obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 14, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 14, 2015 hai sa fim seriosi, pe unde am fost la facut poze, suna telefoanele in draci, nu se pune problema lipsei clientilor.chiar am fotografiat o doamna care m-a rugat sa nu ii fac recenzie sau sa ii postez poze ,pentru ca ,nu face fata la mai muti clienti decit are ,fara sa posteze des anunturi.chiar in momentul de fata vin de la o fata care nici nu a vrut sa auda de poze,mai ales ca este destul de contestata pe forum si nu dorea sa mai amplifice situatia, m--am straduit sa o conving si am reusit in final, a iesit un shooting mult peste asteptari, deci, putina diplomatie nu strica, e doar umila mea parere.pina si anonna , al carui peste oficial sint ,m-a refuzat, pe tine ,nu. si asta s-a intimplat pentru ca nu am fost destul de diplomat . 1
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iulie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 15, 2015 Buna ziua tuturor...vad ca dezbateti discutii despre aceasta intamplare...Am facut doar cateva pozici cu Oby la insistentele lui...Nu are de ce sa se certe nimeni ca am facut cu el si nu cu domnul "X" sau "Y"...Nu programasem asa ceva...Cum de asemenea o sa il dezamagesc pe Oby si nu o sa mai facem o alta sedinta...Deoarece nu ma simt ok sa mi se faca poze de catre persoane aproape straine mie si sper sa imi respectati decizia... Va pup 1
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iulie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 15, 2015 P.S. Ii multumesc lui Oby totusi pentru poze... 3
tomson Reputație: 5778 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 15, 2015 macar pt asta care imi place mie a meritat :! parca au inceput sa se cam stearga buzele 1
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iulie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 15, 2015 macar pt asta care imi place mie a meritat :! parca au inceput sa se cam stearga buzele Pai buzitele au aproape 2 ani si sunt batute doar o data cu tus roz... Multumesc ! 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 15, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 15, 2015 Buna ziua tuturor...vad ca dezbateti discutii despre aceasta intamplare...Am facut doar cateva pozici cu Oby la insistentele lui...Nu are de ce sa se certe nimeni ca am facut cu el si nu cu domnul "X" sau "Y"...Nu programasem asa ceva...Cum de asemenea o sa il dezamagesc pe Oby si nu o sa mai facem o alta sedinta...Deoarece nu ma simt ok sa mi se faca poze de catre persoane aproape straine mie si sper sa imi respectati decizia... Va pup nu ne certam , dezbateam, sintem oameni maturi , nu copii. ti-am inteles punctul de vedere foarte bine si nu mai insist.oricum ,sint destul de ocupat cu programarile pentru poze, mai am si o viata personala,as vrea ca ziua sa aiba 48 de ore sa pot face mai bine fata la programari pozele pe care ti le-am facut, ai vazut bine ca nu iti arata fata si sint in siguranta , nu fac nicidecum abuz de ele, ti-am promis si ma tin de cuvint. 1
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iulie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 16, 2015 nu ne certam , dezbateam, sintem oameni maturi , nu copii. ti-am inteles punctul de vedere foarte bine si nu mai insist.oricum ,sint destul de ocupat cu programarile pentru poze, mai am si o viata personala,as vrea ca ziua sa aiba 48 de ore sa pot face mai bine fata la programari pozele pe care ti le-am facut, ai vazut bine ca nu iti arata fata si sint in siguranta , nu fac nicidecum abuz de ele, ti-am promis si ma tin de cuvint.Multumesc frumos! Te puup!
focax Reputație: 17 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Cta Oras:Cta Postat Iulie 16, 2015 Salut frati ciocanari . Am fost si eu astazi la Roxana , pe la 19:30. Detalii depre locatie nu mai dau ca au dat baieti . Parerea mea.... E super tipa. Mie unu imi place ft mult .Corp 9, oral 10 normal 9 , locatie 9 . Voi reveni la ea . 3
lazy Reputație: 2569 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Postat Iulie 16, 2015 Cand am terminat treaba pe care-o aveam In Constanta trecuse bine de amiaza, stiti voi…pe la ora aia maxima de canicula. Ia sa vad, gasesc eu vreo fata care sa ma racoreasca? Cu gandul la pasarica…hop cu “nimfo”-n telefon ! Pe lista “scurta” mi-a sarit in ochi “cea dulce si sexi”…sun…nu raspunde…indrept masina spre Lapusneanu…poate pana ajung acolo se suceste ghinionul. Si asa a si fost! “Parchesc” auto langa Camera de Comert, sun si…raspunde. Ii spun cat sunt de aproape de ea, ma intreaba daca poate sa ma sune in 15 min. Ceea ce si face, apoi cu telefonul pe post de telecomanda, in 2 minute ajung in hogeac. O tigara fumega in scrumiera…dupa prezentarile reciproce, am aprins si eu una. I-am predat o cutie de bombonele= cadou. “Cea dulce si sexi”…Roxana adica, are un chip supersenin si poseda niste ochi superbi. Mi-a deschis infasurata intr-un prosop, sub care se vedea cum joaca sanii. A vazut ca ma prezint cam “daramat” de canicula si mi-a oferit o doza de ceva energizant, direct din congelator…mare pomana si-a facut!!! In timp ce ne terminam tigarile, i-am ocupat un sfert de metru patrat de pe o piesa de mobilier, cu sapca, ochelari, bricheta, tigari si 100 de lei ( desi nu mi-a cerut asta la inceput). A vazut insa ca abia asteptam sa scap de hainele de pe mine si s-a infiintat la usa baii cu un prosop: ”te descurci singur?” am zis ca da, desi…n-as fi zis nu daca insista sa intram amandoi. Baia dotata cu ce trebuie. Ies….ma astepta in dormitor. Totul a decurs cum am vorbit la inceput. Pe scurt: preludiu cu sarutari everywhere, FK la greu, oral ea/eu la greu ( “fa-mi ce vrei acolo jos”). Am facut ce-am vrut, nu numai acolo, ci si cu sanii aia obraznici. Oralul ii reuseste de minune, si e complet, zic eu…mi-am calcat pe inima si am interupt-o dupa vreo 10 minute, ca sa punem protectia. Dupa care ne-am “razboit in doua pozitii alternative: pe la spate si lady on top. Nu m-a grabit deloc. Dar stia ea ce stia…mai ales cand se impingea/unduia/contorsiona in/spre/cu mine. Curgeau sudorile si de pe mine si de pe ea. Un lucru interesant dar pe care nu stiu insa daca il pot explica: miscarile de du-te-vino “clasice” si specifice fiecarei pozitii, erau cumva prelungite involuntar, in functie de unele contractii “interioare”, la interval de timp variabile. Imi pare rau daca n-am reusit sa ma fac inteles..in fine…rezultatul a fost o senzatie super. Cam 20 minute de actiune propriu-zisa sa fi fost…nu stiu exact. Important e ca a fost suficient, bine si complet. Adica…CIM, fara sa se retraga imediat dupa. Abia dupa juma’ de minut a plecat la baie.Pe scurt, cam asta a fost…ca timp door to door, chiar nu stiu exact. Locatie: 10 Lapusneanu-Sucevei. Usor de parcat. Etaj inferior, apartament discret. Singura. Baie dotata cu tot ce trebuie. Pat confortabil. GF: 9,5. E un pic retinuta la inceput, pana ce vede ce fel de om e clientul. Dar intuieste si invata repede. Atitudinea este 100% pro client. Corp: 9 …exista fete care arata mai bine per ansamblu. Dar Roxana are niste ochi de zici ca esti cu o felina in pat, iar sanii…niste obraznicaturi, nu alta…Nu voiau, dom’le, sa stea cum ii puneam eu…si de cate ori am incercat, si cu mana si cu dintii si cu limba… Igiena:10. Epilata, aranjata, miroase bine…peste tot. Oral:10- cunoaste cand si cat sa aplice toate “artificiile” la acest aspect. Normal: 9, 5. Merita 10 pentru cele doua pozitii. Jumatatea aia de punct o scad in mod clar subiectiv ( la aplicarea protectiei mi-a zis “cu gura nu-mi iese”). Servicii: Am vrut o finalizare…am dat inainte 100 lei. Nu mi-a cerut ea, asa am considerat eu. Am intrebat daca vine la hotel. “Da, 250/ora” De revenit: Da, si nu doar pentru o finalizare. Primele cuvinte ce-mi vin in cap despre Roxana: calma si maleabila. Prima propozitie: II PLACE SEXUL. P.S.: Sunt sigur ca si-a dat seama ca a fost…runda 1 in ceea ce ma priveste. 7
focax Reputație: 17 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Cta Oras:Cta Postat Iulie 17, 2015 nice....ha'~!!!??? zi de nu-ti vine sa musti din el~!!!??? de acord cu tine !!!!!!!!!! 1
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iulie 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 17, 2015 Multumesc frumos! Va pup.
adysmeq Reputație: 35 Postat Iulie 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 17, 2015 Buna Roxana as dori sa vin iar la tn si am o intrebare: uro faci?
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iulie 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 17, 2015 Buna Roxana as dori sa vin iar la tn si am o intrebare: uro faci? Nu ...nu fac...sorry.
talibanu Reputație: 9706 Postat Iulie 17, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 17, 2015 Face doar la wc din cand in cand )) 2 2
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iulie 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 17, 2015 Face doar la wc din cand in cand ))Mda...No comment ! 1
talibanu Reputație: 9706 Postat Iulie 17, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 17, 2015 Aoleu, sa nu imi spui ca faci pe unde apuci? ) Ps: nu e nici o iluzie la colegul nostru "apuci" ))
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iulie 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 17, 2015 Aoleu, sa nu imi spui ca faci pe unde apuci? ) Ps: nu e nici o iluzie la colegul nostru "apuci" ))Am luat-o ca o gluma...de aceea am si scris ca nu comentez...am toaleta,nu fac pe unde apuc...
talibanu Reputație: 9706 Postat Iulie 17, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 17, 2015 Scuze am avut impresia ca ai luat-o cu suparare Imi place stilul tau 2 2
yaman Reputație: 112 Postat Iulie 18, 2015 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 18, 2015 Bună ... Luni la ce oră începi programul că vreau să-mi fac o programare matinală la tine?! Mă întorc în C-ta și vreau să încep săptămâna în forță. p.p 1
giani1480 Reputație: 592 Postat Iulie 18, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Iulie 18, 2015 Bună ... Luni la ce oră începi programul că vreau să-mi fac o programare matinală la tine?! Mă întorc în C-ta și vreau să încep săptămâna în forță. p.pTe doare mintea!
yaman Reputație: 112 Postat Iulie 18, 2015 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 18, 2015 Te doare mintea!chiar mă doare... E numai acolo mintea mea 2
tomson Reputație: 5778 Postat Iulie 18, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 18, 2015 Buna Roxana as dori sa vin iar la tn si am o intrebare: uro faci? De ce nu mergi la Miss Kassandra ? iti face oranjada la comanda cum iti place 1
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iulie 18, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2015 Bună ... Luni la ce oră începi programul că vreau să-mi fac o programare matinală la tine?! Mă întorc în C-ta și vreau să încep săptămâna în forță. p.pBuna...nu am un program fix,cel mai bine ma suni si vorbim la telefon...
adi_r Reputație: 1 Postat Iulie 18, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2015 Maine de la ce ora te gasim?
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iulie 18, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2015 Maine de la ce ora te gasim?Buna...maine dupa ora 12:00 sunt disponibila...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum