roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 13, 2015 8 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 14, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 14, 2015 Buna ziua ! 6 Link spre comentariu
rr92 Reputație: 147 Postat Iunie 15, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 15, 2015 Off fata de cand ma chinui sa te prind ... mereu ai telefonu inchis sau nu raspunzi ... fuck .... imi pare rau ca nu am timp mereu . Dar sa stii ca esti prima pe lista mea . 1 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 15, 2015 Off fata de cand ma chinui sa te prind ... mereu ai telefonu inchis sau nu raspunzi ... fuck .... imi pare rau ca nu am timp mereu . Dar sa stii ca esti prima pe lista mea .Ma trezesc umpic mai greu...dupa amiaza ma gasesti sigur... Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 15, 2015 Astazi ma gasiti pana la ora 22:00...va pup 6 Link spre comentariu
rr92 Reputație: 147 Postat Iunie 15, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 15, 2015 Team cautat si dupa amiaza si dimineata ... te prind eu o data si o data .. Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 15, 2015 Team cautat si dupa amiaza si dimineata ... te prind eu o data si o data ..Stiu...am avut cateva apeluri...dar astazi am avut niste programari si trebuia sa le onorez...sorry Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 16, 2015 Buna ziua ! 4 Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Iunie 16, 2015 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 16, 2015 Buna ziua ! eeee daca scoteai si tu textila si ne aratai si tu bunatate de poponet era mult mai bine ...scapai si tu de acea dunga neagra care nu da bine funduletului ....dar poate urmatoarele le atasezi si tu cu un spirit de marketing mai bun 1 2 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 16, 2015 eeee daca scoteai si tu textila si ne aratai si tu bunatate de poponet era mult mai bine ...scapai si tu de acea dunga neagra care nu da bine funduletului ....dar poate urmatoarele le atasezi si tu cu un spirit de marketing mai bun Promit ca o sa imi fac in seara asta... Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Iunie 16, 2015 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 16, 2015 Promit ca o sa imi fac in seara asta... Nu ascunde si tu bunatate de poponet si pasarica ....marketing la greu ...piata este aglomerata acum...trebuie sa te faci mai cunoscuta ...dar fara textile ....parerea mea ...si unde mai pui ca ai si ce expune ... un minus ptr tine ...in ultima poza nu se vad vestitele buzite (tatuate) si nici cele ale pasaricii ..deci mare pacat ca nu le-ai expus ...ca ai ce arata 4 2 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 16, 2015 Nu ascunde si tu bunatate de poponet si pasarica ....marketing la greu ...piata este aglomerata acum...trebuie sa te faci mai cunoscuta ...dar fara textile ....parerea mea ...si unde mai pui ca ai si ce expune ... un minus ptr tine ...in ultima poza nu se vad vestitele buzite (tatuate) si nici cele ale pasaricii ..deci mare pacat ca nu le-ai expus ...ca ai ce arata Am inteles... Multumesc frumos pentru sfat... Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 16, 2015 Buna seara tuturor...tin sa va anunt ca maine nu voi fi disponibila...este ziua mea si drept urmare voi fi libera...dar pentru orice doreste sa imi faca un cadou sunt disponibila de joi...Sa stiti ca accept doar cash sau western union... :350x hai bine accept si flori... ...Va pupacesc...O seara/zi cat mai activa va doresc ! 2 Link spre comentariu
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Iunie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 16, 2015 La multi ani din partea noastra!Sa revi mai futacioasa! 1 Link spre comentariu
yaman Reputație: 112 Postat Iunie 16, 2015 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 16, 2015 Buna seara tuturor...tin sa va anunt ca maine nu voi fi disponibila...este ziua mea si drept urmare voi fi libera...dar pentru orice doreste sa imi faca un cadou sunt disponibila de joi...Sa stiti ca accept doar cash sau western union... :350x hai bine accept si flori... ...Va pupacesc...O seara/zi cat mai activa va doresc ! La Mulţi Ani! 1 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5738 Postat Iunie 16, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 16, 2015 La multi ani Roxyyy frumusete , sanatate si tot ce iti doresti bun sa ai in viata ! 1 Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Iunie 17, 2015 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 17, 2015 La multi ani ,sa revii cu o atitudine de Top si mai futacioasa 1 2 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 17, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 17, 2015 La multi ani!! stau si ma intreb: oare se poate si mai futacioasa de cat este in prezent? 2 Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Iunie 17, 2015 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 17, 2015 La multi ani!! stau si ma intreb: oare se poate si mai futacioasa de cat este in prezent? Mereu este loc si de mai bine Link spre comentariu
didi 59 Reputație: -385 Postat Iunie 17, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 17, 2015 La mulți ani! 1 3 Link spre comentariu
Vizitator mihai_d Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2015 Partajează Postat Iunie 17, 2015 La mulți ani drăguță și tot ce îți dorești Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Iunie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2015 La multi ani si din partea mea...sper ca... in asentimentul fetelor urbei noastre... urez si din partea lor: multe bucurii in viata! 5 Link spre comentariu
quaiet boy 123 Reputație: 120 Postat Iunie 17, 2015 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Iunie 17, 2015 La multi ani Roxana!Si daca tot este ziua ta, incerc sa platesc o datorie mai veche (adica sa scriu o recenzie pe care trebuia sa o scriu de o luna).Deci:Fiind cu oarece treburi prin frumosul oras de la malul marii, am incercat sa inbin utilul cu placutul si rasfoind forumul in cautarea unei domnisoare care sa corespunda dorintelor mele, intamplarea a facut (si bine a afcut) sa ma opresc la acest topic.Daca ar fi sa o descriu pe Roxana in doua cuvinte acestea ar fi: tinerete si prospetime. Are un aer atat de natural si vorbeste cu dezinvoltura de te face sa te simti foarte bine in compania ei. De contactat am contactat-o telefonic la numarul de telefon din titlu relativ usor (cred ca din a doua incercare) si am stabilit o intalnire pentru a doua zi. A doua zi la ora stabilita, am primit ultimele indicatii cu privire la adresa si m-a ghidat cu usurinta pana la intrarea in bloc. Locatia este intr-un bloc mai vechi dar are avantajul ca nu are interfon si nici posibilitatea sa te intalnesti pe scara cu ceva vecini curiosi. Am facut cunostinta, am mai sporovait putin dupa care a Roxana a intrat la dus (pentru ca abia venise si ea in locatie). Dupa aceea am intrat si eu pentru reinprospatare. Baia este cumva mai micuta dar este dotata cu tot ce trebuie (diferite geluri de dus,apa de gura prosop curat ). Reintors in camera ma astepta o mandrete de fata imbracata sexi si chiar daca nu era machiata arata destul de provocator (de aici idea de prospetime).Sincer cred ca la varsta ei nici nu are nevoie de machiaj. Actiunea a inceput cu oral executat foarte bine cu atentie la zonele limitrofe, foarte adanc cu tendinte de sufocare. Cu gereu m-am putut opri ca sa nu termin asa dar am vrut sa explorez si eu putin piersicuta ei care este surprinzator de micuta si frumos mirositoare. Am continuat pe la spate unde am si finalizat. Notele acordate de mine ar fi:GFE 10 foarte dezinvoltaOral 10 cu felicitariAspect 9Normal 10Halatul 80 nr. Si 150 oraDe revenit cu siguranta 9 Link spre comentariu
giani1480 Reputație: 592 Postat Iunie 17, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Partajează Postat Iunie 17, 2015 La multi ani! 1 Link spre comentariu
georgen Reputație: 28 Postat Iunie 17, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 17, 2015 La mult ani, Roxana! Multa sanatate, fericire si tot ce ti-ai propus sa ti se indeplineasca! Toate cele bune! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum