Sari la conținut

Roxana "KMA" - 0736938263

Vizitator agramat

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta

Off fata de cand ma chinui sa te prind ... mereu ai telefonu inchis sau nu raspunzi ... fuck .... imi pare rau ca nu am timp mereu . Dar sa stii ca esti prima pe lista mea .

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Off fata de cand ma chinui sa te prind ... mereu ai telefonu inchis sau nu raspunzi ... fuck .... imi pare rau ca nu am timp mereu . Dar sa stii ca esti prima pe lista mea .

Ma trezesc umpic mai greu...dupa amiaza ma gasesti sigur...:*

Link spre comentariu
  • Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta

Buna ziua ! 

eeee daca scoteai si tu textila si ne aratai si tu bunatate de poponet era mult mai bine ...scapai si tu de acea dunga neagra care nu da bine funduletului ....dar poate urmatoarele le atasezi si tu cu un spirit de marketing mai bun  :boob   :doggystyle  :hihat

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

eeee daca scoteai si tu textila si ne aratai si tu bunatate de poponet era mult mai bine ...scapai si tu de acea dunga neagra care nu da bine funduletului ....dar poate urmatoarele le atasezi si tu cu un spirit de marketing mai bun  :boob   :doggystyle  :hihat

:laugh2  Promit ca o sa imi fac in seara asta...:*

Link spre comentariu

:laugh2  Promit ca o sa imi fac in seara asta... :*

Nu ascunde si tu bunatate de poponet si pasarica ....marketing la greu ...piata este aglomerata acum...trebuie sa te faci mai  cunoscuta ...dar fara textile ....parerea mea ...si unde mai pui ca ai si ce expune   :boob ... :rax2

un minus ptr tine ...in ultima poza nu se vad vestitele buzite (tatuate) si nici cele ale pasaricii ..deci mare pacat ca nu le-ai expus ...ca ai ce arata  :gifs_ojos

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu

Nu ascunde si tu bunatate de poponet si pasarica ....marketing la greu ...piata este aglomerata acum...trebuie sa te faci mai  cunoscuta ...dar fara textile ....parerea mea ...si unde mai pui ca ai si ce expune   :boob ... :rax2

un minus ptr tine ...in ultima poza nu se vad vestitele buzite (tatuate) si nici cele ale pasaricii ..deci mare pacat ca nu le-ai expus ...ca ai ce arata  :gifs_ojos

Am inteles...:* Multumesc frumos pentru sfat...:*

Link spre comentariu

Buna seara tuturor...tin sa va anunt ca maine nu voi fi disponibila...este ziua mea  :cake  si drept urmare voi fi libera...dar pentru orice doreste sa imi faca un cadou sunt disponibila de joi...Sa stiti ca accept doar cash sau western union... :350x hai bine accept si flori... :laugh2  :laugh2  :laugh2​ ...Va pupacesc...O seara/zi cat mai activa va doresc !  :girly  :girly  :girly

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Buna seara tuturor...tin sa va anunt ca maine nu voi fi disponibila...este ziua mea :cake si drept urmare voi fi libera...dar pentru orice doreste sa imi faca un cadou sunt disponibila de joi...Sa stiti ca accept doar cash sau western union... :350x hai bine accept si flori... :laugh2 :laugh2 :laugh2​ ...Va pupacesc...O seara/zi cat mai activa va doresc ! :girly :girly :girly

La Mulţi Ani!

• Like 1
Link spre comentariu

La multi ani!!

stau si ma intreb: oare se poate si mai futacioasa de cat este in prezent? :)

Mereu este loc si de mai bine  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde

La multi ani Roxana!

Si daca tot este ziua ta, incerc sa platesc o datorie mai veche (adica sa scriu o recenzie pe care trebuia sa o scriu de o luna).

Deci:

Fiind cu oarece treburi prin frumosul oras de la malul marii, am incercat sa inbin utilul cu placutul si rasfoind forumul in cautarea unei domnisoare care sa corespunda dorintelor mele, intamplarea a facut (si bine a afcut) sa ma opresc la acest topic.

Daca ar fi sa o descriu pe Roxana in doua cuvinte acestea ar fi: tinerete si prospetime. Are un aer atat de natural si vorbeste cu dezinvoltura de te face sa te simti foarte bine in compania ei. De contactat am contactat-o telefonic la numarul de telefon din titlu relativ usor (cred ca din a doua incercare) si am stabilit o intalnire pentru a doua zi. A doua zi la ora stabilita, am primit ultimele indicatii cu privire la adresa si m-a ghidat cu usurinta pana la intrarea in bloc. Locatia este intr-un bloc mai vechi dar are avantajul ca nu are interfon si nici posibilitatea sa te intalnesti pe scara cu ceva vecini curiosi. Am facut cunostinta, am mai sporovait putin dupa care a Roxana a intrat la dus (pentru ca abia venise si ea in locatie). Dupa aceea am intrat si eu pentru reinprospatare. Baia este cumva mai micuta dar este dotata cu tot ce trebuie (diferite geluri de dus,apa de gura prosop curat ). Reintors in camera ma astepta o mandrete de fata imbracata sexi si chiar daca nu era machiata arata destul de provocator (de aici idea de prospetime).Sincer cred ca la varsta ei nici nu are nevoie de machiaj. Actiunea a inceput cu oral executat foarte bine cu atentie la zonele limitrofe, foarte adanc cu tendinte de sufocare. Cu gereu m-am putut opri ca sa nu termin asa dar am vrut sa explorez si eu putin piersicuta ei care este surprinzator de micuta si frumos mirositoare. Am continuat pe la spate unde am si finalizat.  

Notele acordate de mine ar fi:

GFE 10 foarte dezinvolta

Oral 10 cu felicitari

Aspect 9

Normal 10

Halatul 80 nr. Si 150 ora

De revenit cu siguranta

• Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...