Sari la conținut

Situtatia politico-militara, versus reserse globale, cine pe cine domina

Postări Recomandate

• Oras:aici
  • Oras:aici
Postat

Nu ma uit,dar daca e scorpioanca,nu ai ce sa ii faci,decat sa i-o sugi,ori lingi,daca vrea ea,bineinteles! :)...iar daca da,daa vrei si tu,bineinteles! :)...vezi ca ea nu-i comunista! :)

naah, sunt bine. :)

• Oras:aer
Postat

Ce pula mea l-ati banat frate pe asta,si pe milogul ala ,de lache dement,il gadilati la coaie?

• Like 1
  • Oras:tot aici
  • Oras:tot aici
Postat

Ce pula mea l-ati banat frate pe asta,si pe milogul ala ,de lache dement,il gadilati la coaie?

I'm okay dude! :)

Postat

I'm okay dude! :)

Stai drecu potolit,zici ca esti scapat din lesa! :)

Esti pe ecstasy,ce dracu` ai? :)

Postat

=)) deci trebuie sa aprovizionez debaraua. ne mai citim! :) seara misto! bye, bye!

http://media3.giphy.com/media/HOzBvOzRB6M48/200.gif

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Vaaai ... deceule! Ce dragut, sa imi iei tu apararea atat de elegant! Sunt coplesit de  bunavointa pe care mi-o arata domnia ta!

Ma dau si eu inteligent, ce sa fac? Noroc ca aparusi tu ca un soare luminos, ca altfel ce dracu' ma faceam? 

Postat

Vaaai ... deceule! Ce dragut, sa imi iei tu apararea atat de elegant! Sunt coplesit de  bunavointa pe care mi-o arata domnia ta!

Ma dau si eu inteligent, ce sa fac? Noroc ca aparusi tu ca un soare luminos, ca altfel ce dracu' ma faceam? 

Am scris ca 'te dai'??? Scuze,cand am scris text-ul, m-am gandit ca esti inteligent...mi-a scapat probabil, scuze! :)

Postat

Se accepta, ce plm sa fac?   :slap2 Asa suntem noi astia mai un varsta, iertatori! 

Postat

Se accepta, ce plm sa fac?   :slap2 Asa suntem noi astia mai un varsta, iertatori! 

Eee,lasa,ca si astia tinerii iarta multe, stai tranquil O ! Fara victimizari, viata ar fi mai interesanta! ;)

Postat

Viata e interesanta oricum. Problema e ca fiecare o vede in felul lui.  La fel si glumele. Ceea-ce e haios pentru unii, e banc prost pentru altii. De exemplu eu nu gust umorul francez, neam! Sunt nesarate. In schimb cel britanic ... 

Postat

Viata e interesanta oricum. Problema e ca fiecare o vede in felul lui.  La fel si glumele. Ceea-ce e haios pentru unii, e banc prost pentru altii. De exemplu eu nu gust umorul francez, neam! Sunt nesarate. In schimb cel britanic ... 

Invata umorul romanesc, chiar si la varsta ta, o sa-ti placa!...iar daca l-ai incercat, dezbate-l mai mult, poate razi. :)

Romanule,nu francezule! :)

Postat

"Dragul meu, cand o sa am nevoie de sfaturi, o sa-ti cer!  Am dat doar un exemplu cu umorul francez si cel britanic, pentru ca sunt total diferite. Puteam sa aleg alt exemplu: umorul tau si al lui FLQ; al lui imi place.  

Ar trebui, zic eu, sa nu te mai repezi cu capul inainte. Risti sa faci cucuie. Asta, ca sa te citez, pentru ca tot "te dai inteligent", dar  ... deh! Varsta!

Noapte buna!

Postat

"Dragul meu, cand o sa am nevoie de sfaturi, o sa-ti cer!  Am dat doar un exemplu cu umorul francez si cel britanic, pentru ca sunt total diferite. Puteam sa aleg alt exemplu: umorul tau si al lui FLQ; al lui imi place.  

Ar trebui, zic eu, sa nu te mai repezi cu capul inainte. Risti sa faci cucuie. Asta, ca sa te citez, pentru ca tot "te dai inteligent", dar  ... deh! Varsta!

Noapte buna!

Aoleu, iar incepem...compari chestii, ca nu ai replici, cauti iar cearta...mie mi s-a luat, cearta-te cu Gabriel,nu mai pot repeta aceleasi cacaturi, over and over, poate din cauza asta ma arunc in cap cateodata, sau ca falsitatea unora e ca betonu', si ma lovesc constant de ea!

Nu-mi mai da puncte ever, nu-mi mai scrie, si o sa fac si eu acelasi lucru, iar daca vei simti sa tusesti, voi face si eu la fel!

Mai tastez pana dimineata, pana se intoarce Ea, si nu mai tastez apoi, ai tot forumul, sa iti faci de cap...tu, cat si prietenii tai mexicani :)!...o sa mai intep, ce-i drept, cand oi avea ocazia! :)

Mersi de urecheala! :)

Si da quote cand scrii cuiva, ca doar nu-ti scrii singur! ;)

Postat

Ba baiete, cand vei inceta sa mai scrii cacaturi, atunci vei fi si tu mai respectat de altii.  Cearta o cauti tu, cu intepaturile tale de multe ori de prost gust, cu infatuarea ta puerila, cu aroganta si obraznicia, cu impresiile de "baiat de baiat", destept, de multe ori neconfirmata. Baiete, ai multe frustrari si complexe acumulate, noi nu avem nicio vina, scuteste-ne!  Nu am tot forumul, forumul este al lui Pisicuts si al nostru al tuturor. Al celor ce ne alimentam viciul de aici si al fetelor ce-si alimenteaza conturile. Tu nu ai nicio treaba, singur ai recunoscut cand ne-ai "urecheat" pe toti si ne-ai facut in fel si chip. Nu ai treaba cu mersul la fetite, dar ca inca niste unii, ai dat buzna in lumea noastra, asa perversa si poate mizera cum e ea si incerci sa-ti faci o reputatie virtuala, poate pentru ca in lumea reala nu reprezinti  mai nimic. Uitand faptul ca reputatia virtuala este egala cu "0".  Din acest punct de vedere, te asemani cu Ingineru' doar ca tu esti un pic mai sanatos. Pana sa vezi paiul din ochii altora, vezi mai bine de barna din ochii tai. 

Si, ca sa intelegi: la o gluma de-a ta, d'aia "lame", ca sa te citez, ti-am raspuns civilizat, desi un pic intepat. Nu ai inteles mesajul, asa cum nu ai inteles mai multe semnale pe care ti le-am trimis ( vezi PM-urile).  Ai continuat pe aceeasi linie, dovedind-ti subtiimea gandirii si a caracterului, de unde "heitereala" clasica pe care o etalezi aici.  

Si inca ceva: mie nu-mi spune nimeni ce sa fac si ce sa nu fac, cu atat mai putin tu. 

Poate am iar un pic cam dur, dar ti-o cauti cu regularitate. Si poate ca ar fi trebuit sa te ignor, dar mi-ai trezit o oarecare simpatie si in mod constant ma dezamagesti. Sincer, imi pare rau!  Poate vei medita un pic.

Postat

Ba baiete, cand vei inceta sa mai scrii cacaturi, atunci vei fi si tu mai respectat de altii. Cearta o cauti tu, cu intepaturile tale de multe ori de prost gust, cu infatuarea ta puerila, cu aroganta si obraznicia, cu impresiile de "baiat de baiat", destept, de multe ori neconfirmata. Baiete, ai multe frustrari si complexe acumulate, noi nu avem nicio vina, scuteste-ne! Nu am tot forumul, forumul este al lui Pisicuts si al nostru al tuturor. Al celor ce ne alimentam viciul de aici si al fetelor ce-si alimenteaza conturile. Tu nu ai nicio treaba, singur ai recunoscut cand ne-ai "urecheat" pe toti si ne-ai facut in fel si chip. Nu ai treaba cu mersul la fetite, dar ca inca niste unii, ai dat buzna in lumea noastra, asa perversa si poate mizera cum e ea si incerci sa-ti faci o reputatie virtuala, poate pentru ca in lumea reala nu reprezinti mai nimic. Uitand faptul ca reputatia virtuala este egala cu "0". Din acest punct de vedere, te asemani cu Ingineru' doar ca tu esti un pic mai sanatos. Pana sa vezi paiul din ochii altora, vezi mai bine de barna din ochii tai.

Si, ca sa intelegi: la o gluma de-a ta, d'aia "lame", ca sa te citez, ti-am raspuns civilizat, desi un pic intepat. Nu ai inteles mesajul, asa cum nu ai inteles mai multe semnale pe care ti le-am trimis ( vezi PM-urile). Ai continuat pe aceeasi linie, dovedind-ti subtiimea gandirii si a caracterului, de unde "heitereala" clasica pe care o etalezi aici.

Si inca ceva: mie nu-mi spune nimeni ce sa fac si ce sa nu fac, cu atat mai putin tu.

Poate am iar un pic cam dur, dar ti-o cauti cu regularitate. Si poate ca ar fi trebuit sa te ignor, dar mi-ai trezit o oarecare simpatie si in mod constant ma dezamagesti. Sincer, imi pare rau! Poate vei medita un pic.

picon, eu ii zic sa dea quote, el se comporta ca un copil! :(

Am mediat, si uite ce a iesit:

E noapte tarziu

Afara-i mai cald,

Miroase-a basini

Prin geamul termoizolant.

E.T:am uitat sa zambesc: :)

Daca nu primesc macar 3 puncte de reputatie, pentru ce am exprimat prin versuri :), nu mai postez 9 zile!

Postat

Nu aveam de ce :laugh2 sa dau quote, atata timp cat raspundeam imediat dupa postarea ta. Nu avea rost sa umplu "paginile".

Dar voiam sa-ti mai spun ceva: sari mereu de cur in sus cand te intepam cu iarba ta, zicand ca sa te lasam in pace sa-ti traiesti viata cum vrei, neluand in calcul ca pui in pericol atat forumul, cat si pe tine, daca intelegi ce vreau sa spun.  Dar, omule, tu ce treaba ai avut, sau ai ,cu vietile noastre cand ne-ai facut cu ou si cu otet ca mergem la curve? De ce  :laugh2  a trebuit sa te bagi in vietile noastre? Nu stiai pe ce forum ai intrat? Ai crezut ca e site-ul Patriarhiei? Nu a fost asta obrazicie? Nu ti-ai cautat-o? Asa cum se spune, " cine seamana vint culege furtuna". 

E noapte tarziu

Afara e cald

Nu izoleaza bine

Geamul termoizolant.

Basinile te unesc intr-un mod amorf

Cu bunu-ti prieten Ddpof.

"Marile spirite" se regasesc

Scriu pe aici si se basesc.

Postat

Trecutu-i trecut

Pisa-s-ar prezentul pe el,

Urmeaza viitorul

Care-i incert si el.

El el, Marcel! :)

• Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

schema e următoarea:

NATO (USA president) indiferent cine ar fi face ceea ce-i dictează evreii! iar evreii fac ceea ce scrie în Apocalipsa! pentru că acolo se îmbină două lucruri, lupta pentru resurse și schema (gigantică) criminală a lumii! Toți sunt niște marionete! ;)

http://2.bp.blogspot.com/-DGLxSvIY1kc/VLdHtCiI-GI/AAAAAAAACU0/pP2kUDyckRE/s1600/bani%2Bvulva.jpg

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Si eu care ma chinui cu rationamente si demonstratii elaborate sa impac oamenii, si tot nu reusesc..!

Uite la ingineru' - nicio cearta nu mai poate continua cand se baga el pe fir: in doua minute, tranteste sec o serie rapida de trei-patru postari, de-i amuteste pe toti :)

In alta ordine de idei, inginere: pana la 7 dimineata te-a tinut efectul? Zdravana doza...

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...