Sari la conținut

Samara 0769145210

Postări Recomandate

Vizitator samara.esc
Reputație: 0
Postat
post-160623-0-08183000-1438111834_thumb.jpg
Vizitator samara.esc
Postat
post-160623-0-29183700-1438186336_thumb.jpg
Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragii mei astazi va astept la mine pana la ora 23 .va sarut si va astept

Vizitator samara.esc
Postat

Nu fac depasarii daca vrei mai intai vi la mine si dupa iti fac eu deplasari cate vrei..ca sa fie bine sa nu fie rauu:)

Vizitator samara.esc
Postat
post-160623-0-60129800-1438436052_thumb.jpg
Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragii mei va pup si va astept sa ne racorim putin .va pup

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut nimfomaniaci,

Am fost intr-o seara la Samara, primisem o teapa de nu se poate in alta parte si ofticat am incepus sa sun navigand prin agenda si pe forum. Am dat de Samara, m-a programat rapid in jumatate de ora. Locatia este intre Mall Vitan si Casa de Pensii.

O intalnesc pe Samara sus, pare incantata sa ma vada, imi dau seama ca este o tipa curajoasa, asa mai tupeista, dar nu exagereaza, ii place sa fie putin ironica si sa se mira aproape la orice. Nu va imaginati ca este acra sau enervanta, daca te prinzi, intrii putin in jocul acesta al ei de a flirta. Este o tipa care parca stie daca ai ceva pe suflet si stie sa obtina anumite raspunsuri, sau poate asa m-a lucrat pe mine in seara aia :clapp

Este colega cu Maya de la top, pe care am cunoscut-o mai demult, acum nu era in locatie.

Am mers in bucatarie la o tigara si un pahar, unde am descoperit caietul de matematica unde isi programau fetele clientii. A fost amuzant sa-l studiez pe alocuri :))

Am fost sa ma revigorez la baie, dupa care am mers impreuna in dormitor. A inceput sa traga de mine si de poola cu apelative de genul "Vino 'ncoa! de cand te astept!" Foarte energica la ora, dar ma atingea cu dintii putin, nu foarte deranjant.

Am trecut relativ repede la normal, pusa Samara cu cracii in sus, apoi schimbat 2-3 pozitii, cand sta deasupra se arunca cu totul in pula si te fute de iti suna apa in cap. La caprita iarasi bine, la un moment dat eu stateam in picioare, ea capra pe pat, senzatii ca in filme, are un fund mic si bine conturat/delimitat, intra toata si cu precizie.

Gemea si ma indemna sa o fut mai tare, avea cuvintele ei acolo de a face sex de genul "asaaaaa!"  "aaaaleooo ce bine e!"

Note:

Samara: 8 e ok, corpul de nota 9 si 10 pt fundulet;

Locatie: 8 se ajunge usor, e central; apartament ok cu spatiu in bucatarie, fumez linistit inainte si dupa, beau ceva, era curat dar totusi cred ca apartamentul are nevoie de un refresh, gen curatenie generala si aerisit, lenjerii mai proaspete (sau am venit eu la sfarsit?)

Oral: 7 m-a atins putin cu dintii, dar am trecut repede peste; ea implicata maxim acolo, cu artificii;

Normal: 10  s-a exictat si ea, am simtit-o; pasarica buna; Samara stie sa te faca sa te simti bine, te tine in tensiune, intretine atmosfera;

GFE: 10 ca si cum am fost la o amica;

Igiena: 8 te vreau mai fresh data viitoare! Si apartamentul la fel!

Actiunea 150 lei /finality

Dupa futai, m-am dus sa-mi fac un dus, m-a intrebat daca poate veni sa-mi tina companie in timp ce ma racoream sub dus. Ma privea, mai schimbam o vorba. Dragut! :)

Are un caine neastamparat rau, iti fura sosetele, se urca pe tine, vine cu diverse jucarioare in gura sa te joci cu el :))

L-a tinut afara din dormitor si asta a fost bine.

Mi-a parut bine sa te cunosc, Samara!

Al vostru camarad,

tinos

• Like 2
Vizitator samara.esc
Postat

Si mie mi.a parut bine sa te cunosc tinos..te ma astept pe la mine cu mare drag...pupikii

Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragii mei va astept cu drag la mine sa ne racorim putin impreuana ..va pup si va asteptt

Vizitator samara.esc
Postat
post-160623-0-50255500-1439486656_thumb.jpg
Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragii mei astăzi mă găsiți la birou pana la ora 22 .va pup și va aștept cu drag

Vizitator samara.esc
Postat

Bună băieții astăzi mă găsiți pana la ora 23.va pup și va asteptt pe la mine

Vizitator samara.esc
Postat

Bună dragii mei astăzi mă găsiți la birou pana la ora 23.va pup și va asteptt pe la mine..sa ne facem de cap..

Vizitator samara.esc
Postat

Vreme de futut băieții mei

Vizitator samara.esc
Postat
post-160623-0-79757600-1440163304_thumb.jpeg
Vizitator samara.esc
Postat

😂😂😂😂😂

Vizitator samara.esc
Postat

Trebuia sa vi sa ÃŽți plătești rata la mine la banca

😊😊😊😊

Vizitator samara.esc
Postat
post-160623-0-92612600-1440167803_thumb.jpeg
Vizitator samara.esc
Postat

Bună băieții sunt disponibila pana la ora 23 va pup și va asteptt cu dragg

Vizitator samara.esc
Postat
post-160623-0-34912800-1440753798_thumb.jpeg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...