adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Octombrie 14, 2015 unde ai fost ? ne ai lipsit 2 Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Octombrie 14, 2015 ...ciucurel a fost rau,trage-l de urechi Paraciosule!! ei ei ei! Link spre comentariu
ana_maria Reputație: 2547 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Bine,recunosc eu am fost ala rau' ce pedeapsa imi dai ! Iti ceri scuze de la Kendra ca,mai demult, ai vorbit foarte urat cu ea.Asta-i pedeapsa.Un doi,executarea... 2 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Iti ceri scuze de la Kendra ca,mai demult, ai vorbit foarte urat cu ea.Asta-i pedeapsa.Un doi,executarea...Ok...Kendra i lov....upps imi cer scuze vroiam sa zic )) 2 Link spre comentariu
ana_maria Reputație: 2547 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Ok...Kendra i lov....upps imi cer scuze vroiam sa zic ))Asa da....Bravo.Sunt mandra de tine 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Asa da....Bravo.Sunt mandra de tine https://www.youtube.com/watch?v=i1o9HMGaWxM 3 Link spre comentariu
yanis74 Reputație: 205 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:napoca Oras:napoca Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Bună,ieri am sunat pe ana.care răspunde.la tel afisat mai sus.e adevarat va am insistat cu telefoanele,pînă da eliberat ana.Am ales o finalizare la care am avut parte de toata atenția anei care ma satisfăcut pe deplin cu gfu ridicat pe care il abordează fata de client.Halatul. 150 roniAna bestială.clar recomandat.Sa futeti sănătoși .😆 2 Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Bună,ieri am sunat pe ana.care răspunde.la tel afisat mai sus.e adevarat va am insistat cu telefoanele,pînă da eliberat ana.Am ales o finalizare la care am avut parte de toata atenția anei care ma satisfăcut pe deplin cu gfu ridicat pe care il abordează fata de client.Halatul. 150 roniAna bestială.clar recomandat.Sa futeti sănătoși . 1 1 Link spre comentariu
ana_maria Reputație: 2547 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2015 So much testosteron... ).... Instagram bitch... 4 Link spre comentariu
maximusm75 Reputație: 181 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Octombrie 27, 2015 AnaMaria parca aveai posibilitatea sa elimini balastu de pe aci:). Plm iti vine sa borasti cand vezi 'intelectualismele' unora. . Parafrazare:)))))))))). Ai de plm. unde s-a ajuns . Incep sa cred ca ciurucurel in prostia lui e de preferat in locul altora:) 2 sau plm stie daca nu 3:)))))). 4 Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Vezi ma de pula ta !! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 28, 2015 AnaMaria parca aveai posibilitatea sa elimini balastu de pe aci:). Plm iti vine sa borasti cand vezi 'intelectualismele' unora. . Parafrazare:)))))))))). Ai de plm. unde s-a ajuns . Incep sa cred ca ciurucurel in prostia lui e de preferat in locul altora:) 2 sau plm stie daca nu 3:)))))). Vezi ma de pula ta !! http://ropussy.com/video/caterinca-cu-dorel-191.html 5 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Mai usor cu off-topicu ca vine Ana Maria printesa razboinica si va bate,sa nu ziceti ca nu v-am avertizat,numai ca eu cum sunt baiat bun,o sa ma bag sa iau bataița pentru voi )))))))) 2 Link spre comentariu
ana_maria Reputație: 2547 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2015 AnaMaria parca aveai posibilitatea sa elimini balastu de pe aci:). Plm iti vine sa borasti cand vezi 'intelectualismele' unora. . Parafrazare:)))))))))). Ai de plm. unde s-a ajuns . Incep sa cred ca ciurucurel in prostia lui e de preferat in locul altora:) 2 sau plm stie daca nu 3:)))))).Saru mana nenea Maximus.Nu v-am vazut de mult.Ma bucur sa va vad!!!Desi cu siguranta nu-l cunosc asa de demult ca si dumneavoastra dar...nenea altu totusi,nu-i borcea "Cateva" clase diferenta....Va sarut dulce 1 Link spre comentariu
ana_maria Reputație: 2547 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Mai usor cu off-topicu ca vine Ana Maria printesa razboinica si va bate,sa nu ziceti ca nu v-am avertizat,numai ca eu cum sunt baiat bun,o sa ma bag sa iau bataița pentru voi ))))))))Diamond ,printul meu drag si dulce,am o presimtire ca pe tine kendra asa de bine o sa te bata incat pentru mine nici nu-mi va mai ramane altceva de facut decat sa imi para rau... ))) 2 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Diamond ,printul meu drag si dulce,am o presimtire ca pe tine kendra asa de bine o sa te bata incat pentru mine nici nu-mi va mai ramane altceva de facut decat sa imi para rau... )))Ana Maria printesa mea razboinica,eu cu domnisoara Kendra nu mai suntem intr-o relatie,si probabil nici nu vom mai fi,in urmatoarea 100 de ani )) deci, chill out.Suntem buni prieteni,amici,doar atat(fara beneficii) P.S. tu daca vrei sa ma bati,sa stii ca te las,da numa daca ma lasi sa iti trag doua palmute peste fundulet 1 Link spre comentariu
zorba grecul Reputație: 13 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Buna ,e prima mea postare asa ca ...cine nu a gresit ,sa ridice piatra .Ieri am fost si eu la Ana Maria ,manat de curiozitate,si in urma atator aprecieri pe care le are.La ora stabilita ,trecand testul privirii de pe geam ,pe care o stim cu totii,am ajuns la usa apartamentului:imi deschide o tipa frumusica ,eleganta,si foarte zambitoare si amabila.Invitat in bucatarie, la un pahar cu ce doresc eu,am ales apa fiind cu masina,asa ca vreo 10 min am povestit de toate cele,Ana fiind o prezenta super agreabila...in timp ce povesteste o masor din cap pana in picioare...fata draguta,sani bestiali,si un fund numa bun de dat palme..trecut la dus,baia curata,geluri de toate felurile,ies si fata ma asteapta pe pat,cu corsetul binecunoscut.Ana f lipicioasa,ma incaleca,eu luat asa tare,ma inhib un pic dar imi amintesc ca deh sunt barbat...se dau lupte grele,in a descoperi ce-i place celuilalt..o iau ,o intorc pe toate partile ,si ma bucur in gand de ce fund ,pruna si tate bestiale am parte :clapp Ajungem la capitolul balonas,iar soldatul imi face figura ,se pune la somn...Mort de ciuda,scot balonasul si trec la oral....se trezeste domnu,dar nu mai risc,continui asa,si finalizez pe sani Una peste alta m-am simtit f bine,si am sa revin curand sa imi iau revansa fata de ...mine..note 9+ pe linie.Cadou 200 /50 min .Ana merita toti banutii.La buna recitire. 9 Link spre comentariu
ana_maria Reputație: 2547 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Buna ,e prima mea postare asa ca ...cine nu a gresit ,sa ridice piatra .Ieri am fost si eu la Ana Maria ,manat de curiozitate,si in urma atator aprecieri pe care le are.La ora stabilita ,trecand testul privirii de pe geam ,pe care o stim cu totii,am ajuns la usa apartamentului:imi deschide o tipa frumusica ,eleganta,si foarte zambitoare si amabila.Invitat in bucatarie, la un pahar cu ce doresc eu,am ales apa fiind cu masina,asa ca vreo 10 min am povestit de toate cele,Ana fiind o prezenta super agreabila...in timp ce povesteste o masor din cap pana in picioare...fata draguta,sani bestiali,si un fund numa bun de dat palme..trecut la dus,baia curata,geluri de toate felurile,ies si fata ma asteapta pe pat,cu corsetul binecunoscut.Ana f lipicioasa,ma incaleca,eu luat asa tare,ma inhib un pic dar imi amintesc ca deh sunt barbat...se dau lupte grele,in a descoperi ce-i place celuilalt..o iau ,o intorc pe toate partile ,si ma bucur in gand de ce fund ,pruna si tate bestiale am parte :clapp Ajungem la capitolul balonas,iar soldatul imi face figura ,se pune la somn...Mort de ciuda,scot balonasul si trec la oral....se trezeste domnu,dar nu mai risc,continui asa,si finalizez pe sani Una peste alta m-am simtit f bine,si am sa revin curand sa imi iau revansa fata de ...mine..note 9+ pe linie.Cadou 200 /50 min .Ana merita toti banutii.La buna recitire.Ma bucur ca te-ai simtit bine si iti multumesc pentru cuvintele frumoase.Te sarut 1 Link spre comentariu
coloboc Reputație: 41 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Ana draga,asta cu "-M-ai mintit" o fost un pic dramatic. Tu nu mai intrebat - eu nu ti-am spus.Imi pare rau daca te-am speriat da asa sintem noi, moldovenii mai izghiti din fire. Sa ai un sfirsit de weekend fain ! Pup. 1 Link spre comentariu
ana_maria Reputație: 2547 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Everybody has his own...me too 4 Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 eroina nu vii la noa? Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Pentru o noapte intreaga este 1200 ron.Daca mai ai nevoie de informatii ma poti suna sau da un sms.Eu as vrea pentru 1001 de nopti,cum facem ?!)))))) 1 Link spre comentariu
ana_maria Reputație: 2547 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Pai te tin in povesti 1001 de nopti atunci.Da la final platesti si tu ca un print...)))) 1 Link spre comentariu
ana_maria Reputație: 2547 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Eu as vrea pentru 1001 de nopti,cum facem ?! ))))))Pai te tin in povesti 1001 de nopti atunci.Da la final platesti si tu ca un print... )))) 2 Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Eu as vrea pentru 1001 de nopti,cum facem ?!))))))Pthiu drace......nu sunt cumva prea multe nopti??O sa fii prea moş ca sa-i mai poti face ceva atunci! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum