Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest

Pozele sunt nimic fata de realitate. Hmm.. ultima ma face sa fac pe dracu-n patru sa ajung din nou pe la ea cu prima ocazie cand ajung in Bucuresti.

Cu siguranta ai dreptate! Tocmai de aia am si zis...de atitudinea "de doamna" pe care o are Mona. Dar tot cu siguranta, ne-ar face placere sa vedem mai des poze cu Mona... 

• Like 1
Link spre comentariu

nu stiu ce sa zic,insa poza in care ti-arati pasarica nu-si avea rostul..

uite ,pentru mine,ai exclus un mister...

in rest numai de bine ,esti o tipa faina ,zic si eu ...

Hai mah!! Pai pararea mea ca Mona are ce arata...inclusiv pasarica. Crezi ca daca ai vazut pasarica ai rezolvat si misterul?? 

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Hai mah!! Pai pararea mea ca Mona are ce arata...inclusiv pasarica. Crezi ca daca ai vazut pasarica ai rezolvat si misterul?? 

a vrut sa spuna ca da o laba si gata ....a rezolvat problema zice ca a fost la Mona....hai ca am zis-o si-n rime !!!!

• Like 2
Link spre comentariu

Bine gogule!

Ti-ai ales bine numele de user aici. Spune multe de cat te duce capul!

amice esti idiot ..in primul rand..nu era un apropo la tine.....era despre altcineva care zicea ceva de pozele Monei...dar ma rog ....suntem in Romania si asta ne ocupa tot timpul !

fire incinse

Link spre comentariu

amice esti idiot ..in primul rand..nu era un apropo la tine.....era despre altcineva care zicea ceva de pozele Monei...dar ma rog ....suntem in Romania si asta ne ocupa tot timpul !

fire incinse

Ai dat reply la postarea facuta de mine. Ok, daca zici ca e asa, imi cer eu scuze ca te-am jignit si fiecare isi vede de ale lui.

Link spre comentariu

Ai dat reply la postarea facuta de mine. Ok, daca zici ca e asa, imi cer eu scuze ca te-am jignit si fiecare isi vede de ale lui.

pai am dat dar am zis ceva de tine....citeste de 100 de ori inainte sa dai o replica......bine conteaza sa mai si intelegi ! :laugh2

scuze de offtopic...te pup Mona ...frumoase poze !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 5 guests

• Creează nouă...