Sari la conținut

Atentie Politia

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Buna fetelor in seara asta am fost calcata de polite pe baza unei reclamatie din partea vecinilor ca este trafic pe usa . Mia venit un domn care s`a legitimat frumos mi`a spus direct pe nume m`a intrebat daca mai am pe cineva in casa si mi`a spus ca a mai fost si la alte fete aratandu`mi o foaie cu fetele care le`a vizitat .Mi`a zis ca de LUNI incolo incep razile la apartamente in cautare de **spam editat**e si de proxeneti . Ce sa facem :(

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Nu ai nicio problemă, dacă ești majoră,

Poți să îl inviți înăuntru la o cafea, dacă ești liberă.

• Like 7
  • Minus 2
  • Oras:-----------
Postat

Si daca totusi este vre`un barbat la mine in casa :(  ce fac?

daca e la tine, inseamna ca amandoi nu sunt un cuplu gay, asa ca vor pleca impreuna la o bere

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Il futi. 

• Like 8
  • Minus 7
  • Oras:p-aci
Postat

Il futi. 

Pe principiul asta ai ajuns la batranete. :no2

Oare cate "puli" oi fi "supt" prapaditule sa razbati... numai tu stii. :no2

Postat

Deci astea sunt lucruri serioase si la uni le arde pur si simplu de misto . :(

Pune mana si munceste cinstit. Ai sa dormi linistita apoi.

• Like 1
  • Oras:Timisoara
Postat

Esti lebera sa faci orice. daca ti-ar organiza un flagrant sa poata dovedi ca ai luat bani (bancnote insemnate) eventual te poate amenda si atat Treaba intra la contraventii. Important sa nu fi **spam editat** sa nu fi cu un **spam editat** si sa nu fi peste. 

• Like 5
Postat

nici așa, dacă vrei neapărat o amenda, ascută muzică la boxe de 250w, ceva cu bass

Postat

Ai perfecta "dreptate" Uite mama mea a muncit cinstit toata viata daca a trebuit a lucrat si 16-18 ore incontinu ca sa nu-si piarda serviciul. Dupa 39 de ani munciti s-a ales cu 560 lei pensie pe care i-a savurat timp de 10 luni, iar acum doarme linistita la 2 metri subsol ...

• Like 6
Postat

Extrem de trist! Dumnezeu sa o odihneasca!

• Like 8
  • Minus 7
Postat

Ai perfecta "dreptate" Uite mama mea a muncit cinstit toata viata daca a trebuit a lucrat si 16-18 ore incontinu ca sa nu-si piarda serviciul. Dupa 39 de ani munciti s-a ales cu 560 lei pensie pe care i-a savurat timp de 10 luni, iar acum doarme linistita la 2 metri subsol ...

te-a iubit?

Postat

Il futi. 

Ai perfecta "dreptate" Uite mama mea a muncit cinstit toata viata daca a trebuit a lucrat si 16-18 ore incontinu ca sa nu-si piarda serviciul. Dupa 39 de ani munciti s-a ales cu 560 lei pensie pe care i-a savurat timp de 10 luni, iar acum doarme linistita la 2 metri subsol ..

:(:((

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna fetelor in seara asta am fost calcata de polite pe baza unei reclamatie din partea vecinilor ca este trafic pe usa . Mia venit un domn care s`a legitimat frumos mi`a spus direct pe nume m`a intrebat daca mai am pe cineva in casa si mi`a spus ca a mai fost si la alte fete aratandu`mi o foaie cu fetele care le`a vizitat .Mi`a zis ca de LUNI incolo incep razile la apartamente in cautare de **spam editat**e si de proxeneti . Ce sa facem :(

Buna Andrea (cu un singur E =)) )! Daca te adresezi doar fetelor, dupa cum s-ar deduce din formula de salut, atunci de ce ai deschis acest topic aici si nu la sectiunea voastra?

Daca sunteti praf in cap, e normal sa faca mlitienii misto de voi...asta e cea mai tare reclamatie..."e trafic pe usa" =)) Pai pe unde sa fie, pe geam? :D Te-a anuntat ca incep raziile (cu 2 de i)? Interesant...eu as fi crezut ca scopul raziilor ar fi sa ia lumea prin surprindere :slap2

In alta ordine de idei, cand o sa vad pe la televizor despre un flagrant cu bani marcati pentru o contraventie, atunci vom sti ca politia se plictiseste si n-are ce face cu banii si resursa umana =)) Asa ca daca nu esti **spam editat**, nu esti pestoaica (nu percepi comision de la "colege"), nu ai colege **spam editat**e, nu ai peste (daca ai, sigur te pacalesc militienii sa-l dai) nu ai de ce sa te agiti. In cel mai rau caz iei o amenda...mi-e lene sa caut pe goAgal in ce cuantum...pentru prostitutie. Bine...in cazul tau, s-ar putea sa te sanctioneze pentru fapta grava de a nu fi luat BAC-ul =))

• Like 6
Postat

Este cam naspa ca la mine mai vin amici daca se trezesc astia sa`mi bata la usa cand or fi aia in casa:( le fac naibi si probleme nevinoivati:(

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

1 warn deocamdata

• Like 8

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Nu e asa grav. O sa il puna sa dea o declaratie. Daca il duce capul va spune ca esti o amanta, ceva. Dar si daca zice adevarul, iti vei lua o amenda.

• Like 1
  • Minus 1
  • Administrator
Postat

Este cam naspa ca la mine mai vin amici daca se trezesc astia sa`mi bata la usa cand or fi aia in casa:( le fac naibi si probleme nevinoivati:(

nu poate intra in casa ta fara mandat , il rogi frumos sa ti-l arate si il poftesti afara. Trantesti usa si te pui inapoi la somn.

• Like 16

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Da ms pt raspuns si pentru ca mi`ai atras atentia la ortografie :D... sunt stresata:(  \daca lu`am bac`ul nu ma mai aveam multi aces la pizda mea:))))... Pop

Buna Andrea (cu un singur E =)) )! Daca te adresezi doar fetelor, dupa cum s-ar deduce din formula de salut, atunci de ce ai deschis acest topic aici si nu la sectiunea voastra?

Daca sunteti praf in cap, e normal sa faca mlitienii misto de voi...asta e cea mai tare reclamatie..."e trafic pe usa" =)) Pai pe unde sa fie, pe geam? :D Te-a anuntat ca incep raziile (cu 2 de i)? Interesant...eu as fi crezut ca scopul raziilor ar fi sa ia lumea prin surprindere :slap2

In alta ordine de idei, cand o sa vad pe la televizor despre un flagrant cu bani marcati pentru o contraventie, atunci vom sti ca politia se plictiseste si n-are ce face cu banii si resursa umana =)) Asa ca daca nu esti **spam editat**, nu esti pestoaica (nu percepi comision de la "colege"), nu ai colege **spam editat**e, nu ai peste (daca ai, sigur te pacalesc militienii sa-l dai) nu ai de ce sa te agiti. In cel mai rau caz iei o amenda...mi-e lene sa caut pe goAgal in ce cuantum...pentru prostitutie. Bine...in cazul tau, s-ar putea sa te sanctioneze pentru fapta grava de a nu fi luat BAC-ul =))

Postat

nu poate intra in casa ta fara mandat , il rogi frumos sa ti-l arate si il poftesti afara. Trantesti usa si te pui inapoi la somn.

Si ce daca este politia, cu atat mai mult trebuie sa respecte legea. Trebuie sa te ti tare pe picioare si sa nu faci pe tine daca vezi o uniforma .

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Daca au mandat sa ii puna pa militieni sa citeasca dupa el....Sa vezi cum o dau militienii la intors si zic ca au gresit adresa.

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...