? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 9, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Februarie 9, 2015 Il deschid eu pe asta, vad ca nu s-a incumetat nimeni.Deci, singura stapana cu care am intrat in contact (doar virtual) , are si partile ei interesante, viata este hoata, dar vad ca ea ii face fata, chiar daca uneori o mai da in depresii, tulburari de personalitate, ori crize de identitate...ramane o persona de urmarit! @Amada 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 10, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 10, 2015 Te mananca-n cur, vaz io ...
Javradeoras Reputație: 252 Postat Februarie 10, 2015 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat Februarie 10, 2015 Il deschid eu pe asta, vad ca nu s-a incumetat nimeni.Deci, singura stapana cu care am intrat in contact (doar virtual) , are si partile ei interesante, viata este hoata, dar vad ca ea ii face fata, chiar daca uneori o mai da in depresii, tulburari de personalitate, ori crize de identitate...ramane o persona de urmarit! @AmadaSubscriu , si eu am ramas cu impresia ca m-am futut cu sifonierul.
Postări Recomandate