gabrogabro Reputație: 2369 Postat Februarie 16, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 16, 2015 Am adus bere si seminte sa urmarim deznodamantul...umpic-poc
r0bert_st0ica Reputație: 720 Postat Februarie 16, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Postat Februarie 16, 2015 SorinO, daca tot te manca, pot sa te scarpin eu ?
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 17, 2015 Nu, multumesc!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2015 O altă greșeală foarte des întâlnită este folosirea lui SĂ AIBE. În toate cazurile, fără excepție, forma corectă este SĂ AIBĂ!!!
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 17, 2015 Dar de "a traNversa" ce spuneti?!? Sa nu mai vorbim despre "avem oo", celebrul afis lipit prin vitrinele magazinelor alimentare. Orice ati spune voi, nicio perla nu va detrona "maxima" uMpic
Cornelia Bucatareasa Reputație: 40 Postat Februarie 17, 2015 Oras:Burj Khalifa Oras:Burj Khalifa Postat Februarie 17, 2015 vroiam decat sa sti care este 1
borat80 Reputație: -336 Postat Februarie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2015 "Dupe aia"
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 17, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 17, 2015 vroiam decat sa sti care este Kre* este..!! Nu va mai bagati daca nu stiti... 2
Cornelia Bucatareasa Reputație: 40 Postat Februarie 17, 2015 Oras:Burj Khalifa Oras:Burj Khalifa Postat Februarie 17, 2015 Kre* este..!! Nu va mai bagati daca nu stiti...rz mankmiai pla 3
rodrigo Reputație: 640 Postat Februarie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2015 In ultimul timp tot vad oameni care folosesc cuvantul umpic. Ce aveti oameni buni, ati mancat stricat?!?! Pot sa inteleg ca habar nu ai despre virgule, cratime, spatii intre cuvinte dar sa ajungi sa inventezi cuvinte, mai las-o dracu' de treaba... Se spune si se scrie un pic !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ba se scrie umpik! De la skumpik! greseli sunt multe..dar astea sunt printre cele mai comune si care zgaraie rau timpanul... "chineji,farnceji,olandeji..."lista paote continua Savem pardon, dar si "chineji" e forma permisă! http://dexonline.ro/definitie/chinez S-au tu oi fi vrun comunistoid care na auzit ca se scrie "niciun", "nicio" si "î din a"??? Deci dak Printesa Romaniei, europarlamentara cu actenregula zice 'succesuri', pai atunci cin esti tu s-a o contesti?!?!?!
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 17, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 17, 2015 Dar de "a traNversa" ce spuneti?!? Sa nu mai vorbim despre "avem oo", celebrul afis lipit prin vitrinele magazinelor alimentare. Orice ati spune voi, nicio perla nu va detrona "maxima" uMpic Corect se spune "traNZversa" , auzita de mine. Cel mai tare afis cu OO-lele a fost : "Azi e OO" Dar de maNsaLier ce ziceti?
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Februarie 17, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Februarie 17, 2015 Cel mai tare afis cu OO-lele a fost : "Azi e OO" :laugh2 gresit! forma corecta era "az e oo" 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 17, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 17, 2015 BoNlav 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 17, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 17, 2015 gresit! forma corecta era "az e oo"Asa e, scuze!
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Februarie 17, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Februarie 17, 2015 BoNlavun fel de bonfaier?
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Februarie 17, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Februarie 17, 2015 Asa e, scuze! data viitoare sa te uiti in dex! 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 17, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 17, 2015 Imi fac mea culpa.
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Februarie 17, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Februarie 17, 2015 Imi fac mea culpa. Mosule, treci dracului in pat, lasa copii astia in pace.
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 17, 2015 Oras:B Oras:B Postat Februarie 17, 2015 Mosule, treci dracului in pat, lasa copii astia in pace. Si aici ai apărut mah handicapatule!? La tine este extrem de multa ... prostie. Am facut o pauza pentru ca idiotenia ta este incalificabila. Marsh si trage ceva pe nas, vad ca esti in sevraj. 3 2
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Februarie 17, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Februarie 17, 2015 Si aici ai apărut mah handicapatule!? La tine este extrem de multa ... prostie. Am facut o pauza pentru ca idiotenia ta este incalificabila. Marsh si trage ceva pe nas, vad ca esti in sevraj.Wtf??? In fine, da-te la o parte in pula mea, nebunule.
marix Reputație: 9360 Postat Februarie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2015 Sa fie vorba doar de "umpic" de prostie ?!Perlele de la bac devin de la an la an din ce in ce mai complexe si pline de originalitate, in clasele primare educatia se face ca in jungla, pana si la gradinite e haos...Incep sa vad viata ca pe un stand-up comedy! 2
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 17, 2015 Oras:B Oras:B Postat Februarie 17, 2015 Wtf??? In fine, da-te la o parte in pula mea, nebunule. Tu nu ai pula mah jegosule, esti un drogat terminat si atât. Te bagi ca musca in cacat peste tot, nimeni nu iti da dreptate in afara de John care te foloseste dar nu este de acord cu tine. Tu nu esti decât o zdreanta de doi lei taratura.
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Februarie 17, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Februarie 17, 2015 Tu nu ai pula mah jegosule, esti un drogat terminat si atât. Te bagi ca musca in cacat peste tot, nimeni nu iti da dreptate in afara de John care te foloseste dar nu este de acord cu tine. Tu nu esti decât o zdreanta de doi lei taratura.Dreptate la ce ma crazyidiot? Apropo, eu sunt musca si tu esti cacatul. Ai zis.
indubitabil Reputație: 2178 Postat Februarie 17, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Februarie 17, 2015 in asteptarea lui GODOT (n-ar strica o psihoza colectiva )
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 17, 2015 Oras:B Oras:B Postat Februarie 17, 2015 Dreptate la ce ma crazyidiot? Apropo, eu sunt musca si tu esti cacatul. Ai zis. Ca si "mentorul" tau de cacat, pentru a disimula, interpretezi aiurea. Sunt sigur ca fără droguri ai sanse sa fii ok, te-ai duce de unde ai ... răsărit. Esti un terminat handicapatule. In viata ta nu ai sa ajungi la nivelul oamenilor de care te iei, ca om, educatie, bun simt. Esti un nimeni care încearcă sa se bage in seama. As jignii căcatul sa te numesc asa. Esti un vid ca si spatiul care se afla in locul unde ar trebui sa fie capul tau. 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum