cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 15, 2016 Salutare, Dupa cum am promis am revenit in brațele lui Mony sa rezolv ce lăsasem nerezolvat.Am fost întâmpinat la fel si m am simțit de minune in compania unei fete minunate.Domnișoara este dpdv o prezență minunata su este păcat sa mergeți pentru o simplă descărcare.Ai ce să vorbești cu ea este o prezență agreabilă si stie sa se facă plăcută si nu in ultimul rand te fute de te găsesc draci.Nu intru in detaliile actiuni ca sa nu fiu declarat vreun susținător al Monei dar pentru cei ce nu iau trecut pragul pot să ke dau un sfat.Insistați ca nu se știe cand ne trezim ca se retrage (vezi Ika si multe altele) și o ratati !!! Notele 10 pe linie Iti multumesc Mony !!! S-a retras Yka?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 15, 2016 Postat Martie 15, 2016 da de ce intrebi aici bre, la mona ?
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 15, 2016 da de ce intrebi aici bre, la mona ? Aici am vazut! Scuze la fata! Tie .... mai vb!
buboss Reputație: 145 Postat Martie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2016 Din păcate s a retras!
buboss Reputație: 145 Postat Martie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2016 Ika
mona38mona Reputație: 1245 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 Buna ziua ,programul meu este de luni -vineri de la 10-21....O zi superba va doresc! 37
Vizitator doogy Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2016 Postat Aprilie 4, 2016 Un tinerel mai firav si timid se accepta?
jeepan Reputație: 31 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 5, 2016 Ia încearcă!
chriis Reputație: 81 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2016 Am sunat azi, telefon inchis, astept sa dau de tine.
mona38mona Reputație: 1245 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2016 Am sunat azi, telefon inchis, astept sa dau de tine.Buna seara ,maine de la 10 sunt la birou....o seara frumoasa! 2
mona38mona Reputație: 1245 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2016 23
cambiasso Reputație: 168 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 7, 2016 Mona,te sun azi sa fac si eu o programare la tine,zilele astea nu am reusit sa dau de tine.pup
giani80ion Reputație: 438 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 8, 2016 m15.JPGm16.JPGSefa sunt ok pozele,dar sunt cam de acu 2 ani par a . Pup
mona38mona Reputație: 1245 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2016 .. 46
daniel2012 Reputație: 583 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 8, 2016 Cele mai tari poze ale tale de pana acum, draga Mona! Felicitari! Weekend minunat! 1
chriis Reputație: 81 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2016 Super tari pozele, super tare camera, super tare fata. Weekendul asta lucrezi?
bigpaul Reputație: 405 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2016 Au, inima!!! 1
aluminium Reputație: 46 Postat Aprilie 9, 2016 Postat Aprilie 9, 2016 Ahh!! Ce poze!! Uite ce patesc! Nu am putut sa ma abtin, si ieri, pana spre seara am incercat sa ma programez din nou la Mona….. Ok , e foarte ocupata, trebuie insistat. Observ , slabe sanse. Asta e!, deja trecuse de ora 20! ma resemnez, si ma duc la sala! Sosonei de unica folosinta, cheia de la vestiar, schimbat rapid si trecut la banda. In fata mea in geam, noapte, ma vad in geam ca intr-o oglinda. Alerg, ma uit cum mi se mareste ritmul cardiac, ma uit iar in geam, ma vad in oglinda, alerg, unde pana mea alerg? Ma uit pe panoul din fata mea - 4 km, ma uit iar in oglinda, ma gandesc , cat mai am pana la Mona? 2 – 3 km? Maresc ritmul, ard caloriile, ma uit in geam, si ce vad? In oglinda? O vad pe Mona oameni buni! Ahh! Mona era in fata mea in geamul devenit oglinda! E in mintea mea? Nu! E acolo! Ma uit in dreapta, un nene alerga si el, nadusit pe banda lui. Bai nene! Mona e a mea! Uita-te la banda ta acolo, la caloriile si kilometrii tai, te-n pana mea! Ma uit in stanga, o tanti, chinuia si ea banda, asculta muzica in casti. Bine ca nu e atenta. Nu-mi inspira nimic, nici macar fantezia de a o vedea intr-un show cu Mona. Ce sa spun, a venit ea la sala in colantii ei mulati, dar pentru colantii aia trebuie sa ai niste buci, niste coapse, glezne, nu suncile alea! Te-n pana mea si tu! Ahh ! si pentru ca eram sigur ca doar eu o vad in felia mea de oglinda, imi las privirea si mintea sa se umple cu ce ravnea…. Mona, in sfarsit o vad, ii vad sanii, si eu pot sa pun mainile pe…, si ii vad curul, ah, ce buci mi se desfac in fata ochilor, si da pot sa le…., si sa i-o…., si o intorc, si ii vad buzele, si le simt imprejurul…., si ii smotocesc sanii, si imi afund barba intre ei, apoi…., si iar o intorc si ii vad curul, si ma gandesc, de ce nu… Ce-ar fi sa… , si da m-arunc pe ea, si …., dar ce e asta? ma trezesc ca m-arunca banda, si intr-o secunda eram in cur! In curul meu! Pe jos! Curul Monei ramasese in oglinda, sau in mintea mea…. Nadusitul alerga in continuare, la fel si sunculita in colanti, si pe mine ma durea in cur, de ei!Deci, daca nu imi fac inca o programare la Mona e grav, o iau razna. Daca fata continua sa posteze poze, astfel de poze, ma baga–n boala, parca vad ca incepem sa facem licitatie…. Al dumneavoastra, prapaditu',Aluminium 5
buboss Reputație: 145 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2016 Esti superba Mon 1
dinupaturica Reputație: 265 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Aprilie 11, 2016 e buna -buna are celulita pe picioare,dar le dai la o parte
nicu2405 Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2016 Draga noastra Mona, astazi nu ajungi pe la birou?
pastravul Reputație: 111 Postat Aprilie 11, 2016 Postat Aprilie 11, 2016 Mona ești cea mai drăguță și bine dintre toate. 1
mona38mona Reputație: 1245 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2016 Mona ești cea mai drăguță și bine dintre toate.Multumesc,pupici!
nicu2405 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2016 Ai fost plecata? Am incercat sa dau de tine zilele astea dar nu am avut noroc!
chriis Reputație: 81 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2016 Salutare Am ajuns azi la Mona, e superba. Cea mai buna de pe site la care am fost. E genul de fata cu care ai vrea sa o faci in fiecare zi. Plus are cea mai smechera camera. Notele nu au relevanta. Cu siguranta am sa revin, merita asteptarea. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum