alina_unirii Reputație: 1165 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Unirii Oras:Unirii Postat Septembrie 6, 2018 Hello guys!!! Buna sunt Alina(fostul intersport)am revenit cu forte proaspete ptr voi! Daca esti obosit,stresat sau plictisit de rutina zilnica si vrei sa te relaxezi ,vino sa te delectezi cu un pahar de vin intr o companie plăcută si sexy ,nu mai astepta si suna-ma pentru o programare ! ℹLocatia: Unirii(corneliu coposu) ℹPreturile mele sunt:200ron - (30min)350ron - (60min)500ron - (90min) 600ron - (120min)ℹServiciile mele : ✔FK( IN FUNCTIE DE IGIENA)✔BJ✔COB✔COF extra 50ron✔CIM(IN FUNCTIE DE IGIENA)extra 50ron ✔SEX(PROTEJAT) ✔OWO (IN FUNCTIE DE IGIENA)✔DIVERITE POZITI✔ANNILINGUS (pasiva)✔69✔FOOT FETISH ✔DOMINARE SOFT/HARD✔MASTURBARE✔FANTEZII SI FETISH-URI✔URO (activa) ℹProgramări se fac cu cel putin 1 ora innainte(telefonic sau whatsapp) ➡➡➡➡➡ 0785906322 ⬅⬅⬅⬅⬅ Va pupa a voasta Alina! 13
ionelsimanco Reputație: 2869 Postat Septembrie 6, 2018 Postat Septembrie 6, 2018 a revenit fata, am revenit si eu la ea.programare in graba, norocoasa, pentru o finalizare, respectata de frumoasa fatalocatia centrala, langa unirea, bloc civilizat, apartament curat, baie cu ce trebuie, prosop curat si uscat (cam mic...), parca nu am vazut papuci (dar ma uitam mai mult dupa formele apetisante...) 9ea - aceeasi ca in descrierea de asta vara, o fata f frumoasa, cu forme (nu skinny, nu bbw, ci femeie de futut!!!) cu ochi superbi, foarte frumoasa si la fata, cu tate frumoase, cu fund si pasa superbe, cu picioare frumoase, ce mai 10+++ una din cele mai frumoase disponibile acumprestatia, dupa dus, a fost un oral ne fain cu ceva atentie la oo si cu privirea aia mese indreptata catre mine cu gigi in gura (wow!!!!), apoi un pic de 69, apoi un pic de normal protejat, in misionar, ca sa nu raman dator si finalizare orala.deci ON cu cim 9 (placut, fain, se mai ajuta de mana, dar intelege si se pliaza pe dorintele clientului, fara deep dar cu destula presiune si diversitate)NP 10 - te trage in ea, te tine de buci, ce mai, ca o amanta infierbantata.scor 200 + 50 (cim) / 1 fin / aprox 25 min cu o fata tare de tot si care se fute suuuuuper = de revenit CLAR!merci alina ca m-ai primit asa, pe fuga si ca m-ai tratat ca pe un imparat roman!esti in topul meu!!excelenta solutie! 11
psyko527 Reputație: 268 Postat Septembrie 6, 2018 Postat Septembrie 6, 2018 Lucrezi si noaptea? Pe la 23:00 vineri?
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:Unirii Oras:Unirii Postat Septembrie 7, 2018 a revenit fata, am revenit si eu la ea.programare in graba, norocoasa, pentru o finalizare, respectata de frumoasa fatalocatia centrala, langa unirea, bloc civilizat, apartament curat, baie cu ce trebuie, prosop curat si uscat (cam mic...), parca nu am vazut papuci (dar ma uitam mai mult dupa formele apetisante...) 9ea - aceeasi ca in descrierea de asta vara, o fata f frumoasa, cu forme (nu skinny, nu bbw, ci femeie de futut!!!) cu ochi superbi, foarte frumoasa si la fata, cu tate frumoase, cu fund si pasa superbe, cu picioare frumoase, ce mai 10+++ una din cele mai frumoase disponibile acumprestatia, dupa dus, a fost un oral ne fain cu ceva atentie la oo si cu privirea aia mese indreptata catre mine cu gigi in gura (wow!!!!), apoi un pic de 69, apoi un pic de normal protejat, in misionar, ca sa nu raman dator si finalizare orala.deci ON cu cim 9 (placut, fain, se mai ajuta de mana, dar intelege si se pliaza pe dorintele clientului, fara deep dar cu destula presiune si diversitate)NP 10 - te trage in ea, te tine de buci, ce mai, ca o amanta infierbantata.scor 200 + 50 (cim) / 1 fin / aprox 25 min cu o fata tare de tot si care se fute suuuuuper = de revenit CLAR!merci alina ca m-ai primit asa, pe fuga si ca m-ai tratat ca pe un imparat roman!esti in topul meu!!excelenta solutie! Cu mare drag ionelsimanco :*:*:*:* multumesc frumos ptr cuvintele spuse si multumesc ptr cezenzie...! Sper sa ne revedem curand ! Toate cele bune!
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:Unirii Oras:Unirii Postat Septembrie 7, 2018 Lucrezi si noaptea? Pe la 23:00 vineri?In principiu lucrez de la 10-11 dimineata pana seara dar cum nu am un program stabil pot termina treaba si mai devreme ! Daca vrei sa ma vizitezi la ora mai tarzie trebuie sa faci o programare si sa o confirmi cu 1 ora innainte ! 1
magelan11 Reputație: 491 Postat Septembrie 7, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Buzau Telefon: [email protected] Oras:Buzau Postat Septembrie 7, 2018 buna duminica lucrezi ?
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:Unirii Oras:Unirii Postat Septembrie 8, 2018 buna duminica lucrezi ?Buna, in principiu da! 1
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:Unirii Oras:Unirii Postat Septembrie 21, 2018 Buna băieti tin sa va anunt ca voi fi plecată ptr o săptămână! Va anunt cand ma voi intoarce! Va pup :*:*:*:* 2
osiris77 Reputație: 2 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Undeva ........ prin Egipt Oras:Undeva ........ prin Egipt Postat Octombrie 1, 2018 Buna.Ai revenit?
thesandmanro Reputație: 4 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2018 nu, n-a revenit. Este doar o admiratoare a Alinei... :laugh2
kingx Reputație: 360 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:_ Oras:_ Postat Octombrie 2, 2018 apetisante rau buzele alea :crazylove 1
Membru Premium il pupparo Reputație: 22553 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Octombrie 3, 2018 Fi convins😊. 5
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:Unirii Oras:Unirii Postat Octombrie 3, 2018 Buna.Ai revenit?Buna nu am revenit inca , in curând!
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:Unirii Oras:Unirii Postat Octombrie 3, 2018 Câteva poze recente ! :* :) 15
zerrcore Reputație: 852 Postat Octombrie 3, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Octombrie 3, 2018 Fuck I’m again in love .... Can i propose something ....:p 10 ...??? Or a ring ? 3 6
Membru Premium only-me Reputație: 17135 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Octombrie 4, 2018 Fuck I’m again in love .... Can i propose something ....:p 10 ...??? Or a ring ?Maa....te spun lu Eva!!🤣🤣😂 6
zerrcore Reputație: 852 Postat Octombrie 4, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Octombrie 4, 2018 Maa....te spun lu Eva!! Eva numai ma vrea așa ca :))))
tomson Reputație: 5778 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 4, 2018 In ultima vizita la Bucuresti acum cateva saptamani am reusit sa o prind si eu pe Alina chiar inainte de a ma imbarca pt intoarcere.Am luat 1/2 h ca eram obosit si cu incarcatorul golit de o alta fata . Dar trebuia sa o vad si nu am fost deceptionat chiar arata atat de bine precum in poze care sunt foarte aproape de realitate. Sigur varianta live e mult mai vibranta. Tipa se tine la 30 ca la 25 arata foarte bine in detalii din cap pana in picioare si in ansamblu armonios , are de toate , forme echilibrate piele fina curata tanata la fix , make up pedi mani orice e pus la punct se vede ca e profi si opereaza pe afara . Cat a fost , a fost excelent , au trecut alea 20 min de actiune propriu zisa ca 20 de secunde, dar si puterile m-au lasat ca a fost intens asa ca una peste alta a fost putin dar perfect am plecat intr-o stare de multamire adevarata de la ea. Oralu a facut NP si bun , as mai fi vrut da nu poate mult , face mai scurt dar dulce si frumos. O placere de lins la sava de facut normal cu fk si tot ce trebe la casa omului ca o nevasta nu ca o producatoare , adica exact ce caut . Cand simt aeru ala de produ fara fk fara implicare moare tot in mine , am intoleranta la asa ceva. Deci a fost ce trebuie . Aspect 10 ++++Igiena 10 ++++Locatie chiar LUX super central 10 ++++Gfe : 10 ++++Oral 10 +++Normal 10 ++++N-am ce sa-i bag de vina sa scad la punctaj !200/30' dtd 6 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2018 Postat Octombrie 9, 2018 I would personally like to thank you for being part of the Flirt!club comunitty! https://bit.ly/2OHCAkn
gentletouch Reputație: 66 Postat Octombrie 9, 2018 Telefon: N/A Oras:Bucuresti Telefon: N/A Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2018 Câteva poze recente ! :* :)Wow!!! Foarte frumoasa si sexy
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Octombrie 14, 2018 Oras:Unirii Oras:Unirii Postat Octombrie 14, 2018 Wow!!! Foarte frumoasa si sexyMulțumesc frumos ! :*:*
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Octombrie 14, 2018 Oras:Unirii Oras:Unirii Postat Octombrie 14, 2018 Buna ziua tuturor, astăzi am inceput jobul la București ma puteti contacta telefonic sau whatsapp ptr programări! Hello guys!!! Buna sunt Alina(fostul intersport)am revenit cu forte proaspete ptr voi! Daca esti obosit,stresat sau plictisit de rutina zilnica si vrei sa te relaxezi ,vino sa te delectezi cu un pahar de vin intr o companie plăcută si sexy ,nu mai astepta si suna-ma pentru o programare ! ℹLocatia: Unirii(corneliu coposu) ℹPreturile mele sunt:200ron - (30min)350ron - (60min)500ron - (90min) 600ron - (120min)ℹServiciile mele : ✔FK( IN FUNCTIE DE IGIENA)✔BJ✔COB✔COF extra 50ron✔CIM(IN FUNCTIE DE IGIENA)extra 50ron ✔SEX(PROTEJAT) ✔OWO (IN FUNCTIE DE IGIENA)✔DIVERITE POZITI✔ANNILINGUS (pasiva)✔69✔FOOT FETISH ✔DOMINARE SOFT/HARD✔MASTURBARE✔FANTEZII SI FETISH-URI✔URO (activa) ℹProgramări se fac cu cel putin 1 ora innainte(telefonic sau whatsapp) ➡➡➡➡➡ 0785906322 ⬅⬅⬅⬅⬅ Va pupa a voasta Alina! 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2018 Postat Octombrie 14, 2018 De abia astept sa vin si eu la tine! Arati bomba si ai reviewuri foarte bune. Bravo!
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Octombrie 14, 2018 Oras:Unirii Oras:Unirii Postat Octombrie 14, 2018 De abia astept sa vin si eu la tine! Arati bomba si ai reviewuri foarte bune. Bravo!Te astept cu drag ptr o programare !! :*:*
panoramic Reputație: -1920 Postat Octombrie 14, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 14, 2018 Te astept cu drag ptr o programare !! :*:*arati bine frumoaso...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum