Sari la conținut

"Umpic" de prostie!!!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

O altă greșeală foarte des întâlnită este folosirea lui SĂ AIBE.

În toate cazurile, fără excepție, forma corectă este SĂ AIBĂ!!!

Postat

Dar de "a traNversa" ce spuneti?!? =))

Sa nu mai vorbim despre "avem oo", celebrul afis lipit prin vitrinele magazinelor alimentare.  :slap2

Orice ati spune voi, nicio perla nu va detrona "maxima" uMpic  :no2

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

vroiam decat sa sti care este

Kre* este..!! Nu va mai bagati daca nu stiti...

• Like 2
Postat

In ultimul timp tot vad oameni care folosesc cuvantul umpic.  :slap2 Ce aveti oameni buni, ati mancat stricat?!?! Pot sa inteleg ca habar nu ai despre virgule, cratime, spatii intre cuvinte dar sa ajungi sa inventezi cuvinte, mai las-o dracu' de treaba...

Se spune si se scrie un pic !!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Ba se scrie umpik! De la skumpik!

greseli sunt multe..dar astea sunt printre cele mai comune si care zgaraie rau  timpanul... "chineji,farnceji,olandeji..."lista paote continua

Savem pardon, dar si "chineji" e forma permisă! http://dexonline.ro/definitie/chinez

S-au tu oi fi vrun comunistoid care na auzit ca se scrie "niciun", "nicio" si "î din a"???

Deci dak Printesa Romaniei, europarlamentara cu actenregula zice 'succesuri', pai atunci cin esti tu s-a o contesti?!?!?!

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Dar de "a traNversa" ce spuneti?!? =))

Sa nu mai vorbim despre "avem oo", celebrul afis lipit prin vitrinele magazinelor alimentare.  :slap2

Orice ati spune voi, nicio perla nu va detrona "maxima" uMpic  :no2

Corect se spune "traNZversa" , :slap2  auzita de mine. 

Cel mai tare afis cu OO-lele  a fost : "Azi e OO"  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Dar de maNsaLier ce ziceti? :laugh2

Postat

gresit! forma corecta era "az e oo"

Asa e, scuze!  :laugh2

• Oras:p-aci
Postat

Imi fac mea culpa.  :laugh2

Mosule, treci dracului in pat, lasa copii astia in pace. :slap2

• Oras:B
Postat

Mosule, treci dracului in pat, lasa copii astia in pace. :slap2

Si aici ai apărut mah handicapatule!? La tine este extrem de multa ... prostie. Am facut o pauza pentru ca idiotenia ta este incalificabila. Marsh si trage ceva pe nas, vad ca esti in sevraj.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Si aici ai apărut mah handicapatule!? La tine este extrem de multa ... prostie. Am facut o pauza pentru ca idiotenia ta este incalificabila. Marsh si trage ceva pe nas, vad ca esti in sevraj.

Wtf??? In fine, da-te la o parte in pula mea, nebunule. =))

Postat

Sa fie vorba doar de "umpic" de prostie ?!

Perlele de la bac devin de la an la an din ce in ce mai complexe si pline de originalitate, in clasele primare educatia se face ca in jungla, pana si la gradinite e haos...

Incep sa vad viata ca pe un stand-up comedy!

• Like 2
Postat

Wtf??? In fine, da-te la o parte in pula mea, nebunule. =))

Tu nu ai pula mah jegosule, esti un drogat terminat si atât. Te bagi ca musca in cacat peste tot, nimeni nu iti da dreptate in afara de John care te foloseste dar nu este de acord cu tine. Tu nu esti decât o zdreanta de doi lei taratura.

Postat

Tu nu ai pula mah jegosule, esti un drogat terminat si atât. Te bagi ca musca in cacat peste tot, nimeni nu iti da dreptate in afara de John care te foloseste dar nu este de acord cu tine. Tu nu esti decât o zdreanta de doi lei taratura.

Dreptate la ce ma crazyidiot? :slap2 Apropo, eu sunt musca si tu esti cacatul. Ai zis. =))

Postat

Dreptate la ce ma crazyidiot? :slap2 Apropo, eu sunt musca si tu esti cacatul. Ai zis. =))

Ca si "mentorul" tau de cacat, pentru a disimula, interpretezi aiurea. Sunt sigur ca fără droguri ai sanse sa fii ok, te-ai duce de unde ai ... răsărit. Esti un terminat handicapatule. In viata ta nu ai sa ajungi la nivelul oamenilor de care te iei, ca om, educatie, bun simt. Esti un nimeni care încearcă sa se bage in seama. As jignii căcatul sa te numesc asa. Esti un vid ca si spatiul care se afla in locul unde ar trebui sa fie capul tau.

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...