chriis Reputație: 81 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Super poze, trebuie sa vin pe la tine zilele astea, urgent, arati foarte bine. Link spre comentariu
leinaducs Reputație: 471 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Pozele sunt nimic fata de realitate. Hmm.. ultima ma face sa fac pe dracu-n patru sa ajung din nou pe la ea cu prima ocazie cand ajung in Bucuresti. 2 Link spre comentariu
bossul1992 Reputație: 20 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Decembrie 8, 2015 La Cluj nu veniti? Multumesc Link spre comentariu
daniel2012 Reputație: 576 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Pozele sunt nimic fata de realitate. Hmm.. ultima ma face sa fac pe dracu-n patru sa ajung din nou pe la ea cu prima ocazie cand ajung in Bucuresti.Cu siguranta ai dreptate! Tocmai de aia am si zis...de atitudinea "de doamna" pe care o are Mona. Dar tot cu siguranta, ne-ar face placere sa vedem mai des poze cu Mona... 1 Link spre comentariu
jeepan Reputație: 31 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Pozele sunt nimic fata de realitate. Hmm.. ultima ma face sa fac pe dracu-n patru sa ajung din nou pe la ea cu prima ocazie cand ajung in Bucuresti.Adevarat! Link spre comentariu
mona38mona Reputație: 1245 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 8, 2015 ... 36 Link spre comentariu
pseudonim111 Reputație: 897 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Mona de ce nu mai raspunzi la tel ? Link spre comentariu
goti Reputație: 186 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Partajează Postat Decembrie 8, 2015 nu stiu ce sa zic,insa poza in care ti-arati pasarica nu-si avea rostul..uite ,pentru mine,ai exclus un mister...in rest numai de bine ,esti o tipa faina ,zic si eu ... Link spre comentariu
tomson Reputație: 5737 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Tot mister ramane pana nu ajungi acolo dar acum stim ca e un mister frumos 2 Link spre comentariu
strong Reputație: 1138 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Pozele din ultimul timp par a fi de concurs. Poate te gandesti sa participi Mona . 1 Link spre comentariu
daniel2012 Reputație: 576 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 9, 2015 nu stiu ce sa zic,insa poza in care ti-arati pasarica nu-si avea rostul..uite ,pentru mine,ai exclus un mister...in rest numai de bine ,esti o tipa faina ,zic si eu ...Hai mah!! Pai pararea mea ca Mona are ce arata...inclusiv pasarica. Crezi ca daca ai vazut pasarica ai rezolvat si misterul?? 2 Link spre comentariu
gogu80 Reputație: 922 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Hai mah!! Pai pararea mea ca Mona are ce arata...inclusiv pasarica. Crezi ca daca ai vazut pasarica ai rezolvat si misterul?? a vrut sa spuna ca da o laba si gata ....a rezolvat problema zice ca a fost la Mona....hai ca am zis-o si-n rime !!!! 2 Link spre comentariu
crystofor Reputație: 278 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Felicitari, superbe pozele!Imi aduc aminte cu placere de canapeaua din poze))). 3 Link spre comentariu
giani80ion Reputație: 438 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Daca-ți Mulțumesc și eu pt poze,mai trimiți una ca )asta? ??? :):) 1 Link spre comentariu
daniel2012 Reputație: 576 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 10, 2015 a vrut sa spuna ca da o laba si gata ....a rezolvat problema zice ca a fost la Mona....hai ca am zis-o si-n rime !!!!Bine gogule!Ti-ai ales bine numele de user aici. Spune multe de cat te duce capul! Link spre comentariu
gogu80 Reputație: 922 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Bine gogule!Ti-ai ales bine numele de user aici. Spune multe de cat te duce capul!amice esti idiot ..in primul rand..nu era un apropo la tine.....era despre altcineva care zicea ceva de pozele Monei...dar ma rog ....suntem in Romania si asta ne ocupa tot timpul !fire incinse Link spre comentariu
daniel2012 Reputație: 576 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 11, 2015 amice esti idiot ..in primul rand..nu era un apropo la tine.....era despre altcineva care zicea ceva de pozele Monei...dar ma rog ....suntem in Romania si asta ne ocupa tot timpul !fire incinseAi dat reply la postarea facuta de mine. Ok, daca zici ca e asa, imi cer eu scuze ca te-am jignit si fiecare isi vede de ale lui. Link spre comentariu
gogu80 Reputație: 922 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 12, 2015 Ai dat reply la postarea facuta de mine. Ok, daca zici ca e asa, imi cer eu scuze ca te-am jignit si fiecare isi vede de ale lui.pai am dat dar am zis ceva de tine....citeste de 100 de ori inainte sa dai o replica......bine conteaza sa mai si intelegi ! scuze de offtopic...te pup Mona ...frumoase poze ! Link spre comentariu
mona38mona Reputație: 1245 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Comportamentul unei femei e direct proportional cu atitudinea unui barbat! 12 Link spre comentariu
jeepan Reputație: 31 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Buna,Mona pe 29 si 30 ale lunii esti la birou? mersi Link spre comentariu
discretul18 Reputație: 5415 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Comportamentul unei femei e direct proportional cu atitudinea unui barbat! :clapp Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Vaiiii....... 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Vaiiii....... Te-a impresionat și pă tine? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Te-a impresionat și pă tine? pana la lacrimi 1 Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 16, 2015 pana la lacrimi tzea curs apa dAn oci estee? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum