trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 26, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 26, 2015 Fetele se excita atunci cand le este sarutat/lins parul?Doar dacă e lins la rădăcină
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 26, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Februarie 26, 2015 Doar dacă e lins la rădăcină Si daca e lins la varfuri?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 26, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 26, 2015 Si daca e lins la varfuri? O lasă rece, știu io
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 26, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Februarie 26, 2015 O lasă rece, știu io A, ok! ...vroiam sa incerc diseara, dar nu am s-o mai fac.Mersi de informatie! P.S: Cand lingi la radacina parului, este posibil sa ramai cu bucatele din scalp?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 26, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 26, 2015 A, ok! ...vroiam sa incerc diseara, dar nu am s-o mai fac.Mersi de informatie! P.S: Cand lingi la radacina parului, este posibil sa ramai cu bucatele din scalp? Iesclus, poate nește firicele de mătreață.....sau in cel mai fericit caz, nește ouă dă păduchi, în limbaj popular....lindini 1 1
exexcradlemin Reputație: 81 Postat Februarie 26, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Februarie 26, 2015 Iesclus, poate nește firicele de mătreață.....sau in cel mai fericit caz, nește ouă dă păduchi, în limbaj popular....lindini eeee, se vede ca cine pateste stie
Javradeoras Reputație: 252 Postat Februarie 26, 2015 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat Februarie 26, 2015 Iesclus, poate nește firicele de mătreață.....sau in cel mai fericit caz, nește ouă dă păduchi, în limbaj popular....lindini D`aia cu 13 picioare , cu ghinion 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 26, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 26, 2015 D`aia cu 13 picioare , cu ghinion Iezact
estrogen Reputație: 1698 Postat Februarie 26, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 26, 2015 Si la mine cea mai erogena zona este creierul. Daca reusesti sa-l starnesti pe el, restul are prea putina importanta. Poate sa nici nu existe atingere de loc. Si excitarea creierul depinde de calitatea de ansamblu a femeii si e foarte greu de definit. Orice femeie are o energie personala la care creierul unui barbat vibreaza. Poate sa arate Top Model si sa nu miste creierul deloc. 1
tendoi Reputație: -550 Postat Februarie 26, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Februarie 26, 2015 cred ca zona cea mai erogena e creierul, el percepe senzatiile date de restul corpului si face treabaSi la mine cea mai erogena zona este creierul. Atunci, de acum inainte...sa fiti fututi doar la creier )))
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2015 Postat Februarie 26, 2015 eeee, se vede ca cine pateste stie Nu vorbi cu gura plina ...................
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 26, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 26, 2015 Trolle' lasa vrajeala si treci la "Adevar sau provocare". Te-am nominalizat. Pas ale' ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum