Sari la conținut

Ana Maria 0751656722

Postări Recomandate

• Răspunsuri 709
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:napoca
  • Oras:napoca

Bună,ieri am sunat pe ana.care răspunde.la tel afisat mai sus.e adevarat va am insistat cu telefoanele,pînă da eliberat ana.

Am ales o finalizare la care am avut parte de toata atenția anei care ma satisfăcut pe deplin cu gfu ridicat pe care il abordează fata de client.

Halatul. 150 roni

Ana bestială.clar recomandat.

Sa futeti sănătoși .😆

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:cusca
  • Oras:cusca

Bună,ieri am sunat pe ana.care răspunde.la tel afisat mai sus.e adevarat va am insistat cu telefoanele,pînă da eliberat ana.

Am ales o finalizare la care am avut parte de toata atenția anei care ma satisfăcut pe deplin cu gfu ridicat pe care il abordează fata de client.

Halatul. 150 roni

Ana bestială.clar recomandat.

Sa futeti sănătoși .

:hooray

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

:) AnaMaria parca aveai posibilitatea sa elimini balastu de pe aci:). Plm iti vine sa borasti cand vezi 'intelectualismele' unora. :). Parafrazare:)))))))))). Ai de plm. unde s-a ajuns :). Incep sa cred ca ciurucurel in prostia lui e de preferat in locul altora:) 2 sau plm stie daca nu 3:)))))).

• Like 4
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

:) AnaMaria parca aveai posibilitatea sa elimini balastu de pe aci:). Plm iti vine sa borasti cand vezi 'intelectualismele' unora. :). Parafrazare:)))))))))). Ai de plm. unde s-a ajuns :). Incep sa cred ca ciurucurel in prostia lui e de preferat in locul altora:) 2 sau plm stie daca nu 3:)))))).

Vezi ma de pula ta !!

http://ropussy.com/video/caterinca-cu-dorel-191.html

• Like 5

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj napoca

Saru mana nenea Maximus.Nu v-am vazut de mult.Ma bucur sa va vad!!!

Desi cu siguranta nu-l cunosc asa de demult ca si dumneavoastra dar...nenea altu totusi,nu-i borcea  =))

"Cateva" clase diferenta....

Va sarut dulce :couple

• Like 1
Link spre comentariu

Mai usor cu off-topicu ca vine Ana Maria printesa razboinica si va bate,sa nu ziceti ca nu v-am avertizat,numai ca eu cum sunt baiat bun,o sa ma bag sa iau bataița pentru voi :)))))))))

Diamond ,printul meu drag si dulce,am o presimtire ca pe tine kendra asa de bine o sa te bata incat pentru mine nici nu-mi va mai ramane altceva de facut decat sa imi para rau... :))))

post-154651-0-40411400-1446088571_thumb.jpg

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Diamond ,printul meu drag si dulce,am o presimtire ca pe tine kendra asa de bine o sa te bata incat pentru mine nici nu-mi va mai ramane altceva de facut decat sa imi para rau... :))))

Ana Maria printesa mea razboinica,eu cu domnisoara Kendra nu mai suntem intr-o relatie,si probabil nici nu vom mai fi,in urmatoarea 100 de ani :))) deci, chill out.

Suntem buni prieteni,amici,doar atat(fara beneficii) :laugh2

P.S. tu daca vrei sa ma bati,sa stii ca te las,da numa daca ma lasi sa iti trag doua palmute peste fundulet ;)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Buna ,e prima mea postare asa ca ...cine nu a gresit ,sa ridice piatra :laugh2 .Ieri am fost si eu la Ana Maria ,manat de curiozitate,si in urma atator aprecieri pe care le are.

La ora stabilita ,trecand testul privirii de pe geam ,pe care o stim cu totii,am ajuns la usa apartamentului:imi deschide o tipa frumusica ,eleganta,si foarte zambitoare si amabila.Invitat in bucatarie, la un pahar cu ce doresc eu,am ales apa fiind cu masina,asa ca vreo 10 min am povestit de toate cele,Ana fiind o prezenta super agreabila...in timp ce povesteste o masor din cap pana in picioare...fata draguta,sani bestiali,si un fund numa bun de dat palme..trecut la dus,baia curata,geluri de toate felurile,ies si fata ma asteapta pe pat,cu corsetul binecunoscut.

Ana f lipicioasa,ma incaleca,eu luat asa tare,ma inhib un pic dar imi amintesc ca deh sunt barbat...se dau lupte grele,in a descoperi ce-i place celuilalt..o iau ,o intorc pe toate partile ,si ma bucur in gand de ce fund ,pruna  si tate bestiale am parte :clapp Ajungem la capitolul balonas,iar soldatul imi face figura :thinking ,se pune la somn...Mort de ciuda,scot balonasul si trec la oral....se trezeste domnu,dar nu mai risc,continui asa,si finalizez pe sani :icecream Una peste alta m-am simtit f bine,si am sa revin curand sa imi iau revansa fata de ...mine..note 9+ pe linie.Cadou 200 /50 min .Ana merita toti banutii.La buna recitire.

• Like 9
Link spre comentariu

Buna ,e prima mea postare asa ca ...cine nu a gresit ,sa ridice piatra :laugh2 .Ieri am fost si eu la Ana Maria ,manat de curiozitate,si in urma atator aprecieri pe care le are.

La ora stabilita ,trecand testul privirii de pe geam ,pe care o stim cu totii,am ajuns la usa apartamentului:imi deschide o tipa frumusica ,eleganta,si foarte zambitoare si amabila.Invitat in bucatarie, la un pahar cu ce doresc eu,am ales apa fiind cu masina,asa ca vreo 10 min am povestit de toate cele,Ana fiind o prezenta super agreabila...in timp ce povesteste o masor din cap pana in picioare...fata draguta,sani bestiali,si un fund numa bun de dat palme..trecut la dus,baia curata,geluri de toate felurile,ies si fata ma asteapta pe pat,cu corsetul binecunoscut.

Ana f lipicioasa,ma incaleca,eu luat asa tare,ma inhib un pic dar imi amintesc ca deh sunt barbat...se dau lupte grele,in a descoperi ce-i place celuilalt..o iau ,o intorc pe toate partile ,si ma bucur in gand de ce fund ,pruna  si tate bestiale am parte :clapp Ajungem la capitolul balonas,iar soldatul imi face figura :thinking ,se pune la somn...Mort de ciuda,scot balonasul si trec la oral....se trezeste domnu,dar nu mai risc,continui asa,si finalizez pe sani :icecream Una peste alta m-am simtit f bine,si am sa revin curand sa imi iau revansa fata de ...mine..note 9+ pe linie.Cadou 200 /50 min .Ana merita toti banutii.La buna recitire.

Ma bucur ca te-ai simtit bine si iti multumesc pentru cuvintele frumoase.Te sarut  :2qm40hg

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...