picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 22, 2016 Daca nu erai medaliatul jignirilor si al prostului gust in materie de glume si replici aici pe forum,poate credeamDoamne pazeste ne ,sa nu ajungem ca picon la batranețe Să mori tu? E mai bine să plătești pentru a face laba? 2 4
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 23, 2016 As putea sa te platesc pe tine sa mi faci laba ca si asa esti muritor de foame,dar spun fetele ca esti libidinos,urat si respingator,pai daca ele au inceput sa te evite,eu dc sa te las sa mi faci laba? 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 23, 2016 As putea sa te platesc pe tine sa mi faci laba ca si asa esti muritor de foame,dar spun fetele ca esti libidinos,urat si respingator,pai daca ele au inceput sa te evite,eu dc sa te las sa mi faci laba? LabagiuleeeeeIa spune mă, care fete? Stai dreaq, de piticanie grasă și cu pula mică! Ascunde- te mă! 1 4
masaj_yony Reputație: 14 Postat Noiembrie 23, 2016 Postat Noiembrie 23, 2016 As putea sa te platesc pe tine sa mi faci laba ca si asa esti muritor de foame,dar spun fetele ca esti libidinos,urat si respingator,pai daca ele au inceput sa te evite,eu dc sa te las sa mi faci laba? Lasă-l măcar o data sa o frece si el!Se pare ca o si pupa👠1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 23, 2016 Lasă-ma măcar o data sa o frec si eu! O si pup 2
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 23, 2016 Nu pot sa dau nume,dar ca esti libidinos,slinos,jegos,imputit,respingator o spun toate.Pula aia mica iti poate face tenul mai frumos :)Deja vad ca ți place si daca ar fi sa continui ar insemna sa poluez topicul Monei.Fa ti un bine si nu mai fi pofticios LabagiuleeeeeIa spune mă, care fete? Stai dreaq, de piticanie grasă și cu pula mică! Ascunde- te mă!
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 23, 2016 Nu pot sa dau nume,dar ca esti libidinos,slinos,jegos,imputit,respingator o spun toate.Pula aia mica iti poate face tenul mai frumos :)Deja vad ca ți place si daca ar fi sa continui ar insemna sa poluez topicul Monei.Fa ti un bine si nu mai fi pofticios Bă, ești de un penibil absolut! Chiar mă gândeam serios la invitația aia a ta, de acum ceva timp. Numai că mi-e milă de tine, prăpăditule! 5
masaj_yony Reputație: 14 Postat Noiembrie 23, 2016 Postat Noiembrie 23, 2016 Bă, ești de un penibil absolut! Chiar mă gândeam serios la invitația aia a ta, de acum ceva timp. Numai că mi-e milă de tine, prăpăditule! Bravo bă,picoaie te invita domnul sa ți-o ascundă in dos..... si tu acum refuziNu-i frumos din partea ta,doar te intitulezi un gentaman!
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 23, 2016 Te ai ,,inervat,, dragule? :)Baaa,nu face d astea ca mi e frica,doar esti smardoi :)hahahaha,Cica iti pute si gura,spalate si tu pe dinti macar cand mergi la fete.Auzi bai bulangiule,daca nu esti in stare sa accepti mistourile care le facem intre noi,du te in padure in plm .Asta mi au spus 2 fete la care ai mers,probabil ca si de mine spun la altii ce nu le convine,asta au zis fetele care le pupi in pizda aici zi de zi, ce plm vrei de la mine? Bă, ești de un penibil absolut! Chiar mă gândeam serios la invitația aia a ta, de acum ceva timp. Numai că mi-e milă de tine, prăpăditule!
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 23, 2016 Te ai ,,inervat,, dragule? :)Baaa,nu face d astea ca mi e frica,doar esti smardoi :)hahahaha,Cica iti pute si gura,spalate si tu pe dinti macar cand mergi la fete.Auzi bai bulangiule,daca nu esti in stare sa accepti mistourile care le facem intre noi,du te in padure in plm .Asta mi au spus 2 fete la care ai mers,probabil ca si de mine spun la altii ce nu le convine,asta au zis fetele care le pupi in pizda aici zi de zi, ce plm vrei de la mine?Învață bă trogloditule să scrii corect și inteligibil și apoi ridică 2 degete să ți se dea voie să vorbești! 5
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 23, 2016 Bravo bă,picoaie te invita domnul sa ți-o ascundă in dos..... si tu acum refuziNu-i frumos din partea ta,doar te intitulezi un gentaman!Eu cred că vorbea cu mata'. 4
dan_y Reputație: -55 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 23, 2016 Cine il cunoaste pe picon sau poate sa imi ofere cateva informatii sa dea un mesaj privat va rog frumos!!!!!
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 23, 2016 Cauta pe google,bosorog libidinos,jegos si care i pute gura,o sa ti apara poza lui :) 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 23, 2016 Cine il cunoaste pe picon sau poate sa imi ofere cateva informatii sa dea un mesaj privat va rog frumos!!!!![/size]Mă ești nebun? Moooorŕrrr...Ți-am spus în privat să încetezi cu amenintarile. Văd că nu te potolești! O cauți. 3
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 23, 2016 Pfffc e mi ai zis o iti miroase gura si cand scrii Învață bă trogloditule să scrii corect și inteligibil și apoi ridică 2 degete să ți se dea voie să vorbești!
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Noiembrie 23, 2016 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Noiembrie 23, 2016 Ce ma distreaza este niste indivizi cu o reputatie indoielnica (si nu ma refer numai la numerele verzi de pe fiecare personaj, ci asa in general, numai cand vad ce debiteaza @masaj_yony si-s lamurit) n-au alta treaba decat sa stea si sa latre la @picon. Senzatia care ma incearca este de trei bichoni isterici latrand la un ciobanesc german care din cand in cand catadicseste sa-i bage inseama. Si cand ii baga in seama, istericii se pun iarasi pe latrat, stricand linistea in tot cartierul. Cam asta se poate vedea pe ultimele doua pagini ale acestui topic de catre cineva care doreste (cum este cazul meu) sa afle ceva informatii despre domnisoara Mona. Nicio sansa, se aud doar latraturi. PS: In cazul de fata, nu stiu de ce am eu senzatia unui singur bichon isteric, dar cu personalitati (conturi) multiple... 2
masaj_yony Reputație: 14 Postat Noiembrie 23, 2016 Postat Noiembrie 23, 2016 Ce ma distreaza este niste indivizi cu o reputatie indoielnica (si nu ma refer numai la numerele verzi de pe fiecare personaj, ci asa in general, numai cand vad ce debiteaza @masaj_yony si-s lamurit) n-au alta treaba decat sa stea si sa latre la @picon. Senzatia care ma incearca este de trei bichoni isterici latrand la un ciobanesc german care din cand in cand catadicseste sa-i bage inseama. Si cand ii baga in seama, istericii se pun iarasi pe latrat, stricand linistea in tot cartierul. Cam asta se poate vedea pe ultimele doua pagini ale acestui topic de catre cineva care doreste (cum este cazul meu) sa afle ceva informatii despre domnisoara Mona. Nicio sansa, se aud doar latraturi. PS: In cazul de fata, nu stiu de ce am eu senzatia unui singur bichon isteric, dar cu personalitati (conturi) multiple... Aha... te distrezi nu?Vezi sa nu rămâi cu gura căscată si sa dai in gropi de la atât zâmbet ! PS Dacă vrei sa afli detalii despre Mona, treci puțin la aparat.... scapi ușor doar o felatie prestezi,carnatule😂
masaj_yony Reputație: 14 Postat Noiembrie 23, 2016 Postat Noiembrie 23, 2016 Cine il cunoaste pe picon sau poate sa imi ofere cateva informatii sa dea un mesaj privat va rog frumos!!!!! Lasă-l, nu el este de vina,este făcut la beție ! Nebunul vezi ca zgârie, când o suge!
cornelus1980 Reputație: 153 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 23, 2016 Masaj yony, am si eu o intrebare Tu futi vreo gagica de pe forumul asta sau doar postezi asa sa te afli in treaba? 1
masaj_yony Reputație: 14 Postat Noiembrie 23, 2016 Postat Noiembrie 23, 2016 Masaj yony, am si eu o intrebare Tu futi vreo gagica de pe forumul asta sau doar postezi asa sa te afli in treaba?[/quote Ești inspector la finanțe? Si te-au pus șefii sa faci săpături ?
cornelus1980 Reputație: 153 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 23, 2016 Mars ma
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Noiembrie 23, 2016 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Noiembrie 23, 2016 Aha... te distrezi nu?Vezi sa nu rămâi cu gura căscată si sa dai in gropi de la atât zâmbet ! PSDacă vrei sa afli detalii despre Mona, treci puțin la aparat.... scapi ușor doar o felatie prestezi,carnatule Mda, cum ziceam, tie nu-ti ajunge ca esti prost de la mama natura, simti nevoia sa si semnalizezi. Hopeless! 3
masaj_yony Reputație: 14 Postat Noiembrie 23, 2016 Postat Noiembrie 23, 2016 Mars ma Te fluier,când am nevoie de tine!
keyser söze Reputație: -1833 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 23, 2016 Cred ca ar fi nevoie de Mona sa intervina sa linisteasca hormonii care bantuie pe forumul ei... 2 1
giani80ion Reputație: 439 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 23, 2016 Cred ca ar fi nevoie de Mona sa intervina sa linisteasca hormonii care bantuie pe forumul ei... in loc sa vobim de sexperiente........ Mona pune doua-trei poze noi sa le dai la temelie
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum