Sari la conținut

cel mai disperat țăran infect și banat de pe forum

Postări Recomandate

• Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat
  La 19.02.2015 la 13:30, Deeana a spus:

ma confunzi cu proasta din cauza careia respiri... Banuiesc ca ea e obisnuita sa i se te adresezi cu "fa".

Pe Bibi nu-l cunosc, nu m-a deranjat si nu m-a mancat de fese... Nu-i doresc sa moara...

Cat despre cui dai tu muie... Am zis ca aveti doar un coi, nu ca ati avea (nici macar cumulat impreuna) vreo pula... In zilele in care simtiti, totusi, ca aveti mai multe coaie, verificati si o sa constatati ca aveti cate o pula in cur... Era si un banc pe tema asta, presupun ca proctologul vostru v-a dat pe voi drept exemplu...

eu n-am proctolog, poti sa-mi recomanzi vreo-unu ?

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat
  La 19.02.2015 la 9:19, kristi22222 a spus:

cacanari suntem doar cu cacacioase ca tine......pe bune,fa, sa moara bibi daca te-mbarlig cu ceva.....

Deeana a scris "cracanati" nu "cacaciosi", anal fabetule! :slap2   Nici sa citesti nu stii.

Cacaciosi stim ca sunteti, stim si ca va stergeti cu coceanu'  trogloditilor!  :laugh2

Ma prostane, daca nu esti in stare sa faci decat glume de autobaza, puerile si idioate, lasa-te! Fa-ti un bine. Sau iti place sa ne batem toti pula de tine? Adica ori esti prost, ori iti place sa sugi pula. Ori amandoua.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 9
  • Minus 4
  • Oras:everywhere
Postat
  La 19.02.2015 la 11:31, FLQ a spus:

Ai recenzii, corect. Tu crezi ca eu nu le citesc? Mereu ti-ai luat muie! Ti au dat femeile, acum vad ca o ceri de la barbati. Esti un ASS la supt pula :))

Degeaba ai 20 dă mașini daca toate sunt jafuri, ceva de genul ai vrut sa-mi spui... Navetistule, ai vize de Baicoi, Socola, Balaceanca :))

muie mai multa ca tine cred ca n a luat nimeni,fraierica.....am mai facut si naveta,asa e.....dar asta nu te face pe tine mai putin cretin..... :laugh2

• Minus 1
Postat
  La 19.02.2015 la 14:24, picon a spus:

Deeana a scris "cracanati" nu "cacaciosi", anal fabetule! :slap2   Nici sa citesti nu stii.

Cacaciosi stim ca sunteti, stim si ca va stergeti cu coceanu'  trogloditilor!  :laugh2

Ma prostane, daca nu esti in stare sa faci decat glume de autobaza, puerile si idioate, lasa-te! Fa-ti un bine. Sau iti place sa ne batem toti pula de tine? Adica ori esti prost, ori iti place sa sugi pula. Ori amandoua.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

chiar asa de sclerozat esti incat nu pricepi nici macar ce scriu?? cacacioasa e ea,tembelule....dar tu chiar ai timp de scris pe forum, intre 2 reprize de lins in cur pe Deeana sau Randunica? :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Prea multe warn pana la banarea acestui user care ataca necondiționat pe oricine.ar fi cazul domnule moderator sa dai bannul acela permanent și definitiv. S-au saturat destui de prostiile dumnealui.

• Like 4
Postat
  La 19.02.2015 la 13:30, Deeana a spus:

ma confunzi cu proasta din cauza careia respiri... Banuiesc ca ea e obisnuita sa i se te adresezi cu "fa".

Pe Bibi nu-l cunosc, nu m-a deranjat si nu m-a mancat de fese... Nu-i doresc sa moara...

Cat despre cui dai tu muie... Am zis ca aveti doar un coi, nu ca ati avea (nici macar cumulat /impreuna) vreo pula... In zilele in care simtiti, totusi, ca aveti mai multe coaie, verificati si o sa constatati ca aveti cate o pula in cur... Era si un banc pe tema asta, presupun ca proctologul vostru v-a dat pe voi drept exemplu...

ma(ca sa ma exprim civilizat) , avantajul meu e ca pot oricand veni la tine sa mi faci o felatie( cum spuneam, sa ne exprimam civilizat, doar curvele au voie sa injure)......cat despre familii,mame,etc     ....nu i vina ta ca esti cum esti...vina e doar ca ESTI....si este,de fapt, a nefericitei care facut greseala sa nu te avorteze la timp.....cat despre proctologi, cand o termina jurassicul de Picon  sa ti faca bideul zilnic, chiar ai face bine sa chemi un proctolog,sa nu si fi lasat sclerozatul proteza in funduletul tau.... :laugh2  :laugh2

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
  La 20.02.2015 la 10:23, TROLLESCOVICIULOS a spus:

Nu vă mai certaț, domnilor .....

A dat drecii'n ei  :laugh2

• Like 3
Vizitator
Postat
  La 20.02.2015 la 15:20, TROLLESCOVICIULOS a spus:

E bântuiți =))

Nici Patriarhu' nu-i mai scapa  :laugh2

• Like 3
Vizitator
Postat
  La 20.02.2015 la 15:25, TROLLESCOVICIULOS a spus:

Poate popa ăla de la Tanacu =))

Uite-l mah  :laugh2

http://jurnalul.ro/thumbs/big/2011/11/30/ba-prostilor-sa-va-inchinati-la-el-ca-e-un-om-sfant-fostul-preot-de-la-tanacu-detinut-model-a-fost-eliberat-din-inchisoare-3138337.jpg

• Like 4
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat
  La 20.02.2015 la 15:27, MAREAN NO 1 a spus:

Uite-l mah :laugh2

http://jurnalul.ro/thumbs/big/2011/11/30/ba-prostilor-sa-va-inchinati-la-el-ca-e-un-om-sfant-fostul-preot-de-la-tanacu-detinut-model-a-fost-eliberat-din-inchisoare-3138337.jpg

El e, bâțâi-l-ar dracii =))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Eu cred ca cel mai taran infect este userul Me. Acum are alt cont, se face ca ploua, o arde "andarcavar" fara sa realizeze ca propria-i prostie pute de la o posta...=)) =)) =))

• Like 2
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat
  La 20.02.2015 la 17:01, Sorina4u a spus:

Eu cred ca cel mai taran infect este userul Me. Acum are alt cont, se face ca ploua, o arde "andarcavar" fara sa realizeze ca propria-i prostie pute de la o posta...=)) =)) =))

Te referi la r0bert_st0ica? :)

• Like 1
Postat
  La 20.02.2015 la 10:02, kristi22222 a spus:

ma(ca sa ma exprim civilizat) , avantajul meu e ca pot oricand veni la tine sa mi faci o felatie( cum spuneam, sa ne exprimam civilizat, doar curvele au voie sa injure)......cat despre familii,mame,etc     ....nu i vina ta ca esti cum esti...vina e doar ca ESTI....si este,de fapt, a nefericitei care facut greseala sa nu te avorteze la timp.....cat despre proctologi, cand o termina jurassicul de Picon  sa ti faca bideul zilnic, chiar ai face bine sa chemi un proctolog,sa nu si fi lasat sclerozatul proteza in funduletul tau.... :laugh2  :laugh2

Pai chiar te rog sa vii... :))) Poate nu-ti dai seama de ce mi-am inchis topicul :)))

Ai grija sa nu faci vreun AVC. Ar fi nasol sa mori cu mana pe mouse si spume la gura, cu nimfomane deschis.

Haidi pa, si te astept!

• Like 3
  • Minus 5
Postat
  La 22.02.2015 la 20:05, Deeana a spus:

Pai chiar te rog sa vii... :))) Poate nu-ti dai seama de ce mi-am inchis topicul :)))

Ai grija sa nu faci vreun AVC. Ar fi nasol sa mori cu mana pe mouse si spume la gura, cu nimfomane deschis.

Haidi pa, si te astept!

mai multe spume ca tine poate doar o galeata plina cu Dero sa faca... :laugh2  :laugh2  :laugh2 ...hai,pa....si sanatate mintala, ca ti trebuie!

• Minus 1
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat
  La 20.02.2015 la 15:27, MAREAN NO 1 a spus:

Uite-l mah  :laugh2 http://1.1.1.1/bmi/jurnalul.ro/thumbs/big/2011/11/30/ba-prostilor-sa-va-inchinati-la-el-ca-e-un-om-sfant-fostul-preot-de-la-tanacu-detinut-model-a-fost-eliberat-din-inchisoare-3138337.jpg

=))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...