Sari la conținut

Reformare forum

hormi

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

@picon, nu sunt de-acord cu punctul tau de vedere. Este adevarat ca este o afacere si ca orice afacere trebuie sa aduca profit, aici nu exista discutii. Insa ca in orice afacere, trebuie sa tii cont de piata, de cui te adresezi, de calitatea pe care o livrezi, de calitatea asteptata de catre clienti.

Doar ideea ca schimbarea asta va veni asa, de la sine (adica sta un administrator seara in jacuzzi cu un pahar de sampanie...si se gandeste "ia sa-mi bag eu p..a in traiul asta, eu de maine implementez ce a zis dobitocul ala de hormi ca bine le zice"), mi se pare pueril. Nimic nu dureaza pentru totdeauna si un nimic nu merge doar din inertie asa, la nesfarsit. Sunt deciziile lor, insa pe mine nu ma impiedica nimeni sa-mi spun punctul de vedere. Asa este in viata...dai ceva, iei ceva...

Postat

Tehnic nu cred ca se pot deosebi postarile care sunt recenzii in mod automat de cele care nu sunt.. mai ales daca offtopicul e la fel de lunga ca o recenzie, ca in cazul unor scandaluri :)

Cum am spus mai devreme...rezistenta la schimbare este maaaare de tot.

Atata timp cat  va setati doar la raspunsuri "aaaaa....asta nu se poate", "aaaaa....asta este greu, aproape imposibil"  va este clar ca nu se va schimba nimic, nu?

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Avansarea in grad al userilor dupa numarul de postari a fost facut fix in ideea sa se poata automatiza.. inainte se promova pe puncte si numar de recenzii.. dar... recenziile trebuiau numarate la fiecare manual, adica sa intri frumos pe profilul lui, sa iei la puricat continutul si sa numeri una cate una recenziile la fete diferite.. ca 3 la aceeasi fata nu se numara.. doar prima. Acum setarile forumului fac avansarile in mod automat la 200, 1000 si 5000  postari. Punctele nu mai conteaza, ele au devenit like-uri.

• Like 1
Postat

Avansarea in grad al userilor dupa numarul de postari a fost facut fix in ideea sa se poata automatiza.. inainte se promova pe puncte si numar de recenzii.. dar... recenziile trebuiau numarate la fiecare manual, adica sa intri frumos pe profilul lui, sa iei la puricat continutul si sa numeri una cate una recenziile la fete diferite.. ca 3 la aceeasi fata nu se numara.. doar prima. Acum setarile forumului fac avansarile in mod automat la 200, 1000 si 5000  postari. Punctele nu mai conteaza, ele au devenit like-uri.

Ok, insa cand iti dai seama ca un lucru este stricat il repari, nu? Acum, daca tu esti intr-un tanc...nu simti ca ai 4 rulmenti care nu mai merg iar restul sunt pe duca. Daca in schimb unul din afara tancului iti da un capac si-ti spune ca o sa mai mergi 2 km dupa care se duce dracului tancul....poate vrei sa faci totusi ceva. Nu faci nimic decat daca stii ca dupa 2 km se termina razboiul (adica eu ca administrator ies la pensie si ma duc cu banii in Maldive)

Revenind la postari, sistemul asta este absolut perfect pentru a promova "garbage". De-asta am spus din primul post ca multi posteaza la numar...Daca asta ne place...nu avem ce face..."eu asta simt, asta sunt....asta pictez'...

Postat

@hormi, nu încerca sa ne convingi pe noi, convinge-l pe pisicut, noi n-avem ce sa schimbam.

Ce te face sa crezi ca afacerea merge prost si ca ar trebui schimbat modelul de business?

Nu ai citit o postare anterioara...cat timp este doar @hormi, chestia asta s-a nascut moarta.

Daca vrei schimbare nu stai pe tusa si astepti sa se schimbe ceva.

Este ca in bancul ala...unul  ajunge la munca cu camasa rupta, transpirat si cu adrenalina inca in sange.

Colegul il intreaba: ce ai patit prietene?

Asta: veneam la munca si la un moment dat, vad o aglomeratie mare....erau vreo 15 care il bateau pe unul.

Colegul: si ce ai facut?

Asta: pai nu am putut sta pe margine...trebuia sa intervin

Colegul: asa...si?

Asta: maaaama...sa vezi ce bataie i-am tras aluia!!! :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

alexandru69 ce parere ai tu

care e solutia problemei

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Pana vine alexandru69, parerea ta fata de propunerea mea din primul topic care este?

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Pana vine alexandru69, parerea ta fata de propunerea mea din primul topic care este?

Ceva de genul: merg pă drum si vine banii

By Florin, Florin Salam

• Like 4
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Hormi, asa cum a spus si Cassy, subiectul s-a discutat de tzashpe ori si tot degeaba. Nu ai descoperit tu apa calda. Pe de alta parte,@ mariusdanger are dreptate cand spune ca o afacere nu este o democratie, iar forumul asta este o afacere. Nu este o rezistenta la schimbare, de fapt propunerile tale sunt o intoarcere in buna parte la origini. Noi, cei mai vechi aici, cam asta dorim, ne-am tocit in timp deshtele pe tastatura, dar degeaba. Problema e ca sunt extrem de multi inscrisi in ultimul an, sau un an si jumatate care fix acest format vor. 

In concluzie: demers inutil, pisicu' face ce vrea coitele lui, pt. ca este afacerea lui si pt. ca merge bine asa.  Aste e ...

• Like 7
  • Minus 4
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Deschid acest topic in urma propriilor observatii din ultimul timp, referitoare la profunda schimbare a forumului, din punctul meu de vedere nu in sens pozitiv.

Sunt foarte foarte multi useri care posteaza parca pentru numarul de postari, numai off-topic si pe langa subiect.

..

Eu vreau sa plece Pisicuts si sa revina la conducere " mama lui Stefi", parca futeam mai mult pe timpul ei, era mai bine.

Aveam si bani de friptura mai multi, si de benzina, imi luam haine de la Zara, plm, era mai bine cu mama lui stefi decat acum cu pisicuts.

JOS Pisicuts .....

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Io zic sa te potolesti  :no2

Ciocu' mic si joc de glezne  :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

Dom'Premar, fă cumva si inchide topingu' asta...cheiz cloz :)

Sa vina militiaaaaaaaaaaa  :laugh2

• Oras:Wasluy
Postat

A zis-o Farfuridi demult : "Din două una, dați-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, și anume în punctele... esențiale... Din această dilemă nu puteți ieși... Am zis!"

Postat

Crede cumva cineva ca acestor paduchi care polueaza forumul aiurea, le va fi greu sa se apuce de fals recenzat?!?! Eu nu cred  :no2

Nu asa lupti contra prostiei si mitocaniei ;)

• Like 1
Postat

Crede cumva cineva ca acestor paduchi care polueaza forumul aiurea, le va fi greu sa se apuce de fals recenzat?!?! Eu nu cred  :no2

Nu asa lupti contra prostiei si mitocaniei ;)

in contextul in care destule fete ofera bonusuri pentru recenzii fals pozitive cine-i vinovatul ?

Postat

in contextul in care destule fete ofera bonusuri pentru recenzii fals pozitive cine-i vinovatul ?

Nu exista asa ceva, sunt povesti.....

Postat

Ce ma intereseaza pe mine ce fac alte fete?!?! Am auzit si eu povesti de genul, exemple cu subiect si predicat ar fi insa NU este treaba mea ce aleg sa faca eugleno-femeile cu corpul si timpul lor... din partea mea sa se "arda" doar pe recenzii si cand s-or duce la magazin sa cumpere haleala ca matul chioraie, tot cu recenzii sa plateasca ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...