o2 lentila Reputație: -428 Postat Februarie 24, 2017 Oras:around Oras:around Postat Februarie 24, 2017 multa lume pe aici ,a contestat pretul ridicat al ellei atunci cind a aparut public.apoi unii s-au dumirit despre ce era vorba.ca la fotbal , champions league sau dinamo cu chiajna .eu unul nu am cunoscut-o inca pe Catalina si chiar daca ma va cam ustura buzunarul ma voi risca .pentru ca o pasarica mi-a ciripit mie ceva...si de cind nu mai cheltui banii pe rachie, efortul nu se va face simtit. 1
o2 lentila Reputație: -428 Postat Februarie 24, 2017 Oras:around Oras:around Postat Februarie 24, 2017 ce detasare mai mare poate fi decit sa ii spui unei caprioare gingase ,dupa ce ai achitat taxa de participare,fa-ma te rog sa ma simt si eu ca un adevarrat domn.si nu stiu de ce am o banuiala ca ora nu va avea 40 de minute ci dimpotriva ,sint sanse de prelungiri ,imi imaginez o locatie zen, o fata impachetata in lenjerie fina , un downbeat in surdina , luminari parfumate si de ce nu, un pahar de prosecco asa de fitza linga un pachet de davidoff.si uite asa imi fac curaj sa ma scap de 500 de leusteni. 2
cristi bug Reputație: 993 Postat Februarie 24, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 24, 2017 ce detasare mai mare poate fi decit sa ii spui unei caprioare gingase ,dupa ce ai achitat taxa de participare,fa-ma te rog sa ma simt si eu ca un adevarrat domn.si nu stiu de ce am o banuiala ca ora nu va avea 40 de minute ci dimpotriva ,sint sanse de prelungiri ,imi imaginez o locatie zen, o fata impachetata in lenjerie fina , un downbeat in surdina , luminari parfumate si de ce nu, un pahar de prosecco asa de fitza linga un pachet de davidoff.si uite asa imi fac curaj sa ma scap de 500 de leusteni. Ce pasarica ti-a soptit domnisoara Guess ?
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2017 Postat Februarie 25, 2017 Stai chill, unchiule! Tine alea 500 de furnici și du-te pe la novice. Nu este genul tău Cătălina și te vei oftica după printr-o recenzie nasoala.
catalina cta Reputație: 49 Postat Februarie 25, 2017 Oras:ungaria Oras:ungaria Postat Februarie 25, 2017 eu nu inteleg ce sunt toate rautatile astea ? pe bune...cati din ce ce au scris aici m au si cunoscut???? daca a scris unul sau doi asta nu inseamna ca este si adevarat ceea ce scrie aici.iar in ceea ce priveste pretul d-lor nu va bag mana in buzunar. daca vreti sa ma cunoastei va astept cu mult drag! cat despre ce ce nu isi permit sa dea ati bani sunt destule fete pt buzunarul tuturor...va pup, si va astept 1
sorinu Reputație: 3230 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Februarie 25, 2017 asa's golanii din ziua de azi mai rautaciosi
catalina cta Reputație: 49 Postat Februarie 25, 2017 Oras:ungaria Oras:ungaria Postat Februarie 25, 2017 asa's golanii din ziua de azi mai rautaciosi((
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 25, 2017 Foarte corect . Te felicit un pret mare care face selectie rapida . Eu nu as da (in Ro ) niciodata atatia bani dar deh nu este prost care cere .
catalina cta Reputație: 49 Postat Februarie 25, 2017 Oras:ungaria Oras:ungaria Postat Februarie 25, 2017 Foarte corect . Te felicit un pret mare care face selectie rapida . Eu nu as da (in Ro ) niciodata atatia bani dar deh nu este prost care cere .
catalina cta Reputație: 49 Postat Februarie 25, 2017 Oras:ungaria Oras:ungaria Postat Februarie 25, 2017 7
catalina cta Reputație: 49 Postat Februarie 25, 2017 Oras:ungaria Oras:ungaria Postat Februarie 25, 2017 POZE PROFESIONALE!!! 10
cod06ro Reputație: 7143 Postat Februarie 25, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 25, 2017 POZE PROFESIONALE!!!atitudinea?profesionala sau profesionista?
catalina cta Reputație: 49 Postat Februarie 25, 2017 Oras:ungaria Oras:ungaria Postat Februarie 25, 2017 atitudinea?profesionala sau profesionista?dragul meu,nu stiu ce inseamna la tine *atitudine* eu ma port frumos cu toata lume. si sunt foarte selectiva. cum am mai spus si mai de mult, nu fac asta doar pt bani. este una din micile mele iesiri...nu ma pot abtine sa nu fac eu din cand in cand chestia asta... daca ai vreo nelamurire in ceea ce priveste adtidudinea mea, te astept sa ma cunosti...iti vei schimba parerea te asigur!!! 1
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2017 Postat Februarie 25, 2017 eu nu inteleg ce sunt toate rautatile astea ? pe bune...cati din ce ce au scris aici m au si cunoscut???? daca a scris unul sau doi asta nu inseamna ca este si adevarat ceea ce scrie aici.iar in ceea ce priveste pretul d-lor nu va bag mana in buzunar. daca vreti sa ma cunoastei va astept cu mult drag! cat despre ce ce nu isi permit sa dea ati bani sunt destule fete pt buzunarul tuturor...va pup, si va astept Nu sunt răutăți. Dacă de uiți pe topicul asta eu te-am vizitat. Ceea ce spuneam era faptul ca ii recomandam lui Lentila sa stea liniștit. Nu ești ceea ce ii place lui - și arunca banii degeaba. 1
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2017 Postat Februarie 25, 2017 Nu stiu de ce dar fata asta îmi place deși nu e genul meu... cred ca fac o descoperire de card sa văd dacă am dreptate. Sper ca pana săptămâna viitoare sa-mi aprobe banca. Măcar de ziua mea... )))) 2
ragno Reputație: -556 Postat Februarie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2017 Amore ... te aștept la București .
pasha_man Reputație: 451 Postat Martie 6, 2017 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Martie 6, 2017 Amore te aștept la Belciugatele.
luv696 Reputație: -288 Postat Martie 6, 2017 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Martie 6, 2017 Amore te aștept la Esechioi...
o2 lentila Reputație: -428 Postat Martie 6, 2017 Oras:around Oras:around Postat Martie 6, 2017 amore , te astept in Corfu . 1
goazamica Reputație: 11 Postat Martie 16, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 16, 2017 pana la urma, Andreea, anca sau ana ?lason plm, dati si voi un HINT daca nu se poate da fb aici
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Martie 16, 2017 Postat Martie 16, 2017 pana la urma, Andreea, anca sau ana ?lason plm, dati si voi un HINT daca nu se poate da fb aiciSau mai bine nu 1
goazamica Reputație: 11 Postat Martie 16, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 16, 2017 Sau mai bine nuce imi place ba ca va certati ca idiotii , si pe urma dati raspunsuri jmekere. dplm de prost
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Martie 16, 2017 Postat Martie 16, 2017 ce imi place ba ca va certati ca idiotii , si pe urma dati raspunsuri jmekere. dplm de prostPrecum iti este gaoaza de ingusta asa cred ca iti este si mintea. Ce ai zice tu daca ti ar posta cineva fb tau pe aici?Indiferent cat de misogin esti tu sau cat de jos le privesti tu pe fetele astea ar trebui sa stii ca si ele au dreptul la viata privata.In rest iti doresc sa te duci si tu in pula mea bai bosulica 1
jan de la craiova Reputație: 15 Postat Martie 16, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 16, 2017 Se poate o actualizare din partea Catalinei a serviciilor si preturilor ?Multumesc!
somnus Reputație: 238 Postat Martie 16, 2017 Oras:wp Oras:wp Postat Martie 16, 2017 Se poate o actualizare din partea Catalinei a serviciilor si preturilor ?Multumesc!Da-i un telefon cu taxa inversa. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum