andreabruneta Reputație: 71 Postat Martie 11, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 11, 2015 Buna fetelor in seara asta am fost calcata de polite pe baza unei reclamatie din partea vecinilor ca este trafic pe usa . Mia venit un domn care s`a legitimat frumos mi`a spus direct pe nume m`a intrebat daca mai am pe cineva in casa si mi`a spus ca a mai fost si la alte fete aratandu`mi o foaie cu fetele care le`a vizitat .Mi`a zis ca de LUNI incolo incep razile la apartamente in cautare de **spam editat**e si de proxeneti . Ce sa facem
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 11, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 11, 2015 Nu ai nicio problemă, dacă ești majoră,Poți să îl inviți înăuntru la o cafea, dacă ești liberă. 7 2
andreabruneta Reputație: 71 Postat Martie 11, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Martie 11, 2015 Si daca totusi este vre`un barbat la mine in casa ce fac?
indubitabil Reputație: 2178 Postat Martie 11, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Martie 11, 2015 Si daca totusi este vre`un barbat la mine in casa ce fac? daca e la tine, inseamna ca amandoi nu sunt un cuplu gay, asa ca vor pleca impreuna la o bere
picon Reputație: 1046 Postat Martie 11, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 11, 2015 Si daca totusi este vre`un barbat la mine in casa ce fac?Il futi. 8 7
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Martie 11, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Martie 11, 2015 Il futi. Pe principiul asta ai ajuns la batranete. Oare cate "puli" oi fi "supt" prapaditule sa razbati... numai tu stii.
andreabruneta Reputație: 71 Postat Martie 11, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Martie 11, 2015 Deci astea sunt lucruri serioase si la uni le arde pur si simplu de misto .
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Martie 11, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Martie 11, 2015 Deci astea sunt lucruri serioase si la uni le arde pur si simplu de misto . Pune mana si munceste cinstit. Ai sa dormi linistita apoi. 1
gabrogabro Reputație: 2369 Postat Martie 11, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 11, 2015 Esti lebera sa faci orice. daca ti-ar organiza un flagrant sa poata dovedi ca ai luat bani (bancnote insemnate) eventual te poate amenda si atat Treaba intra la contraventii. Important sa nu fi **spam editat** sa nu fi cu un **spam editat** si sa nu fi peste. 5
indubitabil Reputație: 2178 Postat Martie 11, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Martie 11, 2015 nici așa, dacă vrei neapărat o amenda, ascută muzică la boxe de 250w, ceva cu bass
gabrogabro Reputație: 2369 Postat Martie 11, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 11, 2015 Pune mana si munceste cinstit. Ai sa dormi linistita apoi.Ai perfecta "dreptate" Uite mama mea a muncit cinstit toata viata daca a trebuit a lucrat si 16-18 ore incontinu ca sa nu-si piarda serviciul. Dupa 39 de ani munciti s-a ales cu 560 lei pensie pe care i-a savurat timp de 10 luni, iar acum doarme linistita la 2 metri subsol ... 6
picon Reputație: 1046 Postat Martie 11, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 11, 2015 Extrem de trist! Dumnezeu sa o odihneasca! 8 7
indubitabil Reputație: 2178 Postat Martie 11, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Martie 11, 2015 Ai perfecta "dreptate" Uite mama mea a muncit cinstit toata viata daca a trebuit a lucrat si 16-18 ore incontinu ca sa nu-si piarda serviciul. Dupa 39 de ani munciti s-a ales cu 560 lei pensie pe care i-a savurat timp de 10 luni, iar acum doarme linistita la 2 metri subsol ... te-a iubit?
indubitabil Reputație: 2178 Postat Martie 11, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Martie 11, 2015 Extrem de trist! Dumnezeu sa o odihneasca! și s-o`nvieze in ziua de apoi! 1
andreabruneta Reputație: 71 Postat Martie 11, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Martie 11, 2015 Il futi. Ai perfecta "dreptate" Uite mama mea a muncit cinstit toata viata daca a trebuit a lucrat si 16-18 ore incontinu ca sa nu-si piarda serviciul. Dupa 39 de ani munciti s-a ales cu 560 lei pensie pe care i-a savurat timp de 10 luni, iar acum doarme linistita la 2 metri subsol .. :((
roberto Reputație: 4138 Postat Martie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2015 Buna fetelor in seara asta am fost calcata de polite pe baza unei reclamatie din partea vecinilor ca este trafic pe usa . Mia venit un domn care s`a legitimat frumos mi`a spus direct pe nume m`a intrebat daca mai am pe cineva in casa si mi`a spus ca a mai fost si la alte fete aratandu`mi o foaie cu fetele care le`a vizitat .Mi`a zis ca de LUNI incolo incep razile la apartamente in cautare de **spam editat**e si de proxeneti . Ce sa facem Buna Andrea (cu un singur E )! Daca te adresezi doar fetelor, dupa cum s-ar deduce din formula de salut, atunci de ce ai deschis acest topic aici si nu la sectiunea voastra?Daca sunteti praf in cap, e normal sa faca mlitienii misto de voi...asta e cea mai tare reclamatie..."e trafic pe usa" Pai pe unde sa fie, pe geam? Te-a anuntat ca incep raziile (cu 2 de i)? Interesant...eu as fi crezut ca scopul raziilor ar fi sa ia lumea prin surprindere In alta ordine de idei, cand o sa vad pe la televizor despre un flagrant cu bani marcati pentru o contraventie, atunci vom sti ca politia se plictiseste si n-are ce face cu banii si resursa umana Asa ca daca nu esti **spam editat**, nu esti pestoaica (nu percepi comision de la "colege"), nu ai colege **spam editat**e, nu ai peste (daca ai, sigur te pacalesc militienii sa-l dai) nu ai de ce sa te agiti. In cel mai rau caz iei o amenda...mi-e lene sa caut pe goAgal in ce cuantum...pentru prostitutie. Bine...in cazul tau, s-ar putea sa te sanctioneze pentru fapta grava de a nu fi luat BAC-ul 6
andreabruneta Reputație: 71 Postat Martie 11, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Martie 11, 2015 Este cam naspa ca la mine mai vin amici daca se trezesc astia sa`mi bata la usa cand or fi aia in casa:( le fac naibi si probleme nevinoivati:(
Administrator pisicuts Reputație: 114824 Postat Martie 11, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 11, 2015 Pune mana si munceste cinstit. Ai sa dormi linistita apoi. 1 warn deocamdata 8
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2015 Si daca totusi este vre`un barbat la mine in casa ce fac? Nu e asa grav. O sa il puna sa dea o declaratie. Daca il duce capul va spune ca esti o amanta, ceva. Dar si daca zice adevarul, iti vei lua o amenda. 1 1
Administrator pisicuts Reputație: 114824 Postat Martie 11, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 11, 2015 Este cam naspa ca la mine mai vin amici daca se trezesc astia sa`mi bata la usa cand or fi aia in casa:( le fac naibi si probleme nevinoivati:( nu poate intra in casa ta fara mandat , il rogi frumos sa ti-l arate si il poftesti afara. Trantesti usa si te pui inapoi la somn. 16
andreabruneta Reputație: 71 Postat Martie 11, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Martie 11, 2015 Da ms pt raspuns si pentru ca mi`ai atras atentia la ortografie ... sunt stresata:( \daca lu`am bac`ul nu ma mai aveam multi aces la pizda mea:))))... PopBuna Andrea (cu un singur E )! Daca te adresezi doar fetelor, dupa cum s-ar deduce din formula de salut, atunci de ce ai deschis acest topic aici si nu la sectiunea voastra?Daca sunteti praf in cap, e normal sa faca mlitienii misto de voi...asta e cea mai tare reclamatie..."e trafic pe usa" Pai pe unde sa fie, pe geam? Te-a anuntat ca incep raziile (cu 2 de i)? Interesant...eu as fi crezut ca scopul raziilor ar fi sa ia lumea prin surprindere In alta ordine de idei, cand o sa vad pe la televizor despre un flagrant cu bani marcati pentru o contraventie, atunci vom sti ca politia se plictiseste si n-are ce face cu banii si resursa umana Asa ca daca nu esti **spam editat**, nu esti pestoaica (nu percepi comision de la "colege"), nu ai colege **spam editat**e, nu ai peste (daca ai, sigur te pacalesc militienii sa-l dai) nu ai de ce sa te agiti. In cel mai rau caz iei o amenda...mi-e lene sa caut pe goAgal in ce cuantum...pentru prostitutie. Bine...in cazul tau, s-ar putea sa te sanctioneze pentru fapta grava de a nu fi luat BAC-ul
gabrogabro Reputație: 2369 Postat Martie 11, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 11, 2015 nu poate intra in casa ta fara mandat , il rogi frumos sa ti-l arate si il poftesti afara. Trantesti usa si te pui inapoi la somn.Si ce daca este politia, cu atat mai mult trebuie sa respecte legea. Trebuie sa te ti tare pe picioare si sa nu faci pe tine daca vezi o uniforma .
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Martie 11, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Martie 11, 2015 Cum adică: " nu mai aveam multi acees " ? 1
roberto Reputație: 4138 Postat Martie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2015 =)) https://www.youtube.com/watch?v=k2-v4_hLcgw 3
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Martie 11, 2015 Postat Martie 11, 2015 nu poate intra in casa ta fara mandat , il rogi frumos sa ti-l arate si il poftesti afara. Trantesti usa si te pui inapoi la somn.Daca au mandat sa ii puna pa militieni sa citeasca dupa el....Sa vezi cum o dau militienii la intors si zic ca au gresit adresa. 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum