Sari la conținut

Denisa ofer anal 0799282927

Postări Recomandate

Vizitator CharonIV
Reputație: 0
Postat
2 minutes ago, 22leon said:

Nu m-am supărat, doar recitește posturile tale ei vei vedea cine a reacționat nervos , la o întrebare simplă a mea.

Ai un admirator @22leon🤣🤣🤣

Vizitator curvarexpert
Postat
3 minutes ago, CharonIV said:

poate sunt fata ti-ai pus intrebarea asta

• Oras:Banat
Postat
Acum 7 minute, curvarexpert a spus:

stai linistit dragule ca nu urmaresc pe nimeni era o vb dar se pare ca nu te-ai prins,nu am nimica cu nimeni si nu vreau sa am nimica cu nimeni intru discut las coment la fata care merg si cam atat o seara faina

Interesanta exprimare dragule / dragă 😅😅

Acum 3 minute, CharonIV a spus:

Șanse mari sa fie o "admiratoare" 😁😅

• Like 1
Vizitator CharonIV
Postat
1 minute ago, curvarexpert said:

poate sunt fata ti-ai pus intrebarea asta

Scuzele mele atunci, ce tarife ai

Vizitator curvarexpert
Postat

nu am tarife 😁😁

Vizitator CharonIV
Postat
Just now, curvarexpert said:

nu am tarife 😁😁

Si mai bine,wapp n-ai 

P.S:scuze @22leon daca iti fur femeia,o împarțim daca vrei

Vizitator scorpion1970
Postat
Acum 8 minute, 22leon a spus:

Interesanta exprimare dragule / dragă 😅😅

Șanse mari sa fie o "admiratoare" 😁😅

Unde este dragoste mare, "noi nu ne bagam"...baftosule!!!😁 

• Oras:Timișoara
Postat
La 24.11.2021 la 22:19, curvarexpert a spus:

va rog eu mai luați o pauză nu va mai certați trebuie să înțelegeți daca omul a zis că sunt frumoasa înseamnă că pt el sunt acuma ce sa fac nu pot sa fiu pe placul tuturor eu nu oblig pe nimeni sa vina la mine fiecare face ce vrea e alegerea voastră eu pun anuntul daca vreți veniți daca nu asta este nu pierdem nimic nici eu nici voi așa că nu va mai certați nu are rost

Postat
Acum 36 minute, CharonIV a spus:

Si mai bine,wapp n-ai 

P.S:scuze @22leon daca iti fur femeia,o împarțim daca vrei

Perfect !

• Like 1
Postat
Acum 31 minute, denisa85tm a spus:

Denisa, tu trebuie sa vi sa ne impaci 😆 Te-am pupat 💋

• Like 1
Vizitator curvarexpert
Postat

dar nu are de ce sa ne inpace ca nu ne-am certat domnul leone

Vizitator TheKing15
Postat

@denisa85tm nu iti cauti si tu o locatie? Sau vrei sa te ajutam noi?

Vizitator curvarexpert
Postat

Nu e o ideie rea 

Vizitator TheKing15
Postat
Acum 2 ore, denisa85tm a spus:

buna seara mâine și duminică lucrez de la ora 15:30 până la ora 12 noaptea

Iti cauti o locatie? Sau tot in masina?

Postat

nu caut locație pentru că nu lucrez in fiecare zi am și săptămâni când nu lucrez și să iau chirie doar pt o zi o săptămână nu are rost anunțul e doar pentru cei care își doresc în mașină in rest dacă doriți sunt fete cu locație o seara buna🥰

Vizitator TheKing15
Postat
Acum 7 minute, denisa85tm a spus:

nu caut locație pentru că nu lucrez in fiecare zi am și săptămâni când nu lucrez și să iau chirie doar pt o zi o săptămână nu are rost anunțul e doar pentru cei care își doresc în mașină in rest dacă doriți sunt fete cu locație o seara buna🥰

Dar sunt locatii care poti sa le inchiriezi cu ziua, in regim hotelier, intre 100-300 pe zi

Vizitator curvarexpert
Postat

Deplasare la domiciliul clientului mai faci?

Postat

Nu știu ce e cu Denisa dar s-a “jmecherit” rau de tot … i-am zis ca as vrea sa vin la ea pe la ora 20 :00 pentru ca sa o muiesc umpica și m-a blocat… apoi nu cred ca de îți vbesti cineva frumos pe whatsapp tu tre sa îl Blok…nu te iau de nevasta Denisa vroiam dor sa ma faci fericit … dar na dacă tu așa consideri ca e ok fie cum vrei tu…am sa  merg in alta parte … ca doar na plăcerile sunt aceleași … mulțumesc pentru ce ai făcut cândva ptr mine de la gura pana la cur….

Postat
Acum 3 ore, ionfaranume a spus:

Nu știu ce e cu Denisa dar s-a “jmecherit” rau de tot … i-am zis ca as vrea sa vin la ea pe la ora 20 :00 pentru ca sa o muiesc umpica și m-a blocat… apoi nu cred ca de îți vbesti cineva frumos pe whatsapp tu tre sa îl Blok…nu te iau de nevasta Denisa vroiam dor sa ma faci fericit … dar na dacă tu așa consideri ca e ok fie cum vrei tu…am sa  merg in alta parte … ca doar na plăcerile sunt aceleași … mulțumesc pentru ce ai făcut cândva ptr mine de la gura pana la cur….

Eu am vrb frumos, am întrebat-o daca putem sa ne vedem asa pe fuga pentru ceva rapid.. si ma blocat. Nu consider sa fi jignit cu nimica, dar mna .. nu e problema 😀

Vizitator curvarexpert
Postat

si mi-e mi-a facut la fel daca nu ii spui ca ai fost client vechi deal ei de cand statea in calea girocului fata nu prea sta de vb cu clienti noi sa auzim de bine

Postat

nu merge nici asa..eu i-am fost client vechi, i-am spus asta...cred ca si-a si amintit de mine ca ii tot dadeam detalii despre ea si fosta locatie si la un moment in conversatie mi-a spus ceva de genul "dar sa sti ca eu sunt foarte grasa" la care i-am spus "nu e nimic, imi place, merge ". Si dintr-o data m-am trezit cu block, va jur ca fara nici o avertisare nimic.....nu am injurat,jignit nimic... chiar e handicapata cu chestia asta, are toane, depinde cum o prinzi..problema e ca nici nu te deblocheaza daca ii spui.

Postat
Acum 28 minute, curvarexpert a spus:

si mi-e mi-a facut la fel daca nu ii spui ca ai fost client vechi deal ei de cand statea in calea girocului fata nu prea sta de vb cu clienti noi sa auzim de bine

Pai eu, am mai fost pe la ea.. ultima data prin octombrie. Ieri i-am scris la o ora, mi-a zis ca nu poate..doar daca pot la o alta ora.. i-!m zis ca revin cu un mesaj pe la orele alea in caz ca pot iesi, a zis ok.. sa facut ora i-am scris mesaju din postarea anterioara ..mi-a  zis Nu si m-a blocat.. :))) era sa ma simt si vinovat ca am vb urat..

Postat

Nu știu ce sa zic pe mine chiar m-a lăsat rece o astfel de femeie upa ce am fost la ea la giroc de la oral la anal all inclusiv am făcut de toate și acuma blok nu ca îmi pare rau dar na e nașpa ca păsărică exista pe toate gardurile la urma urmei dar e la a trece la alta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...