Sari la conținut

"Umpic" de prostie!!!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

In ultimul timp tot vad oameni care folosesc cuvantul umpic.  :slap2 Ce aveti oameni buni, ati mancat stricat?!?! Pot sa inteleg ca habar nu ai despre virgule, cratime, spatii intre cuvinte dar sa ajungi sa inventezi cuvinte, mai las-o dracu' de treaba...

Se spune si se scrie un pic !!!!!!!!!!!!!!!!!! 

• Like 9
  • Minus 1
Postat

Nu stiu de ce dar ma apuca niste nervi de mor cand vad cuvantul asta "umpic".... mi se pare MAXIMA prostiei, culmea, topul!!!!

Prima data l-am vazut la o fosta prietena care terminase facultatea de drept...incredibil!!! Soc si groaza!!!! 

• Oras:Somalia
Postat

Conjunctia "dar" este precedata mereu de virgula.

Atat imi amintesc eu din gramatica clasei a VI-a.Sau a V -a.

Asta cat de maxima e?

Zi-ne si noua umpic din psihoterapia dinamica a lui Gabbard, mai bine....dar nu uita virgulele, caci altfel nu mai poti spera la cea mai literata din zona...

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

greseli sunt multe..dar astea sunt printre cele mai comune si care zgaraie rau  timpanul... "chineji,farnceji,olandeji..."lista paote continua

• Like 1
Postat

"Daca nu ar fi prostii, desteptii ar muri de foame".

In toate mediile, intalnim zilnic greseli gramaticale de tot felul care, de fapt, ne condimenteaza viata.

Pe de o parte, toti suntem oameni si putem gresi iar pe de alta parte trebuie sa fim constienti de nivelul de educatie actual, din ce in ce mai scazut in ultimii ani.

Este foarte greu de facut ceva in acest sens, poate decat sa ne detasam partial si sa lasam prostia sa continue ascensiunea pe toate fronturile.

• Like 6
Postat

Conjunctia "dar" este precedata mereu de virgula.

Atat imi amintesc eu din gramatica clasei a VI-a.Sau a V -a.

Asta cat de maxima e?

Zi-ne si noua umpic din psihoterapia dinamica a lui Gabbard, mai bine....dar nu uita virgulele, caci altfel nu mai poti spera la cea mai literata din zona...

Iar te bagi in seama cu mine sa-mi demonstrezi cat de frustrat obsedat esti?!? Cand am spus eu ca sunt cea mai cea in vreun domeniu?!?! Niciodata nu am vrut sa fiu cea mai cea si nu ma voi razgandi acum...

O virgula cred ca este oarecum iertata insa inventia de cuvinte este cu totul si cu totul altceva...este PROSTIE curata ;)

Complexatule, vezi ca ar trebui sa-ti pui si tu cateva semne de intrebare referitoare la inteligenta ta. Ia uite ce inventii scorneste si mintea ta trista:

Cred ca vroia sa spuna ca nu toata lumea se vinde pe bani, iar apoi pretinde, printr-un ciudat mecanism de autoaparare, ca si restul sunt mai mult sau mai putin in aceeasi categorie a promiscuitatii.

La ce scoala ai invatat conjugarea verbului "a vroi", tot la aia la care ai invatat si "virgula" ?!?!  :slap2

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Burj Khalifa
  • Oras:Burj Khalifa
Postat

In ultimul timp tot vad oameni care folosesc cuvantul umpic.  :slap2 Ce aveti oameni buni, ati mancat stricat?!?! Pot sa inteleg ca habar nu ai despre virgule, cratime, spatii intre cuvinte dar sa ajungi sa inventezi cuvinte, mai las-o dracu' de treaba...

Se spune si se scrie un pic !!!!!!!!!!!!!!!!!! 

busulenga a murit, traiasca sorina

• Like 1
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

O alta frecventa, import din engleza ("it worth to...") a ajuns in romana "se merita sa...". Nu "se merita sa...", ci "merita sa...". Inteleg ca engleza s-a intrepatruns (mai ales in mediul urban) in limba romana, dar nu e nevoie sa schimbam si gramatica pentru a se potrivi.

• Like 1
Postat

Iar te bagi in seama cu mine sa-mi demonstrezi cat de frustrat obsedat esti?!?

Daca, sa spui unei taranci proaste, ca nu este nimic altceva, decat o taranca proasta, se traduce prin frustrare, atunci da, se poate spune ca sunt frustrat.

Inainte, credeam ca frecventa ridicata a postarilor tale e doar un fel de marketing, faceai si tu scandal, ca sa atragi clientii.

Acum, insa, sunt convins ca nu e doar asta.

Tu esti o biata taranca, o ilustra anonima, care si-a gasit un colt, unde sa-si defuleze toate frustrarile acumulute de-a lungul anilor, cand nimeni nu o baga in seama sau, ca sa folosesc termeni din psihologie, nimeni nu ii valida sentimentele.

Nimeni nu stia ce poama desteapta esti tu.Noroc cu nimfomane.com si suptul pulii pe bani, altfel risca Universul sa nu afle ce creatura desvarsita esti tu.

Cum se explica atatea postari, daca nu prin dorinta ta de a compensa, de a epata?

Problema cu tine este ca, la fel ca in cazul oricarui taran prost, ti s-a urcat "vedetismul" la cap.

Sa mor io, daca m-as fi "legat" de tine, dar de fiecare data, cand dau p-aici, dau de postarile tale efervescente, dar sfertodocte.O taranca care, in timp ce pliveste ceapa pe tarla cu alte femei, normal nu atat de inzestrate ca si ea, le povesteste acestora ce a mai invatat ea pe la seral.Asta esti tu.

Ba...ce comic...ai dat iama prin postarile vechi si ai scormonit aia cu a vroia...proasta mai esti.

Esti proasta, femeie, ti-o spun cu tot respectul.

• Like 2
Postat

Aaa...da....uitasem...chiar nu ne bucuri cu ceva dizertatii din Gabbard?

Postat

sa-mi bag pula in ea de gramatica,am plecat la spritz ( doar umpic )

• Like 1
Postat

Eu zic pas, dar mai arunc cate un ochi ca pare interesant hehehehe! Nu contati pe mine pe aici.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

buna asa cu "um pic" 

la fel ca si "ghiuveta"

Nu se spune "ghiveta"?  :laugh2

Postat

Hm, nici nu mai stiu daca e banc sau pilda, dar suna cam asa:

Tatal ii spune baiatului:

- Ia-ti repede trelingul ala pe tine si du-te sa cumperi paine!

- Tata, se spune trening, nu treling!

- Ba, tu-ai inteles ce-am vrut eu sa spun?

- Da!

- Atunci am zis bine.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...