Sari la conținut

Roxana "KMA" - 0736938263

Vizitator agramat

Postări Recomandate

Salutare ciocanari,

Cu putin timp liber am ajuns din nou la Roxanica la o barfa mica. Sunat si programat, am ajuns usor la locatie(o stiu de ceva vreme) am intrat, am zarit-o pe colega inainte de a o zari pe Roxanica, am stat la o barfa mica, mi-a oferit cola/apa, m-am cerut la baie, mi-a oferit porsop curat, gel de dush barbatesc la baie. Am intrat in camera, colega a ramas in living, a intrat si ea la dush, a revenit in camera, eu in timpul acela ma holbam pe geam la vederea pe care o are apartamentul ei asupra orasului, placut surprins, a ajuns langa mine si a inceput sa ma sarute pe corp senzual pana a ajuns in genunchi in fata mea si a inceput sa suga, wow... cand ma uitam la ea, cand pe geam asupra orasului, iar la ea...mi-a luat mainile incet si mi le-a asezat dupa capul ei si atunci am inceput (ceea ce numesc eu futut in gura) si am pedalat alternativ... cand mai incet, cand mai tare pana am explodat in guritza ei...intr-un cuvant...EPIC.

Igienizat, imbracat, am mai stat cateva minute cu ea si colega in living si am purces la drum.

Locatia 9...e mai ordonat decat la mine(inafara de masuta care e plina de detoate)

Baie 9... are cele necesare igienei personale

Oral 10...nu am cuvinte

Normal N/A

Anal N/A

De revenit Da

De recomandat Da

150 decartati la final pt un nr ... fara presiunea timpului

Cu respect,

Vaporeanul

P.S. multe din putoaicele astea noi si doritoare ar putea invata cate ceva.

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Patagonia

bravo, nu ma mir! am fost si eu la colega ei astazi dar roxana este chiar "the dulce si sexi!"

un cuib superb.  :clap2  :clap2  :clap2

Salutare ciocanari,
Cu putin timp liber am ajuns din nou la Roxanica la o barfa mica. Sunat si programat, am ajuns usor la locatie(o stiu de ceva vreme) am intrat, am zarit-o pe colega inainte de a o zari pe Roxanica, am stat la o barfa mica, mi-a oferit cola/apa, m-am cerut la baie, mi-a oferit porsop curat, gel de dush barbatesc la baie. Am intrat in camera, colega a ramas in living, a intrat si ea la dush, a revenit in camera, eu in timpul acela ma holbam pe geam la vederea pe care o are apartamentul ei asupra orasului, placut surprins, a ajuns langa mine si a inceput sa ma sarute pe corp senzual pana a ajuns in genunchi in fata mea si a inceput sa suga, wow... cand ma uitam la ea, cand pe geam asupra orasului, iar la ea...mi-a luat mainile incet si mi le-a asezat dupa capul ei si atunci am inceput (ceea ce numesc eu futut in gura) si am pedalat alternativ... cand mai incet, cand mai tare pana am explodat in guritza ei...intr-un cuvant...EPIC.
Igienizat, imbracat, am mai stat cateva minute cu ea si colega in living si am purces la drum.
Locatia 9...e mai ordonat decat la mine(inafara de masuta care e plina de detoate)
Baie 9... are cele necesare igienei personale
Oral 10...nu am cuvinte
Normal N/A
Anal N/A
De revenit Da
De recomandat Da
150 decartati la final pt un nr ... fara presiunea timpului
Cu respect,
Vaporeanul

P.S. multe din putoaicele astea noi si doritoare ar putea invata cate ceva.

• Like 2
Link spre comentariu

Buna ziua tuturor ! Dispooo astăzi și in fiecare zi intre orele 12:00 -03:00.

â£â£â£Serviciile mele :

🖤Oral protejat /neprotejat (in funcție de igiena)

â¤CIM

🖤COB

â¤69

🖤Uro-50 de lei extra

â¤Deepthrot

🖤Masaj

â¤Anal -100 de lei extra DOAR PROTEJAT

🖤Normal - DOAR PROTEJAT

â¤1 finalizare -150 de lei

🖤1 ora -250 de lei

â¤Outcall : 350 de lei ora plus taxiul

In cazul in care nu răspund unui apel puteți lasa un mesaj,folosesc și whatsapp.

Va 💋💋💋 și o sapatamana minunata va doresc!

post-156708-0-72712500-1594367039_thumb.jpeg

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:constanta

Buna ziua tuturor ! Dispooo astăzi și in fiecare zi intre orele 12:00 -03:00.

â£â£â£Serviciile mele :

🖤Oral protejat /neprotejat (in funcție de igiena)

â¤CIM

🖤COB

â¤69

🖤Uro-50 de lei extra

â¤Deepthrot

🖤Masaj

â¤Anal -100 de lei extra DOAR PROTEJAT

🖤Normal - DOAR PROTEJAT

â¤1 finalizare -150 de lei

🖤1 ora -250 de lei

â¤Outcall : 350 de lei ora plus taxiul

In cazul in care nu răspund unui apel puteți lasa un mesaj,folosesc și whatsapp.

Va 💋💋💋 și o sapatamana minunata va doresc!

Păcat ca nu raspunde la telefon...
Link spre comentariu
  • Membru Premium

mama ce gay ma simt  :slap2  ca am fost la colega ei si nu mai aveam vlaga pentru o tura cu ferrari!

vezi ca aveam dreptate cind iti spuneam ieri ca nu te mai tine pula , nici macar nu te-am blestemat si uite ce ti se intimpla .

retine ce ti-am spus , fii mai bun sa nu fie mai rau .si nu te mai vaieta atit ca nu impresionezi pe nimeni , nu trebuie sa te simti gay , trebuie sa accepti ca esti, nu e o rusine , nu esti singurul ,mai sint vreo 2-3 ca tine , asta e...

Link spre comentariu

esti total gay omule ca te ocupi cu sula mea, dar nu realizezi! asta este forum pentru a inpartasii experiente la curve nu pisuar sa te uiti timid la pula vecinului asa cum o practici zilnic in mall-uri.

vezi ca aveam dreptate cind iti spuneam ieri ca nu te mai tine pula , nici macar nu te-am blestemat si uite ce ti se intimpla .

retine ce ti-am spus , fii mai bun sa nu fie mai rau .si nu te mai vaieta atit ca nu impresionezi pe nimeni , nu trebuie sa te simti gay , trebuie sa accepti ca esti, nu e o rusine , nu esti singurul ,mai sint vreo 2-3 ca tine , asta e...

Link spre comentariu

eu slabanog?? iti rup oasele cu o mana, bag doar la triceps 130 de kilograme tintare!

am futut 3 fete ieri  , n-am somn ,sint plin de energie , de ce ma intrebi daca am date ? vrei sa te penetrez? nu fut slabanogi .

Link spre comentariu

• Membru Premium

haoleo , imi tremura shortul pe mine , ce facusi cumetre iar ai tras pe nas si faci filme ca spartacus? 

hai ca m-ai impresionat , esti si zmardoi in afara de anal-fabet?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...