Sari la conținut

Roxana "KMA" - 0736938263

Vizitator agramat

Postări Recomandate

• Telefon: 0721***170
  • Oras:Constanta
Postat

Ati observat ca de obicei cine zice 'te-ai saturat de poze false' are .. pozele false ? :D

• Like 5
Postat

Gata saptamanaaaaa :D

• Like 1
Postat

Domnul Gica e unul care acum 2-3 ani se ruga de Antonia care nu mai activeaza sa ajunga la Alice, care si Alice momentan nu mai este! Asta este domnul Gica!

• Minus 1
Postat

Off Off off ,domnul Gica este un om ca toți ceilalți,care împarte același hobby cu voi,nu cred ca s-ar fii rugat de Antonia sau etc,este doar fan ANAL,și probabil cerea o recomandare de la colega,cum și pe mine de astfel m-a recomandat dansului tot o colega,dar totuși ce este cu întrebarea aceasta așa dintr-odată ? Ca nu am văzut comentarii de la Gica pe pagina aceasta.

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Off Off off ,domnul Gica este un om ca toți ceilalți,care împarte același hobby cu voi,nu cred ca s-ar fii rugat de Antonia sau etc,este doar fan ANAL,și probabil cerea o recomandare de la colega,cum și pe mine de astfel m-a recomandat dansului tot o colega,dar totuși ce este cu întrebarea aceasta așa dintr-odată ? Ca nu am văzut comentarii de la Gica pe pagina aceasta.

Hater, troll sau cum vrei tu sa ii zici :) nu iti bate capul.

• Like 2
Postat

Ati observat ca de obicei cine zice 'te-ai saturat de poze false' are .. pozele false ? :D

Pă principiul: Daca nu te-ai saturat, ia d-aici ca n-am servici !

Daca te-ai saturat: ia in continuare d-aici ca tot n-am servici!

• Like 1
Vizitator futac_cta
Reputație: 0
Postat

Băi fraților dar cine pm e Gică 1955 de își dă el cu părerea mereu?

Gica e un tip de fute ce vrea pl lui cand vrea pl lui, pentru ca are cu ce si pentru ca poate... din pacate Gica nu mai face recenzii pentru ca multi il acuza pe nedrept, dar fetele stiu mai bine, spor!

Postat

Unul care vb lui futac ,fute ce vrea și când vrea și pentru asta tot respectul ✌️✌️✌️✌️✌️✌️..păcat că nu mai face recenzii și asta din cauza unora care latră aiurea.. respect nea Gica
  • Like 2
  • Oras:medias
  • Oras:medias
Postat

Unul care vb lui futac ,fute ce vrea și când vrea și pentru asta tot respectul ✌️✌️✌️✌️✌️✌️..păcat că nu mai face recenzii și asta din cauza unora care latră aiurea.. respect nea Gica

Mersi de info.

• Like 2
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Nu iti bate capul, iti explic eu cum sta treaba

Unii le sufla in cur pizdelor, si lasa numai recenzii bune, inflorite ,scoase din povesti, dar ...dar ..dar.. poate ca ptr unii, mai senili, o fi intr adevar o experienta de vis cu fete care nu prea isi merita sa fie asa mult ridicate

Mai sunt unii, care nu le recenzeaza pe cele care fac treaba buna, dar le recenzeaza pe.restul.

Scuze titularei topicului, spor la bani!

• Like 2
Postat

Apropo de discutia de mai sus, mi-a soptit mie o pasarica cum ca roxanica e in oras :)

• Like 1
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

Apropo de discutia de mai sus, mi-a soptit mie o pasarica cum ca roxanica e in oras :)

probabil se odihneste ....dupa concediul obositor prin tara 

o asteptam la cotitura apta si cu chef de zbenguiala ....sa-i dam pace sa rasufle si ea un pic 

• Like 1
Postat

Buna ziua tuturor! Vacanța mea a luat sfârșit...voi fii disponibilă începând de astăzi ora 19:00 pana la ora 02:00...Numărul de telefon este același( 0736938263),tarife ,locație aceleași ...Revin mâine cu pozici pentru pofticioși ! Va puuuuuuuup și o vara minunata va doresc!

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...