Sari la conținut

Zonele erogene la barbati

Postări Recomandate

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

O lasă rece, știu io =))

A, ok! :)...vroiam sa incerc diseara, dar nu am s-o mai fac.Mersi de informatie!

P.S: Cand lingi la radacina parului, este posibil sa ramai cu bucatele din scalp? :)

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

A, ok! :)...vroiam sa incerc diseara, dar nu am s-o mai fac.Mersi de informatie!

P.S: Cand lingi la radacina parului, este posibil sa ramai cu bucatele din scalp? :)

Iesclus, poate nește firicele de mătreață.....sau in cel mai fericit caz, nește ouă dă păduchi, în limbaj popular....lindini :)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat

Iesclus, poate nește firicele de mătreață.....sau in cel mai fericit caz, nește ouă dă păduchi, în limbaj popular....lindini :)

eeee, se vede ca cine pateste stie :)

• Oras:anywhere
  • Oras:anywhere
Postat

D`aia cu 13 picioare , cu ghinion :slap2

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Si la mine cea mai erogena zona este creierul. Daca reusesti sa-l starnesti pe el, restul are prea putina importanta. Poate sa nici nu existe atingere de loc. Si excitarea creierul depinde de calitatea de ansamblu a femeii si e foarte greu de definit. Orice femeie are o energie personala la care creierul unui barbat vibreaza. Poate sa arate Top Model si sa nu miste creierul deloc. 

• Like 1
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

cred ca zona cea mai erogena e creierul, el percepe senzatiile date de restul corpului si face treaba

Si la mine cea mai erogena zona este creierul.

Atunci, de acum inainte...sa fiti fututi doar la creier :))))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

eeee, se vede ca cine pateste stie :)

Nu vorbi cu gura plina ................... :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Trolle' lasa vrajeala si treci la "Adevar sau provocare". Te-am nominalizat.  Pas ale' ...  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...