nik00000 Reputație: 51 Postat Octombrie 19, 2018 Partajează Postat Octombrie 19, 2018 In ce zona te gasim Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Octombrie 19, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Mah Didi...tu trebea sa zişi...AMIN !!! :))))))))))) vai fata rea mai ești...sa știi ca m-am gândit și eu ca poate vine cineva și ma pune Căprița și începe sa se roage dar pana acum nu mi s-a întâmplat încă. 6 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Fatah...iti zik io ka so ântinplat...da o fost an gind sau ân soapta !!! ;) 4 Link spre comentariu
buzzardel Reputație: 3 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Penitenciarul Poarta Alba Oras:Penitenciarul Poarta Alba Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Mah Boss dar daca vine vreunul si vrea sa-si dea drumul pe spatele fetei.. ala nu face blasfemie? intreb pentru un prieten! Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Dak ie ievreu, mulsulman, budist, hindus, sau sciientolog il doare la basca. Asa ca zii pretenului sa se converteasca ânainti sa sie slobozeasca !!! ;) 1 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9657 Postat Octombrie 19, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Eu cred ca as putea :)) nu zice nimeni nimic de allah p'acolo :))) 2 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Octombrie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 20, 2018 Vai vai vai rai mai sunteți. 1 Link spre comentariu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 20, 2018 Cei care ati fost la ea,ati pupat sf cruce?😂😂Ca asa ceva nu se rateaza 2 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 20, 2018 Bini ca iejti tu jmecher mah !!! :))))))) ASSALAM ALEIKUM ! السلام عليكم Link spre comentariu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 20, 2018 Bini ca iejti tu jmecher mah !!! :))))))) ASSALAM ALEIKUM ! السلام عليكمcare tu? Cine e ala?😂😂 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 20, 2018 Las ca sti matali cari "tu" ! :) "Tu" ie aia cari se spala pi mîini, față si chicioari...si cari se descalta dipi casa scari si lasa pantofi pi pres...ânainti sa intre an tona la futut la curve !!! :))))))))))) ALLAHU AKBAR ! الله أكبر 4 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9657 Postat Octombrie 20, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Octombrie 20, 2018 :))))))) 1 Link spre comentariu
buzzardel Reputație: 3 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:Penitenciarul Poarta Alba Oras:Penitenciarul Poarta Alba Partajează Postat Octombrie 20, 2018 care tu? Cine e ala?parinte ce au astia cu tn? apropo am o idee sa eviti sa te duci la tarfe cu dosul plin de kkt, inainte de orice incrusiune pe la fetite treci si pe la annona asa nu o sa mai ai reclamatii ca esti caca la fund! Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Octombrie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 20, 2018 Dispooo pana la ora 02:00! 3 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 20, 2018 Ia mîna !!! :))))))))))) 2 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Octombrie 20, 2018 Dispooo pana la ora 02:00!Urata poza. Cine te-a învățat, dar te-a învățat prost.Și dacă ma iau după ce vad, sa pare ca indeși degetele în fund Link spre comentariu
buzzardel Reputație: 3 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:Penitenciarul Poarta Alba Oras:Penitenciarul Poarta Alba Partajează Postat Octombrie 20, 2018 Urata poza.Cine te-a învățat, dar te-a învățat prost.Și dacă ma iau după ce vad, sa pare ca indeși degetele în fundasta vrea sa-i indesi lui degetele in cur!lasa bai fata sa-si bage ce vrea ea in fund!!!roxanica te saluta si jazz stii tu.. 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Octombrie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 20, 2018 Urata poza. Cine te-a învățat, dar te-a învățat prost.Și dacă ma iau după ce vad, sa pare ca indeși degetele în fundMulțumesc frumos! In cazul in care nu vezi bine,observa ca degetele aveau doar rolul de a “masca”...mi se văd destul de bine unghiuțele cum stau ușor apăsate pe “pasa”...dar din nou,mulțumesc frumos! Te pup. 2 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Octombrie 20, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Octombrie 20, 2018 asta vrea sa-i indesi lui degetele in cur!lasa bai fata sa-si bage ce vrea ea in fund!!!roxanica te saluta si jazz stii tu.. :laugh2 3 Link spre comentariu
sinceritate Reputație: 273 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 20, 2018 Buna pasarica ai!! F smechera :snap 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Octombrie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 21, 2018 Multuuuumesc #Sinceritate! Te pup. Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Octombrie 21, 2018 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Octombrie 21, 2018 asta vrea sa-i indesi lui degetele in cur!lasa bai fata sa-si bage ce vrea ea in fund!!!roxanica te saluta si jazz stii tu..Dacă dorești îți indes ție în bot ceea ce i-aș îndeasă fetei în dos dacă m-ar lasa Link spre comentariu
buzzardel Reputație: 3 Postat Octombrie 21, 2018 Oras:Penitenciarul Poarta Alba Oras:Penitenciarul Poarta Alba Partajează Postat Octombrie 21, 2018 Dacă dorești îți indes ție în bot ceea ce i-aș îndeasă fetei în dos dacă m-ar lasataci cotetule te ai facut destul de kkt! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
sinceritate Reputație: 273 Postat Octombrie 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 21, 2018 Multuuuumesc #Sinceritate! Te pup. Te pup si eu. :hug1 Mai este valabila oferta cu 60 lei ,doar un oral de 15 min?? Astept raspuns corect!! Thanks. :icecream Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Octombrie 22, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 22, 2018 Nu am avut niciodată oferta asta...îmi pare rău,eventual as fi încercat cu 100 de lei 15 minute,dar nu m-am gândit prea mult asta. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum