Sari la conținut

Generatia de `aur`

Postări Recomandate

• Oras:aer

Ma bucur din suflet sa vad ca exista tineri ca el,ca o mare majoritate dintre ei isi vor trai viata asa cum trebuie traita...sper din suflet sa scada drastic si numarul nebunilor,a antidepresivelor,a `sechelelor`!

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:-----------

Ma bucur din suflet sa vad ca exista tineri ca el,ca o mare majoritate dintre ei isi vor trai viata asa cum trebuie traita...sper din suflet sa scada drastic si numarul nebunilor,a antidepresivelor,a `sechelelor`!

(păi normal ca esti ""fara granite"" cand esti sarac si-ti trebuie dotă pentru mândra cu cătrânță - daca ar fi legal i-as rupe picioarele una doua  :laugh2 ) :laugh2  :laugh2   (bașca că ăla arată ca un fesibuci sadea care se asorteaza doar in peisajul autohton)

1. unul si poate singurul dintre tinerii de succes (1000% constient) sunt eu si 2. nebunii nu apar in absenta psihoatilor ca tine multiplicati la vreo 85% din 19 mil ;)

ceea ce NU mă frapează e că

a. românii au fost condusi 25 ani de un țăran analfabet, bâlbâit

b. au vrut liberalismul lui Rațiu dar au votat 87% un țigan made in URSS in dumineca orbului care impreuna cu ortodoxia a țiganizat aproape complet populatia (ma rog, termenul ăla medical care incepe cu imb...e prea peiorativ)

c. minerii nu si-au terminat treaba adica țiganii (cioranii) s-au intelectualizat (a se vededea ce maestru se exprimă pe românește aici pe forum, dar căcatu din ei tot erupe sub formă muzicală)

d. sfinții inchisorilor nu s-au dovodeit mai breji nici intre 1996-2000 nici dupa 2004, noroc ca vasnicii luptatori ai luminii au luat urma termopanelor asa ca acum avem toti termopane

s.a.m.d.

.........................

asteptam Armageddonul ! (primul val va fi dat tot cu noi, ca testare a terenului, sau mai bine zis, ingrasarea lui)

Link spre comentariu

nimic nu e ceea ce pare

normal ca nu (iar face propaganda la creditare pentru merkave  :laugh2 ), in 10 ani vine gongul ONU, STOP, rationalizare generala! trollul e un tembel frustrat că l-a zămislit mă-sa inainte de a se trata de sifilis

Link spre comentariu

(păi normal ca esti ""fara granite"" cand esti sarac si-ti trebuie dotă pentru mândra cu cătrânță - daca ar fi legal i-as rupe picioarele una doua  :laugh2 ) :laugh2  :laugh2   (bașca că ăla arată ca un fesibuci sadea care se asorteaza doar in peisajul autohton)

1. unul si poate singurul dintre tinerii de succes (1000% constient) sunt eu si 2. nebunii nu apar in absenta psihoatilor ca tine multiplicati la vreo 85% din 19 mil ;)

ceea ce NU mă frapează e că

a. românii au fost condusi 25 ani de un țăran analfabet, bâlbâit

b. au vrut liberalismul lui Rațiu dar au votat 87% un țigan made in URSS in dumineca orbului care impreuna cu ortodoxia a țiganizat aproape complet populatia (ma rog, termenul ăla medical care incepe cu imb...e prea peiorativ)

c. minerii nu si-au terminat treaba adica țiganii (cioranii) s-au intelectualizat (a se vededea ce maestru se exprimă pe românește aici pe forum, dar căcatu din ei tot erupe sub formă muzicală)

d. sfinții inchisorilor nu s-au dovodeit mai breji nici intre 1996-2000 nici dupa 2004, noroc ca vasnicii luptatori ai luminii au luat urma termopanelor asa ca acum avem toti termopane

s.a.m.d.

.........................

asteptam Armageddonul ! (primul val va fi dat tot cu noi, ca testare a terenului, sau mai bine zis, ingrasarea lui)

Sa sugi pula baietilor!

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

1. unul si poate singurul dintre tinerii de succes (1000% constient) sunt eu

Indubitabil... De ce spui acestea?!

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ești tânăr sau tânără?

Trollescoviciolos...

Eu sunt... sunt tanara tare si plictisita. Tu?

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Toate generatiile sunt de aur la un moment dat!

Ce dragut esti!

....

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...