Sari la conținut

Roxana "KMA" - 0736938263

Vizitator agramat

Postări Recomandate

• Telefon: 0721620936
  • Oras:Constanta
Postat

Buna Roxana! Am citit toate postarile si recenziile din acest topic al tau si m-am gandit sa te sunt...de la ora 21-30 sunt intruna si degeaba ... :( sau nu mai e valabil numarul?

Am vrut sa scriu SUN ...dar nu stiu cum am reusit sa-l folosesc pe T in abmele propozitii! Scz de repost

• Oras:Acasa
  • Oras:Acasa
Postat

Am vrut sa scriu SUN ...dar nu stiu cum am reusit sa-l folosesc pe T in abmele propozitii! Scz de repost

Si ai vrut sa scrii "ambele"...dar precis nu stii cum ai inversat lierele! :laugh2

Postat

Cred ca din cauza Topicului Roxanei m-a luat valul si posibil de aici sa imi fi iesit toate balbele! :D

Postat

Pana vineri voi disponibila incepand cu ora 12:00 respectiv 13:00 pana la ora 24:00...Va anunt de asemenea ca programul meu se va incheia la ora 24:00,adica ultima vizita va fi in jur de 23:00 respectiv 23:30...Va pup si spor la  :feet .

• Oras:constanta
Postat

tzatzeeeee  :boob  :crazylove  :waytogo  :tittyfuck  :boobs

:laugh2  :boob  :boob  :boob  :blushing2

cum ar suna:  Vulvaaaaa!!

:laugh2 :blushing2 :doggystyle :crazylove :rockettes-1

• Like 2
Postat

Depinde si de restul propozitiei in care va fi folosit.  :laugh2 :*

ete asa:

- Ce citești?

– O  chestie. E  tare!

– Ia  zi,  cum  se  numește  totalitatea organelor sexuale feminine externe?

– Vagin, ce mare chestie!

– Nu, se numește  vulvă.

– Cum, mă?

– Vulvă,  cică.

– Știi tu sigur?

– Da, mă, uite, scrie aici!

– Habar n-aveam!

Poate nu acesta este cuvântul pe care voi sunteți obișnuiți  să-l  folosiți, dar acesta este termenul corect. V-U-L-V-Ă: vulvă! Vulva se găsește între picioarele unei femei. Vulva însumează muntele lui Venus, labiile mari și labiile mici, clitorisul,  intrarea în vagin, adică orificiul genital, și deschiderea uretrei!

:))

ca nuca`n perete?

• Like 3
Postat

ete asa:

- Ce citești?

– O  chestie. E  tare!

– Ia  zi,  cum  se  numește  totalitatea organelor sexuale feminine externe?

– Vagin, ce mare chestie!

– Nu, se numește  vulvă.

– Cum, mă?

– Vulvă,  cică.

– Știi tu sigur?

– Da, mă, uite, scrie aici!

– Habar n-aveam!

Poate nu acesta este cuvântul pe care voi sunteți obișnuiți  să-l  folosiți, dar acesta este termenul corect. V-U-L-V-Ă: vulvă! Vulva se găsește între picioarele unei femei. Vulva însumează muntele lui Venus, labiile mari și labiile mici, clitorisul,  intrarea în vagin, adică orificiul genital, și deschiderea uretrei!

:))

ca nuca`n perete?

ohh yes...Asta chiar mi-a placut...desi ar trebui sa le alegi mai bine cuvintele care fac referire la poze,sa iti spun si de ce...Johnny a scris "tzateee" referitor la poza in care am sani "la vedere" :)) ..."Vulva" deocamdata nu este la vedere in poza...Hai ti pup

Postat

cum ar suna: Vulvaaaaa!!

:laugh2 :blushing2 :doggystyle :crazylove :rockettes-1

Ei bine,cand am zis cele de mai sus,am dat-o asa,cam cum ar fi sa ne minunam ...cand vei posta o poza cu "dansa" la vedere! :) :P

Si daca tu ai subliniat "deocamdata" in postarea ta, inseamna ca viitorul suna bine! :)

P.s. Are si laba rostu' ei :))))))

• Like 1
Postat

Ei bine,cand am zis cele de mai sus,am dat-o asa,cam cum ar fi sa ne minunam ...cand vei posta o poza cu "dansa" la vedere! :) :P

Si daca tu ai subliniat "deocamdata" in postarea ta, inseamna ca viitorul suna bine! :)

P.s. Are si laba rostu' ei :))))))

:laugh2 Suna,suna destul de bine :*

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Asta a pus kpc... Nu ne-am mai văzut de mult..... Măine dacă ești, sunt la tine... Parol

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...