut sa o scoata pe mona sa pot sa o pastrez doar pt mn :)))))) deci gata baieti vio furr de aici .

Am comiso din nou am sunat la nr din toping a raspuns dupa vreo 4 ore de incercari intrun final vb cu mona programa la 18:30 cu confirmare la ora 18:00 si ajuns imi da adresa urc si cand intru raman masca de felul in care arata mona gigel al meu era deja teava intru vorbim pret de 3 min ma serveste cu o cola la doza si imi da un prosop pt igenizare ma intorc mona fuma o tigare spre rusinea mea uitasem tigarile la masina si iam cerut si eu o tigare si am fumat asa in reprize incercand sa ma pot satura nu stiu exact de cn de tigare sau de mona nu pot sa stiu nici acum si incepem cu un oral ne la care mona este superba si ce sa mai zic din canapea am ajuns in pat la un 69 fara nici un fel de problema miros sau alte cele igiena super continuat cu un normal protejat cu ea deasupra dula pozitia misionar dupa care am finalizat dupa ceva minute super mona super dupa care am mai fumat o tigare spre rusinea mea tot de la ea am vorbit pret de cateva minute bune super fata super desteapta super ai ce vorbi cu ea

Partea a doua a inceput pe canapeq si sa terminat in pat cu un oral la tel de vis anallll la fel normal la fel gata ca mam plictisit deja am scris enorm de mult notele va rog

LOCATIE 10

FATA 10+

IGIENA 10+

ORAL10+

NORMAL10+

ANAL 10+

Fk 10 +

Atitundine 10

De recomamdat nu o recomand ca o vreau doar pt mine daca as pute glumesc suprr fata

HALAL 200 ORA CRED CA SA SIMTIT SI EA BN LA UN MOMENT DAT ASTEP UN RASPUNS DE LA EA IN PRIVAT DACA MAM INSELAT SAU NU

Amanta mai mult perfecta

succes cu manutza :)

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Invata in plm sa scrii, analfabetule! Abia se intelege trebuie sa descifram

1 nu ma intreseaza ca am facut cateva greseli gramaticale sau ca nu am pus . , : sau alte semne adecvate la locul potrivit deoarece si pentru ca mi se ruppppe de ele ca nu dau aici teze sau alte examene .

2 am multe lucruri de rezolvat mult mai bune decat sa stau sa ma cert cu voi aici ca pe motive inutile

3 nu ma intreseaza parerea voastra despre mn si despre modul cum am scris corect sau nu va invit special sa nu cititi ce am scris eu si ati rezolvat stresul ca nu am scris eu corect

4 asa analfabet cum ma considera unii am realizat multe in viata asta pentruca nu miam pierdut inteligenta mea aia putina pe facebuciiiiiii sau pe alte tampeni gen sa scriu pe un forum corect gata am incheiat lasati prostiile ca nu mai raspund la provocari ca sunt mai mic si mai prost paaaaaaa

Q.E.D.   :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...