evlaviosu Reputație: 22 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Catedala Mantuirii Oras:Catedala Mantuirii Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Sa te ierte Dumnezeu parinte si pe noi, ca suntem toti niste pacatosi . Si pe Mona sa o ierte . Stii am o curiozitate ( sa fi curios nu e un pacat, nu? ). De unde sti ca e frumoasa daca nu ai cunoscut-o pana acum ? . Si afla ca se spune onanisti, nu labagii ! Bine onanistule o cunosc pe Mona de vreo cinci ani ,inca de atunci era foarte frumoasa .Am vizitat alte colege ale ei in decursul anilor ,acum urmeaza ea . Link spre comentariu
evlaviosu Reputație: 22 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Catedala Mantuirii Oras:Catedala Mantuirii Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Să-ți scriu aci cele 10 porunci,sfinția ta? Ai grijă cu a 7-a? Vezi Picon ,ti-am spus eu ca esti bun de dascal .Poti sa le scri pe toate sa vada si ceilalti futaciosi Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Alelalte nu au prea mare relevanță aici prea-cucernice. Link spre comentariu
strong Reputație: 1138 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Bine onanistule o cunosc pe Mona de vreo cinci ani ,inca de atunci era foarte frumoasa .Am vizitat alte colege ale ei in decursul anilor ,acum urmeaza ea . Si cum demonstrezi afirmatia ta, cum ca ai vizitat alte colege ale ei ? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Prea sfinția sa respectă confidențialitatea spovedaniei, că doar nu o fi popă securist! 2 1 Link spre comentariu
strong Reputație: 1138 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Nu, e popa "curist". Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Vezi că te afurisește, treaba ta! 1 1 Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Dar am putea sa il apelam cu denumirea profesiei sfinteie sale la vocativ?.. Popo!.. 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Mooor...nu mai am puncte! 1 1 Link spre comentariu
strong Reputație: 1138 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Picoane frate nu e frumos, hai sa lasam popa sa se apere si el, ar trebui sa-i fi recunoscator, ti-a oferit un job. Link spre comentariu
strong Reputație: 1138 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Dar am putea sa il apelam cu denumirea profesiei sfinteie sale la vocativ?.. Popo!.. "Bombo evlaviosu" merge ? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Păi io sunt protopopă neică! Îi ofer eu o slujbă. 1 1 Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Septembrie 19, 2015 @picon, de caterisire?.. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Clar! Link spre comentariu
strong Reputație: 1138 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Sa fiu al "naibii" daca stiu ce e aia colegu ? Gata am gasit, Iuda, daru sus. Si daca nu e preot si e calugar? Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Raspopire, colegu...Adica ii face un ”protocol” prin care ii ia dreptul sa slujeasca... 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 19, 2015 ... și poate să meargă la curve liniștit. 1 1 Link spre comentariu
cambiasso Reputație: 168 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Mona,nu te prind deloc la telefon,cand pot sa fac si eu o programare la tine si azi te-am sunat!Te pup Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Mona,nu te prind deloc la telefon,cand pot sa fac si eu o programare la tine si azi te-am sunat!Te pupVezi dacă n-ai ținut slujba adecvată? Link spre comentariu
mona38mona Reputație: 1245 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Mona,nu te prind deloc la telefon,cand pot sa fac si eu o programare la tine si azi te-am sunat!Te pupChiar trebuia sa scrii aici ca mai sunat ,,o singura data "adevarat...!?poate asteptam un alt apel sau sms. Link spre comentariu
poc pic Reputație: 181 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Mona,nu te prind deloc la telefon,cand pot sa fac si eu o programare la tine si azi te-am sunat!Te pupCHIAR TREBUIE SA SCRII ca NU raspunde la telefon? Cum iti permiti sa faci asemenea gest? Poate astepta sa o suni de 10 ori ca sa isi dea seama ca esti cu ganduri serioase. PS: Eu zic sa ai grija la ce mai scrii, ca iti da si un capac. ) 2 1 Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Mona,nu te prind deloc la telefon,cand pot sa fac si eu o programare la tine si azi te-am sunat!Te pupIo nici nu trebuie s-o sun si-mi raspunde,stii ce zic?? 1 Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Io nici nu trebuie s-o sun si-mi raspunde,stii ce zic?? Io nici n-apuc sa-mi termin gandu' ca as vrea sa merg la ea (ceea ce e cam des) si ma suna ea direct! Telepatie curata fratzicule!Pupa tata Mona! Hai ba nu mai fitzi rai, ca va primeste si ea cand poate. E fata de fata! 3 Link spre comentariu
averescu Reputație: 38 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 22, 2015 In weekend lucrezi? Link spre comentariu
mona38mona Reputație: 1245 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2015 In weekend lucrezi?Buna ,doar de luni pina vineri . 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum