Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Buna ziua. A reușit să meargă cineva la Mona de Cand a revenit? Eu am vorbit joi cu ea, a ramas ca ne auzim vineri si nu a mai răspuns la telefon. Neserioasă.

• Oras:București
Postat

Mona e super fata...la capitolul "milf", ea si cu Michelle sunt top...iar daca le prindeti pe amandoua o data...vai de pula voastra! Asa ca...insistati!

• Like 4
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Buna ziua. A reușit să meargă cineva la Mona de Cand a revenit? Eu am vorbit joi cu ea, a ramas ca ne auzim vineri si nu a mai răspuns la telefon. Neserioasă.

Ar fi fost cel puțin neserioasă dacă ați fi stabilit o întâlnire, nu că a rămas să vă auziți vineri.

• Like 2
  • Minus 7
  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

eu zic sa mai incerci, o sa vezi ca se va merita intalnirea si este cum a zis Picon mai sus.

• Like 2
Postat

Ar fi fost cel puțin neserioasă dacă ați fi stabilit o întâlnire, nu că a rămas să vă auziți vineri.

Daca ar fi stabilit o intalnire si nu ar mai fi raspuns, era tepara. 

Impusca-te !

Postat

eu zic sa mai incerci, o sa vezi ca se va merita intalnirea si este cum a zis Picon mai sus.

I-auzi si pe prostul asta de Muion !  :slap2  :slap2

Postat

Daca ar fi stabilit o intalnire si nu ar mai fi raspuns, era tepara. 

Impusca-te !

Ieși, fă, fgm!

• Like 4
  • Minus 6
  • Oras:Bucharest
Postat

La ce numar ai sunat?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Si eu tot incerc sa iau legătura cu ea de cand a anunțat pe grup ca revine, dar nici un răspuns inta căsuța vocala la fel cum spun si colegii mai sus... sincer da dovada de lipsa de seriozitate si respect asupra forumului...

Postat

Eu am vorbit cu ea in ziua in care a anuntat ca revine...nu avea loc in aceea zi si a ramas ca ne auzim a doua zi. Din pacate, nu am mai avut eu timp si nu am mai sunat-o

Postat

Mona, dă și tu răspunsuri la întrebările următoare!

1. Ai revenit în activitate?

2. Lucrezi în circuit închis?

3. La ce număr de telefon primești programările? (la care chiar răspunzi)

Asta ca să nu mai presupună oamenii altceva.

Postat

Intrebare: daca ai mai fost la Mona, esti sigur ca ea ti-a raspuns la telefon? (ma refer la voce)

Eu am vorbit cu ea in ziua in care a anuntat ca revine...nu avea loc in aceea zi si a ramas ca ne auzim a doua zi. Din pacate, nu am mai avut eu timp si nu am mai sunat-o

Postat

Eu am vorbit cu ea la telefon, era Mona pentru ca m-a recunoscut dupa voce cine Sunt,mi-a zis pe nume ,a zis sa o sun.a doua zi,din pacate nu a mai răspuns...

Postat

Atunci inseamna ca o sa-si faca si aparitia. Nu putem sti ce probleme au intervenit si daca am sti probabil ca multi dintre noi am ajuta-o.

Eu am vorbit cu ea la telefon, era Mona pentru ca m-a recunoscut dupa voce cine Sunt,mi-a zis pe nume ,a zis sa o sun.a doua zi,din pacate nu a mai răspuns...

• Like 1

Postat

Hai Mona, ne dai si noua niște răspunsuri? Cand Iti reîncepi activitatea? Sau poate Michelle sa ne spuna ceva despre ea, am inteles ca păstrează legatura cu ea ....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...