Sari la conținut

Ce reprezinta "Normalitatea" pentru voi

Postări Recomandate

• Oras:aer
Postat

Interesant pustiul de pe topicul inceput de tine!  :clapp

Da...sper sa fie din ce in ce mai multi, ca si el...chiar daca nu vor face "avere", dar macar vor oferi un fel de 'intimitate' mamei, familiei, sa nu mai stea pe capul ei/lor, la 36 ani, si sa se considere barbati!

• Like 3
Postat

Da...sper sa fie din ce in ce mai multi, ca si el...chiar daca nu vor face "avere", dar macar vor oferi un fel de 'intimitate' mamei, familiei, sa nu mai stea pe capul ei/lor, la 36 ani, si sa se considere barbati!

Cunosti pe cineva deschis la minte si care ar vrea sa administreze un site?

Postat

Cunosti pe cineva deschis la minte si care ar vrea sa administreze un site?

Nu...si eu cauta asa ceva! :)

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

De care site? Arheologic? 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Troleibuz ce parere are de astea ?

• Like 1
Postat

Troleibuz ce parere are de astea ?

El zi e ca-i normal, ca tine cu Rapid! :)

• Like 1
  • Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

Este anormal ca un personaj precum indubitabil sa fie liber sa posteze amenintari cu moartea la adresa userilor acestui forum fara a fi banat.

nu eu  :laugh2 , tu ești anormală, și tot eu îți dau bani de mâncare, prin urmare e normal să-ți doresc crăpare plăcută, da fac pariu că nu stai in bloc cu bulină zdreanță cu ochi de faianță  :laugh2

Postat

Iesi ma dracu' , duce-te-ai invartindu-te in Neguev!

Reputație: 9109
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dupa neuronii mei,ar insemna sa devii suficient de atletic,pentru a putea face sex pe orice tip de mobila! :girly

• Like 2
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Dupa neuronii mei,ar insemna sa devii suficient de atletic,pentru a putea face sex pe orice tip de mobila! :girly

Tre' sa fie un spectacol cand se'ntalnesc un gimnast si o gimnasta...

Da' de maratonisti ce zici?

• Like 1
Reputație: 9109
Postat

Tre' sa fie un spectacol cand se'ntalnesc un gimnast si o gimnasta...

Da' de maratonisti ce zici?

Hmmm,ma pregatesc serios,pentru semi-maraton,21km,nu vreau perfomanta sportiva,doar performanta in plamani,sunt prea LASA cu mine pentru a lasa tigarile...pentru asta si sanatate mai presus de toate. :girly

Postat

Mie mi se pare normal si oralu' si analu' . :blushing2

• Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo
Postat

Mie mi se pare normal si oralu' si analu' . :blushing2

si pluralu' ?

• Like 1
  • Oras:Timisoara
Postat

Pe dulap e mai greu ca te poate lua ameteala...:)

Postat

Stim cu totii ce este normal ne spune bunul simt morala contiinta societatea nu-i problema dar ce facem cu nebuniile din cap care ne bantuie sufletul ne domina salbatic ?

Cele mici si comune , ca cele de pe aici le consideram “normale” si le facem discret dar ce facem cu alea inacceptabile alea mari si cumplite ?

Inca din antichitate s-a cautat si s-a gasit un leac bazat pe un fenomen psihic numit CATARSIS. Adica – DESCARCARE. Asa au parut marile tragedii antice adevarate opera savurate pana azi. Acesta era rolul teatrului acele amfiteatre unde se varsau lacrimi si se tremura de emotie . Acesta este si roul filmelor de azi , omu  serios  vine de la servici respectand cuminte pe toata lumea sefii politia rutiera pietonii dar in ele e o mare tensiune si pentru 2 ore  se transpune in eroul unui film ce sfideaza tot sefi oameni ai legii oamoara fura  violeaza face toate grozaviile si se mai descarca de tulburarile din undergroundul acela de speriat pe care toti il avem si pe care Jung si Freud l-au popularizat. Alteori ne mai descarcam prin vise . Acelasi rol l-a avut si literatura caci teatrul si filmul mai acum cateva decenii nu erau atat de accesibile .  Dvs d-na Karla vreti sa va ocupati cu acest sector delicat dar aici ca si la film teatru  literatura trebuie talent imaginatie si inteligenta. Si mai ales trebuie sa stiti ce faceti. Se poate face la diverse nivele de la Oscar la zmeura . Cum e tiganca aia de face copro si uro da n-are baie si-I lasa razand  pe romani sa plece cu gura plina. E si asta un nivel o descarcare . Eu recunosc ca ma uit pe net la lucruri care in realitate mi-e imposibil sa ma apropii care mi-e cu neputinta sa le practic dar ma mai descarc de niste lucruri care nu-mi convine ca le am in mine insa trebuie cumva sa ma impac cu ele . Cine spune ca nu le are se minte pe sine , eu zic ca e mai bine sa privesti adevarul in fata si sa te cunosti asa cum esti.

Postat

Stim cu totii ce este normal ne spune bunul simt morala contiinta societatea nu-i problema dar ce facem cu nebuniile din cap care ne bantuie sufletul ne domina salbatic ?

Cele mici si comune , ca cele de pe aici le consideram “normale” si le facem discret dar ce facem cu alea inacceptabile alea mari si cumplite ?

Inca din antichitate s-a cautat si s-a gasit un leac bazat pe un fenomen psihic numit CATARSIS. Adica – DESCARCARE. Asa au parut marile tragedii antice adevarate opera savurate pana azi. Acesta era rolul teatrului acele amfiteatre unde se varsau lacrimi si se tremura de emotie . Acesta este si roul filmelor de azi , omu  serios  vine de la servici respectand cuminte pe toata lumea sefii politia rutiera pietonii dar in ele e o mare tensiune si pentru 2 ore  se transpune in eroul unui film ce sfideaza tot sefi oameni ai legii oamoara fura  violeaza face toate grozaviile si se mai descarca de tulburarile din undergroundul acela de speriat pe care toti il avem si pe care Jung si Freud l-au popularizat. Alteori ne mai descarcam prin vise . Acelasi rol l-a avut si literatura caci teatrul si filmul mai acum cateva decenii nu erau atat de accesibile .  Dvs d-na Karla vreti sa va ocupati cu acest sector delicat dar aici ca si la film teatru  literatura trebuie talent imaginatie si inteligenta. Si mai ales trebuie sa stiti ce faceti. Se poate face la diverse nivele de la Oscar la zmeura . Cum e tiganca aia de face copro si uro da n-are baie si-I lasa razand  pe romani sa plece cu gura plina. E si asta un nivel o descarcare . Eu recunosc ca ma uit pe net la lucruri care in realitate mi-e imposibil sa ma apropii care mi-e cu neputinta sa le practic dar ma mai descarc de niste lucruri care nu-mi convine ca le am in mine insa trebuie cumva sa ma impac cu ele . Cine spune ca nu le are se minte pe sine , eu zic ca e mai bine sa privesti adevarul in fata si sa te cunosti asa cum esti.

Din ce ai scris reiese ca nu am talentul si imaginatia necesara pentru a face parte din aceasta nisa. Te invit la mine si dupa aceea o sa incerc sa-ti inteleg rationamentul in privinta talentului si imaginatiei mele.

Postat

Nu am lasat sa se inteleaga ca nu aveti calitati pentru asta ca nu am de unde sa stiu , scuze daca s-a inteles asta .

Sunt departe si nu pot sa vin asa usor dar o sa vina altii din zona si o sa citesc cu interes :)  va doresc inspiratie si succes ! asteptam recenzii si poze incitante. Personal nu accept ceea ce se numeste hard dar softul ma tenteaza bineinteles varianta in care eu spun clar ce vreau  apoi nu mai comentez in masura in care se respecta intelegerea.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...