Sari la conținut

"Umpic" de prostie!!!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Dacă e să fim mai catolici decât Papa, Doom 2 are niște modificări de-ți scoală părul pubian. Orice frază, luată la puricat, are cu siguranță vreo greșeală. Înșeală se scrie corect înșală, niciun e corect scris legat și multe altele. De asemenea, "o prietenă de-ale mele" e o expresie corectă și multe altele.

Pentru mine, importante-s i-urile și cratimele. Un bărbat care pune bine cratima, pune bine și pula pe-o femeie. Vanessa dixit. 

:girly

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Dacă ai nemulțumiri/nelămuriri referitoare la normele/reglementările din DOOM 2 care e din prin 2005 ( ediția recăzută și adăugită), înseamnă că ești destul de purie și conservatoare.  :laugh2

Postat

Dacă ai nemulțumiri/nelămuriri referitoare la normele/reglementările din DOOM 2 care e din prin 2005 ( ediția recăzută și adăugită), înseamnă că ești destul de purie și conservatoare.  :laugh2

Nu-s nelămuriri, cât justificări pentru o scriere incorectă, dar care pentru mine e ok. Cât despre conservatoare, încă îmi place scrisul cu î din i, dar m-am oprit din a scrie așa după multe roșii în cap. 

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Ucea
Postat

Dacă e să fim mai catolici decât Papa, Doom 2 are niște modificări de-ți scoală părul pubian. Orice frază, luată la puricat, are cu siguranță vreo greșeală. Înșeală se scrie corect înșală, niciun e corect scris legat și multe altele. De asemenea, "o prietenă de-ale mele" e o expresie corectă și multe altele.

Pentru mine, importante-s i-urile și cratimele. Un bărbat care pune bine cratima, pune bine și pula pe-o femeie. Vanessa dixit. 

Mă poți verifica și pe mine, te rog? Am nevoie de confirmare. Să știu dacă pun bine pula...

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Nu-s nelămuriri, cât justificări pentru o scriere incorectă, dar care pentru mine e ok. Cât despre conservatoare, încă îmi place scrisul cu î din i, dar m-am oprit din a scrie așa după multe roșii în cap. 

E clar, ești purie!

peseu ... eu pun bine pula? 

• Like 3
  • Minus 11
Postat

E clar, ești purie!

peseu ... eu pun bine pula? 

Ciobul și oala spartă :)) Dacă la 31 de ani sunt purie, 'ai de mama mea...

Mai răsfirați cu pusul pulii, că acu' vă pun la dictare. Stați numai așe, să-mi iau ochelarii cu ramă groasă, fusta plisată și cravașa.

• Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica
Postat

[...] Dacă la 31 de ani sunt purie, 'ai de mama mea...[...]

Hai, mai pune. La 8 opt ani scriai deja cursiv? In '93 s-a trecut la scrierea cu "â" in loc de "î".

• Like 4
Postat

Cine-i ciobul și cine oala spartă? Și cu dictarea... stai cuminte! Nu ai cetit tu, cât am scris eu.  :laugh2

Pe de altă parte, poți să ai 31 de ani- adică tânără încă, dar poți gândi ca o babă. 

• Like 3
  • Minus 11
Postat

Hai, mai pune. La 8 opt ani scriai deja cursiv? In '93 s-a trecut la scrierea cu "â" in loc de "î".

Și acum numeroase cărți și ziare sunt scrise cu î din i. Nu tre' să fii fosilă ca să apreciezi un mod de scriere care, până la urmă, e și preferința Academiei Române.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Cine-i ciobul și cine oala spartă? Și cu dictarea... stai cuminte! Nu ai cetit tu, cât am scris eu.  :laugh2

Pe de altă parte, poți să ai 31 de ani- adică tânără încă, dar poți gândi ca o babă. 

Io zic de fuste plisate și cravașe la cur și tu te lauzi cu bibliotecile citite. Cine-a îmbătrânit? :))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Ciobul și oala spartă :)) Dacă la 31 de ani sunt purie, 'ai de mama mea...

Mai răsfirați cu pusul pulii, că acu' vă pun la dictare. Stați numai așe, să-mi iau ochelarii cu ramă groasă, fusta plisată și cravașa.

Se poartă pulanu'...

Postat

Io zic de fuste plisate și cravașe la cur și tu te lauzi cu bibliotecile citite. Cine-a îmbătrânit? :))

Asta ai înțeles? Sau te faci că nu înțelegi? 

Postat

Dar ce aveti cu acest topic de v-ati pus pe el sa-l faceti praf?!?! 

Picoane, mai bine da-mi un telefon si lasa off-topicul. ;)

• Oras:friends
  • Oras:friends
Postat

Și acum numeroase cărți și ziare sunt scrise cu î din i. Nu tre' să fii fosilă ca să apreciezi un mod de scriere care, până la urmă, e și preferința Academiei Române.

Asadar ce preferi, "sunt", "sant" sau "sint"?

Off topic: ah, de nu erai maritata... :blushing2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Io prefer sâni.

sânii pupi in cur , varianta moldoveneasca asa ca vezi ce-ti doresti , zic si io :)))

• Oras:Wonderland
  • Oras:Wonderland
Postat

Haha, ce tare, gramatică for the win!

http://weirdrussia.com/wp-content/uploads/2015/03/grammar_nazi_girl.jpg

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Asadar ce preferi, "sunt", "sant" sau "sint"?

Off topic: ah, de nu erai maritata... :blushing2

Prefer sînt, dar folosesc sunt. Deh, compromisuri, cu toții le facem.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...