necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Iulie 30, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Iulie 30, 2019 M-am adresat lui terminatoru'.Limba romana are multe nuante, pe care vad ca ai nevoie sa ti le explic. Stiam cat ceri extra.Pur si simplu m-ai intarat sa ejaculez in gurita ta, in asta consta "pacaleala", altfel nu m-as fi intors.Intelegi? Mai dă-te dreaq de prost. Mă faci să râd de data asta =)) Alina vezi că tokyo e homo, nu te pune la mintea lui. 3
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Iulie 30, 2019 Oras:Unirii Oras:Unirii Postat Iulie 30, 2019 Noi facem preturile, noi clientiiVoi faceti preturile ?? Poi faceti va preturile voua nu mie ! EU pot sa mi le fac singura nu am nevoie de manager consultant sau contabil! :)))) 4
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Iulie 30, 2019 Oras:Unirii Oras:Unirii Postat Iulie 30, 2019 Mai dă-te dreaq de prost. Mă faci să râd de data asta =)) Alina vezi că tokyo e homo, nu te pune la mintea lui. :)) :)) :)) nu este lasa l ca il stiu da vad ca incearca sa o dea cu mine de pereti ! Auzi cum l am pacalit :)) 1
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Iulie 30, 2019 Oras:Unirii Oras:Unirii Postat Iulie 30, 2019 Tokyonezule ma faci sa ma simt in povestea ursul pacalit de vulpe acum ! :)) :)) tu te auzi ce spui ca te am intaratat sa ejaculezi ca sa iti cer 100 lei extra ....pe bune tu chiar vb serios sau faci pe naivul acum ca sa nu spun altfel ??? :))) 1
tokyonezu Reputație: -63 Postat Iulie 30, 2019 Oras:... Oras:... Postat Iulie 30, 2019 Tokyonezule ma faci sa ma simt in povestea ursul pacalit de vulpe acum ! :)) :)) tu te auzi ce spui ca te am intaratat sa ejaculezi ca sa iti cer 100 lei extra ....pe bune tu chiar vb serios sau faci pe naivul acum ca sa nu spun altfel ??? :))) Lasa forumul, Alina! 3
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Iulie 30, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Iulie 30, 2019 :)) :)) :)) nu este lasa l ca il stiu da vad ca incearca sa o dea cu mine de pereti ! Auzi cum l am pacalit :)) Dacă îl știi zi cine e "bossul" ? Da'l în fapt sau nu poți că te are cu ceva la mâna ?
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Iulie 31, 2019 Oras:Unirii Oras:Unirii Postat Iulie 31, 2019 Dacă îl știi zi cine e "bossul" ? Da'l în fapt sau nu poți că te are cu ceva la mâna ?Nu ma are pe mine nimeni la mana cu nimic doar ca nu fac eu dastea... nu il stiu numele dar stiu cine este ! :))
tokyonezu Reputație: -63 Postat Iulie 31, 2019 Oras:... Oras:... Postat Iulie 31, 2019 Nu ma are pe mine nimeni la mana cu nimic doar ca nu fac eu dastea... nu il stiu numele dar stiu cine este ! :)) Vizual evident ca ma stii, merg la tine de ceva timp 2
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Iulie 31, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Iulie 31, 2019 Vizual evident ca ma stii, merg la tine de ceva timp Începi deja să miroși a troll fraier...chiar că semeni cu noul brett nu cu cel vechi :) 4
lorrenzzo Reputație: -75 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Ce te a deranjat asa tare domnul lorrenzzo ? Vad ca imi spune ti voi mie pe ce preturi sa lucrez ? Vad ca voi ma scoateti pe mine la table ca de ce iau 100 lei pe finalizarea orala! :)))N-am zis nimic de tarifele tale. Nu mă interesează. Mai citește o dată dacă n-ai înțeles. Doar am înroșit vorbele tale insolente.Așa că vezi-ți de job-ul tău și nu mai sări ca o precupeață. 1
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Iulie 31, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Iulie 31, 2019 Un report din partea Alinei ar fi ok . Eu vad doi instigatori si o fata pusa la gard :no2 Pana la urma pentru ce ? PS : Nu o cunosc personal pe Alina, are tarife peste medie, e treaba ei. E un alt fel de marketing de la "concurenti" sau e altceva ? 3
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 31, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 31, 2019 Noi facem preturile, noi clientiiGreșit! Piața face prețurile, cererea și oferta. În altă ordine de idei, ar cam fi cazul să încetezi cu cirtcul pe topicele de recenzii, sincer îți spun! Să revenim la recenzii! Un report din partea Alinei ar fi ok . Eu vad doi instigatori si o fata pusa la gard :no2 Pana la urma pentru ce ? PS : Nu o cunosc personal pe Alina, are tarife peste medie, e treaba ei. E un alt fel de marketing de la "concurenti" sau e altceva ?Nu. E vorba doar de faptul că pe unii îi încurcă tarufele. Vezi și pe topicul lui Carmen. 2 5
tomson Reputație: 5778 Postat August 1, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 1, 2019 Vreau si eu sa fiu intaratat la CIM :-)))))) e tare asta cu : "m-ai intaratat la cim ! " singura kestie ca ar fi bine dupa acel "extra" din lista cu preturi din semnatura , sa adaugi si 100 ca sa nu zica unii ca nu au stiut. pentru ca in general CIMe + 50 . Tu poti cere +100 ca ai gurita mai dulce dar sa stie musteriu. 2
lorrenzzo Reputație: -75 Postat August 2, 2019 Postat August 2, 2019 Un report din partea Alinei ar fi ok . Eu vad doi instigatori si o fata pusa la gard :no2 Pana la urma pentru ce ? PS : Nu o cunosc personal pe Alina, are tarife peste medie, e treaba ei. E un alt fel de marketing de la "concurenti" sau e altceva ?Ai cataractă 1
dicklo14 Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Pretul pentru outcall, daca se poate? Mersi
alina_unirii Reputație: 1165 Postat August 5, 2019 Oras:Unirii Oras:Unirii Postat August 5, 2019 Pretul pentru outcall, daca se poate? MersiPretul unei ore outcall este 550 lei ! :*:*
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat August 5, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat August 5, 2019 Ai cataractă Aici nu prea ti-a mers. Fata vrea in topic curat :) 1
lorrenzzo Reputație: -75 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 Aici nu prea ti-a mers. Fata vrea in topic curat :)Atunci șterge-o !
alina_unirii Reputație: 1165 Postat August 6, 2019 Oras:Unirii Oras:Unirii Postat August 6, 2019 Baieti va anunt ca in perioada 16-25.08.2019 voi fi plecata in concediu si nu voi lucra !!! Deci va astept cu programari pana pe data de 16.08.2019 :*:*:*
alina_unirii Reputație: 1165 Postat August 7, 2019 Oras:Unirii Oras:Unirii Postat August 7, 2019 Disponibila incall si outcall ! :*
alina_unirii Reputație: 1165 Postat August 7, 2019 Oras:Unirii Oras:Unirii Postat August 7, 2019 Disponibila incall si outcall! :*
rm72 Reputație: 215 Postat August 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2019 Am vizitat-o astazi pe Alina pentru prima oara , si nu mi-a parut rau deloc . Isi merita cu prisosinta locul in top. Comunicare excelenta , curatenie perfecta in locatie, servicii de inalt nivel. Recomand !
futacpretent Reputație: 3 Postat August 7, 2019 Postat August 7, 2019 ne mai onorezi si pe noi cu poze noi!jos textila !te pup frumoaso :kiss3
alina_unirii Reputație: 1165 Postat August 12, 2019 Oras:Unirii Oras:Unirii Postat August 12, 2019 Am vizitat-o astazi pe Alina pentru prima oara , si nu mi-a parut rau deloc . Isi merita cu prisosinta locul in top. Comunicare excelenta , curatenie perfecta in locatie, servicii de inalt nivel. Recomand !Multumesc frumos te pup si te mai astept cu drag! :*:*:*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum