cristina Reputație: 884 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Decembrie 4, 2015 5. 6 Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Decembrie 4, 2015 6. 7 Link spre comentariu
gogu80 Reputație: 922 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Cristina daca mai dai jos vreo' 7-8kg...ai fi fenomenala...te pup Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Cristina daca mai dai jos vreo' 7-8kg...ai fi fenomenala...te pup da , asta ma straduiesc sa fac:D:) 2 Link spre comentariu
yo83 Reputație: -4 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 5, 2015 azi lucrezi? 1 Link spre comentariu
fantomas_28 Reputație: 75 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Pe mine pozele m.au convins sa iti fac o vizita sa vad si serviciile ...pe care din cele 3 nr poti fi gasita ? Arati superb Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Buna @fantomas_28, ma găsești si astăzi, ma poti suna pe 0754463609 pupici Link spre comentariu
mazare_radu Reputație: 1027 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Cristinuta ce id de mess ai ?Merci Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Cristinuta ce id de mess ai ?Mercinu... Link spre comentariu
mazare_radu Reputație: 1027 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Cum pot sa ma programez pentru o vizita, sunt din Iasi, voi veni saptamana viitoare sa te vad !Pupici Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Cum pot sa ma programez pentru o vizita, sunt din Iasi, voi veni saptamana viitoare sa te vad !PupiciCand ajungi in Bucuresti , imi dai un telefon:) 1 Link spre comentariu
mazare_radu Reputație: 1027 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Cand ajungi in Bucuresti , imi dai un telefon:)Merci, asa voi face, te pup dulce pana la intalnire :kiss3 Link spre comentariu
wolf74 Reputație: 8 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Salutare acum am venit de la Cristina o fata super de gasca ,glumeata ai ce vorbi cu ea si arata si foarte bine are niste sani si un fund de nota 10 .Sunat si programat la locatia de pe Magheru unde Cristina ma astepta intrun bady negru foarte sexi facut dus unde cred ca sint cel putin 6, 7 geluri de dus .Acum prestatia un oral foarte bun cu batut peste buze ,lins ,sup, tot ce vrei nota 9 ,Sex normal inceput cu ia deasupra nu ai place pozitia asta dar nu te refuza,am terminat primul numar igenizat la baie atat eu cat si ia fumat cate o tigare in sufragerie unde ma servit si cu o cola,urmat actul 2 iar cu un oral foarte bun,urmat sex normal pe la spate unde ai ce admira are un fund beton.Acum note LOCATIE 8. IGIENA CRISTINA 10 ORAL 9 .NORMAL 9. ANAL TURA URMATOARE. INVESTITIE 150 MERITA .DE RVENIT CU SIGURANTA 3 Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Decembrie 9, 2015 @wolf74... Multumesc pentru recenzie si te mai astept cu drag:* Link spre comentariu
ilenusa1 Reputație: -7 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 12, 2015 frate curva-i curva pana moare...a futut-o sharck ala cainele rechin si ala avea sifilis si a infectat-o pe asta...plm nu mai zic nimic du-te la ea sa ti faca un oral neprotejat si o sa vezi...baftaSalut, ce zici ca ai luat de la Cristina? cred ca am luat si eu... 6 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 12, 2015 Salut, ce zici ca ai luat de la Cristina? cred ca am luat si eu...Terminat dreaq ma bulangiilor.Mai rar o fata asa curata ca si Cristina 2 Link spre comentariu
mazare_radu Reputație: 1027 Postat Decembrie 14, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Salut, ce zici ca ai luat de la Cristina? cred ca am luat si eu... Da si tu niste detalii daca vrei sa te credem, nu arunca asa niste vorbe in vant ! Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat Decembrie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 14, 2015 poze sexy asa cum postai la început nu vrei sa ne mai arăți? ?? Link spre comentariu
yo83 Reputație: -4 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 25, 2015 EU ZIC SA-TI FACI NISTE ANALIZE MIZERIO CA DE CAND MI-AI FACUT SEX ORAL AM MANCARIMI PE CAPUL PULII!!!!!!!!!ROG SA POSTEZI ANALIZELE AICI SA VEDEM CAT ESTI DE ''CURATA''!!!!!!!!!!!!!!SI DIN CATE VAD NU SUNT SINGURUL CARE SPUNE ASTA!!! AVETI GRIJA CU FETITA ASTA CA FACE NEPROTEJAT LA TOTI SIGUR A LUAT VREUN HERPES CEVA!!! 1 1 Link spre comentariu
yo83 Reputație: -4 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 25, 2015 Subscriu la cele adaugate de Seby19,de la oral neprotejat facut cu dansa,la vreo 4 zile m.au apucat mancarimi pe capul pulii si usturime/senzatie de arsura la urinare,acum sunt pe antibiotic!!! sper sa se rezolve.Aveti mare grija! 1 2 Link spre comentariu
solitary wolf Reputație: 19 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Everywere Oras:Everywere Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Hei Cristina ,esti astazi la atelier ? Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Hei Cristina ,esti astazi la atelier ? Buna... da sunt aici 1 Link spre comentariu
yo83 Reputație: -4 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Fetito,esti bolnava! Trateaza-te!nu poti sa fii atat de indiferenta si sa imparti boala ca Mosu' cadouri! 1 2 Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Hai sa-ti explic. Nu esti singurul care a fost la mine, tu-0 reputatie , 0-recenzii,nimic, vii dintr-o data si arunci aici cuvinte, acel membru a fost dat afara din anumite motive de asta a reactionat asa pentru a se razbuna. Vin membri cu state vechi cum de nu a zis nimeni nimic , am analizele facute sunt la zi cu ele membrii cu credibilitate vad ca, culmea nu au nimic nu a spus nimeni nimic. Bolnav cred ca esti tu ( ai ceva la cap), nu imparte nimeni nimic 4 1 Link spre comentariu
yo83 Reputație: -4 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 29, 2015 de ce trebuie sa am "n" recenzii ca sa pot scrie ceea ce mi s-a intamplat!? iar legat de credibilitate/nr recenzii e egal cu zero ce incerci tu sa explici,nici acum nu scriam dc nu ma imbolnaveai tu...si da,sunt bolnav la cap,ai mare dreptate.(mancarime pe capul pulii,usturime la urinat=>diagnostic=infectie cu chlamydia trachomatis). 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum