Sari la conținut

Ce ai face daca ...

Postări Recomandate

• Oras:homeless
  • Oras:homeless
Postat

E simplist sa judeci ca o viata reprezinta mai putin decat alte 5 vieti, cand e vorba de viata si moarte nu poti gandi aritmetic.

Eu cred ca nu m-as baga, in niciuna dintre variante.

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Intr-o logica pragmatica, se alege varianta pierderilor minime, deci raspund la ambele intrebari cu "A". 

Este daca vreti, logica militara, a comandantului de osti care de exemplu, se afla intr-o situatie dificila, in retragere in fata unui inamic superior numeric si tehnic si trimite o formatiune mica, intr-un amplasament favorabil pentru a-i intarzia pe inamici.  Comandantul stie ca ii trimite la moarte sigura pe cei cativa, dar ii va salva pe ceilalti multi.

Aceasta e logica pragmatica, dar ...

Sa presupunem ca cei 5 sunt: ddpof, alexge, kristi2222, fredo si "prietenul" meu, javier, iar celalalt e o persoana normala. Voi ce varianta ati alege?

Sau, ca cei 5 sunt mai sus mentionatii, iar celalalt e ingineru' indubitabil. Care varianta ati alege? 

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

De ce sa ma oftic mai, handi?  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Sorina, lasand gluma la o parte, am si eu o intrebare, sper ca pot sa ti-o pun...

Chiar te rog :D

Care e diferenta dintre cele doua situatii? E doar diversitatea scenariului sau conteaza daca pot sa-l imping pe grasan? :)

Nu este vorba de diversitatea scenariului, in prima situatie suntem pusi in fata unei dileme morale impersonale, pe cand in a doua situatie dilema devine personala ceea ce automat ne face sa devenim mai nervosi, mai reticenti, de aici vine si ezitarea unora de a raspunde direct la intrebare ;)

PS: Era sa uit un amanunt foarte important. Intre cele 5 persoane se afla si femei? Daca da, sunt bunaciuni? :)

Erau DOAR femei, doar nu credeai ca leaga Sorina brebeneii de calea ferata?!?!?!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

In literatura de specialitate este asa numita "dilema morala a salvatorului"...daca alegi sa omori sau stai impasibil dar oricum cineva moare.

Extrapoland un pic, se aseamana si cu dilema ugigasului, faptul ca multi pot apasa pe un buton rosu care ar declansa o bomba undeva si sa moara 1 milion de oameni, dar doar un ucigas cu sange rece ar putea apasa pe tragaci daca ar avea persoana in fata?

Si raspunsul tau ar fi ..... ????

Postat

E usor sa vorbesti cand nu esti pus in situatia aia. S-ar putea sa te mire si pe tine reactia din momentul respectiv.

• Oras:p-aci
Postat

De ce sa ma oftic mai, handi?  :laugh2

Te oftici ca sunt aici si iti trag flegme-n gura cand vreau eu.

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Buna dimineata dragilor/dragelor,

am de facut un fel de sondaj, o tema pentru la facultate, si m-am gandit sa implic si forumul in acest "proiectel" :D . Este foarte simplu, nu necesita mult timp :)

Ce este de facut? 

Nimic. 

Situatia 1:

ți-ai tăiat țâțele

Situatia 2:

ai rămas la schimb cu o vilă (asta contează, e cu roșu!) 

Arnold ce ar face:

A. L-ar bate pe seful garii?

B. Ar vinde trenurile romanesti la fier vechi?

• Like 1
Postat

Te oftici ca sunt aici si iti trag flegme-n gura cand vreau eu.

:laugh2

Nu vezi idiotule ca toti te chisa-n freza? ' ai de pula ta! 

Sa revenim totusi la topic si sa lasam retardatii!

Postat

:laugh2

Nu vezi idiotule ca toti te chisa-n freza? ' ai de pula ta! 

Sa revenim totusi la topic si sa lasam retardatii!

Toti? Asa univers restrans ai? Mai stiu unu care se minte numai sa isi creeze confort.

Bineinteles ca nu tine mult. :) La tine cat tine?

Postat

Hai ca ma plictisesti, retardatule! 

Postat

Hai ca ma plictisesti, retardatule! 

:slap2 Nu te frustra. Ce gust are flegma mea?

Apropo! Observ ca treci printr-o perioada de criza. Nu stii cum sa te identifici. Ai emotii acum ca esti utilizatorul pulii?

Erai o sticla de bautura, apoi o fasole, acum esti o sabie? eu zic ca esti o shaorma, de-aia proasta. de piata de sud.

ps: Cum ramane cu ranga aia de ma urmareai?

Postat

Dar vagonul ala cum se deplasa pe sine fara locomotiva?

Din inertie...pentru unii din ineptie :slap2

Postat

:slap2 Nu te frustra. Ce gust are flegma mea?

Apropo! Observ ca treci printr-o perioada de criza. Nu stii cum sa te identifici. Ai emotii acum ca esti utilizatorul pulii?

Erai o sticla de bautura, apoi o fasole, acum esti o sabie? eu zic ca esti o shaorma, de-aia proasta. de piata de sud.

ps: Cum ramane cu ranga aia de ma urmareai?

Te oftici? 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XeA7a4LY79c

• Like 7
  • Minus 7
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

raspunsul corect este  : nu fii fatalist si negativist , se vede ca e test psihologic te invata sa fii tare si limpede la minte . Nu trebuie sa accepti negativul exista intotdeauna o solutie daca iti mentii luciditatea o poti gasi . Nu trebuie sa moara nimeni , pui o piatra pe sina schimbi macazul numa 1/2 sa deraieze vagonul faza ca nu se poate sa nu moara e utopica . Nu exista nu se poate ! Sub nici un pretext nu ai voie sa omori pe cineva sa faci un rau ca rezolvi ceva , e fals cu raul nu rezolvi nimic. Binele e armonic ori e al tuturor ori e fals. Nu actiona fara sa gandesti , gandeste concentreaza-te si cand ai soluti actionezi. La ganduri din astea negre cum induce testul nu trebuie sa iei seama sunt inutile .

Postat

Ele nu au legatura dar ce te faci cand le descoperi pe toate intr-o singura persoana?!?! Faci "x in one" =))

Thomson, visezi frumos dar ai grija sa nu cazi din pat si sa te lovesti cand te vei trezi. :( Traiesti cumva intr-un glob de sticla?!?! Nu am chef sa intru in polemici cu tine dar as putea sa-ti dau n+1 exemple de situatii in care efectiv nu poti face nimic.

Te-as intreba insa urmatoarele:

1. Unde gasesti piatra?!?!

2. Cum o cari? (ca sa opreasca un tren trebuie sa fie destul de mare)

3. Cum faci sa opresti timpul??????????? Dupa cum spuneam, timpul nu este la dispozitia dvs, este vorba doar de cateva secunde in care trebuie sa decizi daca schimbi macazul sau ii dai un vant grasului.

Daca te-ai trezit din visare, poti relua problema, eu iti multumesc oricum pentru raspuns. Chiar daca tu nu stii, ai raspuns deja la intrebarile testului :)

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Te-as intreba insa urmatoarele:

1. Unde gasesti piatra?!?!

2. Cum o cari? (ca sa opreasca un tren trebuie sa fie destul de mare)

3. Cum faci sa opresti timpul??????????? Dupa cum spuneam, timpul nu este la dispozitia dvs, este vorba doar de cateva secunde in care trebuie sa decizi daca schimbi macazul sau ii dai un vant grasului.

Raspunsul la toate intrebarile tale, trecute, prezente si viitoare este unul singur: Chuck Norris! :)

• Like 1

Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

1.DA

2.DA

Nu stiu in ce situatie te aflii, dar daca acea persoana care e in balanta cu celelalte 5 nu "valoarea" mai mult nu merita salvata.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...