Sari la conținut

pareri ale damelor de companie despre soferii de camioane

Postări Recomandate

• Oras:aer
  • Oras:aer

Pai na poate nu au vrut sa le dea cat cer. Fiind obisnuiti cu negocierea. Ori numa leau apasat nu lea futut klumea!!!

Iti dai seama...crek erau doar din aia cu pula mika, care fac laba laba.Si sigur erau camionagii la niste kompanii de kakat!

Aaa, si au mai zis ceva fetele...eu le-am intrebat:auzi, da aia cu camioanele sunt analfabeti? Ele au zis ca nu, ca-s toti destul de inteligenți. Au avut dreptate!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Eu nu inteleg prea bine intrebarea?!?! Cum adica ce parere avem despre soferii de camioane?!? Dar despre medici?!?! Dar despre sudori?!?! Dar despre strungari?!?! Dar despre avocati?!? Sau poate despre procurori?!?!  :slap2

De cand un om este judecat prin prisma activitatii pe care o presteaza sau prin prisma functiei pe care o ocupa?!?! :no2 Aaaaa, pot raspunde la aceasta intrebare, retorica din punctul meu de vedere, IPOCRITII care sufera de functie...

Atat timp cat soferul de camion, sau avocatul, sau sudorul, sau muncitorul de la Rebu, este OM, are 7 ani de acasa nu de pe maidan, are o educatie, stie sa se exprime astfel incat sa se faca lesne inteles, ce conteaza cu ce se ocupa acesta?!?! Nu are nici cea mai mica relevanta...

Si avocatii, politistii, procurorii pot fi niste scursuri la fel cum si muncitorii de la Rebu sau strungarii pot fi oameni de o calitate net superioara celor cu functii pompoase cu multe prescurtari in fata. ;)

Sa fii om e lucru mare!!!! 

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Dar despre medici?!?! Dar despre sudori?!?! Dar despre strungari?!?! Dar despre avocati?!? Sau poate despre procurori?!?!   :slap2

Intr-o noapte, Ileana Cosanzeana s-a trezit plina de sudori. Spre dimineata, sudorii au plecat,  :laugh2 

• Like 13
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Telefon: nico01081987
  • Oras:pitesti

Ca sa fiu si eu pe acelsi flanc cu Picon:))))))))

Un sofer de tir agata o prostituata de pe strada pentru un sex oral. Opreste intr-o parcare si o pune la treaba. 
Nu dureaza mult pana cand aceasta il intreaba :
-Auzi nu ai cumva o rosie?
-Taci din gura si termina-ti treaba.
Dupa inca 5 minute aceasta il intreaba din nou:
-Chiar nu ai sa-mi dai o rosie?
-Ti-am zis odata sa taci si sa termini treaba ca nu te platesc degeaba.
In fine prostituata termina , isi primeste banii iar inainte de a se da jos din camion soferul o intreaba:
-Auzi si pana la urma de ce tot imi cereai o rosie?
-Poi la cata branza aveai mergea si o rosie!!

Un sofer de tir opreste langa o tipa si o intreaba: Amatoare de sex oral?
- Amatoare e ma-ta! Eu sunt profesionista!

Si ca sa fim si seriosi: poti sa fi si cioban, daca esti spalat, sti sa vorbesti si sa te porti cu un om si ca un om, e tot ce conteaza ;).

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:life's catacombs
  • Oras:life's catacombs

Eu sunt astronaut dar am iesit la pensie.Ca sa-mi rotunjesc veniturile lucrez noaptea la Taxi Meridian.Deci,ce parere aveti despre astronauti,pensionari si taximetristii de la Meridian?

A,si inca ceva:Nico de la Pitesti,poti folosi cu incredere doi "i" atunci cand scrii "poti sa fii si cioban" sau "stii sa vorbesti".Doar la infinitiv folosesti unul singur:a fi,a sti.

On topic:bine ca v-au bagat astia limitatoare de viteza pe camioane!!!

UNDE ESTI TU XOXO DOAMNE ?!

Link spre comentariu

Eu sunt astronaut dar am iesit la pensie.Ca sa-mi rotunjesc veniturile lucrez noaptea la Taxi Meridian.Deci,ce parere aveti despre astronauti,pensionari si taximetristii de la Meridian?

A,si inca ceva:Nico de la Pitesti,poti folosi cu incredere doi "i" atunci cand scrii "poti sa fii si cioban" sau "stii sa vorbesti".Doar la infinitiv folosesti unul singur:a fi,a sti.

Dragul meu...eu la mine la tara, la scoala am invatat ca "sa fi' este verb...si se scrie cu un singur "i".

Asa ca fii cuminte ca sa pot fi si eu;)...este un exemplu.Cred ca asa cum am scris, in forma data am scris corect. Multumesc!

On topic: draga domnule sofer, ce spuneti, au iesit ghioceii?

• Like 2
Link spre comentariu

• Oras:B
  • Oras:B

Ce nume de curva ti-ai tras! ... ma rog, astronauta!
  • Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...