titilescu Reputație: 5166 Postat Ianuarie 28, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Ianuarie 28, 2015 Trebuia s-o facă cineva și pe asta!Am zis! Da, da știu. De obicei întrebarea de mai sus se adresează de obicei atunci cînd o pre-frumoasă, prea-talentată și dibace domnită părăsește luminile reflectoarelor și purcede spre o viata mai buna, mai îmbelșugată cu mai puțin stres ai unde este tot timpul soare. Dar in acest caz, ma simt dator sa ridic ștacheta la același nivel și să pun o întrebare similara: Unde a dispărut Rocker27? Gurile rele spun multe și nici mintea mea n-a putut sa nu gîndească la miile de scenarii, permutări de n luate cite k și posibile răspunsuri: s-a saturat de noi a plecat in vacanta...undeva departe este la cursuri extensive de perfecționare s-a îndrăgostit buștean a fost răpit i s-a uscat și a căzut Bla, bla, blaAcu' poate voi o sa întrebați de ce ne (mai) pasă de el? Ca sa fiu sincer.....nici mie, însa dacă vom avea puterea și răbdarea de fier sa cautam prin mai toate secțiunile forumului, sa sa vedem ca el a fost omniprezent.Cu presiune constanta in instalație, obosit și asudat, cu agenda zilnica plina, cu 3-4 recenzii pe zi scrisa uneori in plina noapte ai mai ales cu umorul sau cinic și acid. Dacă aveți vreo veste de la el, vreo pereche de ciorapi de-ai lui uitați pe noptiera, halatul lui (pe care l-a uitat tot timpul) va rog sa-i transmiteți ca este așteptat de urgenta la vorbitor pentru a da o declarație pe propria răspundere legate de "dispariția" sa misterioasă.Serios....ca asa nu se mai poate.Trădare sa fie dar sa știm și noi. Așteptăm vesti și din provincie. Cu respect,Celalalt rocker (mai mic și mai necunoscut)TT http://www.sherv.net/cm/emo/dancing/rocking-stickman-smiley-emoticon.gif 3
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2015 Postat Ianuarie 28, 2015 Eu adaug:8.) a fost rapit de extraterestri sa faca studii pe el in legatura cu activitatea sexuala a oamenilorsau 9.) ii la redactia Guiness Book pentru a dobori niste recorduri Mai serios: eu is convins ca ii bine-mersi acolo unde ii si va reveni cu acelasi entuziasm cand va simti nevoia. Rockere daca citesti
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 28, 2015 E cu Xoxo si cu Marean Premaru' in Spania 1 1
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2015 Postat Ianuarie 28, 2015 Am vrut sa scriu "Penibil", dar m-am razgandit. 2
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 28, 2015 Aaaa, se intoarce el.... varianta 2 cu 6.. i s-a uscat si ia o vacanta (fara sa-i fi cazut ) 1
titilescu Reputație: 5166 Postat Ianuarie 28, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Autor Postat Ianuarie 28, 2015 Aaaa, se intoarce el.... varianta 2 cu 6.. i s-a uscat si ia o vacanta (fara sa-i fi cazut )Oare? Ce vacanta și-o fi luat de e plecat de 4 săptămîni?Nu era buna una a Lacul Rosu sau la Techirghiol?
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 28, 2015 Roackerul ,un exemplu de bun simt, probabil vazand inflatia de derbedei semianalfabeti, agresivi si redusi mintal, s-a gandit ca forumul acesta nu-l mai reprezinta. Multi useri valorosi fie ca au disparut de tot de pe topice ( ii mai vad cateodata logati), fie ca si-au redus la minim postarile. Si din informatiile mele, miscarea continua, tot mai multi se gandesc sa faca la fel. Fie ca vor gasi alt "loc de joaca", fie li se face lehamite de forumuri si vor intra doar cand intr-adevar vor avea nevoie de ceva informatii. Majoritatea avem o viata agitata, si cu serviciul si cu alte probleme si dorim sa intram aici sa " ne simtem bine", dar cand din ce in ce mai multi pitecantropi te jignesc si te injura, chiar daca inainte raspundeai ponderat, nu mai rezisti si ripostezi pe masura. Imi fac mea culpa. Forumul va merge si fara ei, trafic va fi in continuare. Pana cand? Pai pana cand meletnii astia vor ramane singuri, nu vor mai avea cu cine sa se puleasca, se vor puli intre ei , forumul va fi o puleala, membrii cat de cat ok vor cauta informatii pe alte meleaguri nemaifacand trafic aici, aia se vor satura de puleala si ... the end!O afacere se naste si se creste greu. Se mentine si mai greu. Daca o ia vertiginos in jos, rareori mai ajunge unde a fost. O afacere profitabila azi, poate deveni perdanta maine. Asta e capitalismul, cu legile sale, implacabile. Ar trebui ca macar injuraturile ( mame, morti, colive etc.) sa fie banate imediat. Macar atat. E grotesc ce se intampla Pisicuts, crede-ma! Tu, fiind afacerea ta, faci cum crezi, e dreptul tau, dar asculta si tu "poporul". Macar pe cei ce au contribuit cat de cat la nasterea, sau cresterea forumului asta. Ae fi dovada de intelepciune si de respect. Vom fi merita si noi ... zic eu! P.S. Nu stiu daca asta e motivul "discretiei" Roackerului, dar am " crosetat" si eu un pic si am profitat pentru a-mi spune naduful, desi stiu ca deranjez. 11 3
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:Catania Oras:Catania Postat Ianuarie 28, 2015 Chiar voiam sa va intreb daca mai stiti ceva de Xoxo ?!
titilescu Reputație: 5166 Postat Ianuarie 28, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Autor Postat Ianuarie 28, 2015 Roackerul ,un exemplu de bun simt, probabil vazand inflatia de derbedei semianalfabeti, agresivi si redusi mintal, s-a gandit ca forumul acesta nu-l mai reprezinta. Multi useri valorosi fie ca au disparut de tot de pe topice ( ii mai vad cateodata logati), fie ca si-au redus la minim postarile. Si din informatiile mele, miscarea continua, tot mai multi se gandesc sa faca la fel. Fie ca vor gasi alt "loc de joaca", fie li se face lehamite de forumuri si vor intra doar cand intr-adevar vor avea nevoie de ceva informatii. Majoritatea avem o viata agitata, si cu serviciul si cu alte probleme si dorim sa intram aici sa " ne simtem bine", dar cand din ce in ce mai multi pitecantropi te jignesc si te injura, chiar daca inainte raspundeai ponderat, nu mai rezisti si ripostezi pe masura. Imi fac mea culpa. Forumul va merge si fara ei, trafic va fi in continuare. Pana cand? Pai pana cand meletnii astia vor ramane singuri, nu vor mai avea cu cine sa se puleasca, se vor puli intre ei , forumul va fi o puleala, membrii cat de cat ok vor cauta informatii pe alte meleaguri nemaifacand trafic aici, aia se vor satura de puleala si ... the end!O afacere se naste si se creste greu. Se mentine si mai greu. Daca o ia vertiginos in jos, rareori mai ajunge unde a fost. O afacere profitabila azi, poate deveni perdanta maine. Asta e capitalismul, cu legile sale, implacabile. Ar trebui ca macar injuraturile ( mame, morti, colive etc.) sa fie banate imediat. Macar atat. E grotesc ce se intampla Pisicuts, crede-ma! Tu, fiind afacerea ta, faci cum crezi, e dreptul tau, dar asculta si tu "poporul". Macar pe cei ce au contribuit cat de cat la nasterea, sau cresterea forumului asta. Ae fi dovada de intelepciune si de respect. Vom fi merita si noi ... zic eu! P.S. Nu stiu daca asta e motivul "discretiei" Roackerului, dar am " crosetat" si eu un pic si am profitat pentru a-mi spune naduful, desi stiu ca deranjez. Picon, dreptate mare ai cu urangutanii ăștia. 27 s-a dat la fund...nu la propriu, la figurat. Eu mai sper sa-l mai vad măcar odată..logat. 1
caÅ£elul lui melinte Reputație: 250 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:Liber Oras:Liber Postat Ianuarie 28, 2015 sper doar ca rockerul n-a futut pe credit in franci elvetieni... 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 28, 2015 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 28, 2015 Ce vacante de atatea luni... si xoxo, si rokerul au incaput pe mana mea si a prietenelor mele... intr-un loc in care chiar esti ca in vacanta. 23 9
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 28, 2015 Ce vacante de atatea luni... si xoxo, si rokerul au incaput pe mana mea si a prietenelor mele... intr-un loc in care chiar esti ca in vacanta.Vezi sa nu cazi din pat...visatoareo
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 28, 2015 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 28, 2015 Vezi sa nu cazi din pat...visatoareo Cine zice ca visez? Crezi ca am motive pentru a face asa ceva... sau esti doar banuitor si nu se merita sa te iau la intrebari? 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 28, 2015 Ce vacante de atatea luni... si xoxo, si rokerul au incaput pe mana mea si a prietenelor mele... intr-un loc in care chiar esti ca in vacanta. A propos de vacanta: tu nu iti o vacanta permanenta de aici si sa ne lasi?
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Ianuarie 28, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Ianuarie 28, 2015 Cine zice ca visez? Crezi ca am motive pentru a face asa ceva... sau esti doar banuitor si nu se merita sa te iau la intrebari? Stai cuminte ca visezi da' nu-ti dai seama. 5
randunica Reputație: 6353 Postat Ianuarie 28, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 28, 2015 am eu un pic de treaba cu elsa vi-l dau inapoi? 1
caÅ£elul lui melinte Reputație: 250 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:Liber Oras:Liber Postat Ianuarie 28, 2015 alta care delireaza ... râdu-bitabil 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 28, 2015 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 28, 2015 Stai cuminte ca visezi da' nu-ti dai seama. Asa zice de obicei cel care viseaza... Teoretic, sa zicem ca esti treaz... chiar crezi ca aceasta ai avea de spus omului: nu-si da seama. Practic, daca doar atat te rezervi ca raspuns, e posibil ca tu inca sa visezi. Nu este ceva rau sa visezi... atragi evenimente in viata ta pe placul inimii, insa uneori sforile sunt trase de altcineva... si atunci da, e interesant sa te trezesti si sa vezi cine viseaza. 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 28, 2015 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 28, 2015 alta care delireaza ... râdu-bitabil Zici tu ce vrei... insa acei pereti calzi si primitori ai frumusetii feminine, verifica cel mai bine adevarul. In nici un caz un rationament fara argumente... 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 28, 2015 Zici tu ce vrei... insa acei pereti calzi si primitori ai frumusetii feminine, verifica cel mai bine adevarul. In nici un caz un rationament fara argumente...Zboara puiule,zboara
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 28, 2015 8 3
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 28, 2015 Am avut acelasi vis in mod repetat...ce vis?cosmar!Faceam cunilingus unei brunete,buna rau,piersicuta umeda si parfumata (asa cum se zice )si cum o smotoceam eu ca un turbat,la un moment dat ceva,ca un aspirator puternic ma tragea inauntru!Ma tineam cat puteam de tare cu mainile de picioarele tipei...degeaba,imi intrase capul!Nu mai aveam aer...a fost groaznic!Pana la urma am intrat cu tot corpul!M-am trezit speriat!O fi de rau? 6 7
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Ianuarie 28, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Ianuarie 28, 2015 Am avut acelasi vis in mod repetat...ce vis?cosmar!Faceam cunilingus unei brunete,buna rau,piersicuta umeda si parfumata (asa cum se zice )si cum o smotoceam eu ca un turbat,la un moment dat ceva,ca un aspirator puternic ma tragea inauntru!Ma tineam cat puteam de tare cu mainile de picioarele tipei...degeaba,imi intrase capul!Nu mai aveam aer...a fost groaznic!Pana la urma am intrat cu tot corpul!M-am trezit speriat!O fi de rau? Io cred ca ti se-arata ca vei ajunge UL. 2
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 28, 2015 Io cred ca ti se-arata ca vei ajunge UL. -Eeee,te bagi tu!Vroiam sa vad cum interpreteaza visul...Vis Tantric!:-) 4 7
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 28, 2015 E cosmar omule, nu vis! 10 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum