Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2017 Postat Martie 1, 2017 Vorbesc cu un om foarte drag sufletului meu, care ma mai si tempereaza in felul meu de a fi, si in ultima vreme mi-a atras atentia ca ii prea multa tensiune pe forum si ca ar fi frumos sa sa mai detensionam atmosfera. Deci in spirit de gluma am decis ca azi sa nu ma postez in diverse ipostaze, mai mult sau mai putin tentante, ci sa imi promovez manichiura sper sa va placa Va pup si nu sariti pe mine desi mancarea e gatita de mine, postarea e doar ca o gluma Vezi ca e topic la discuții generale ...cu si despre"ce am gătit in ultima vreme" Poți posta pozele acolo!
bianca89 Reputație: -398 Postat Martie 1, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Martie 1, 2017 Vezi ca e topic la discuții generale ...cu si despre"ce am gătit in ultima vreme" Poți posta pozele acolo! Stiu...dar nu am nici un interes sa postez acolo...tensiunile erau pe aici si totul am vrut sa fie ceva in spirit de gluma Te pup Corina 1 3
futacila108 Reputație: 12 Postat Martie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2017 Ah ce bine era daca te prindeam cand ai fost in Bucuresti. Tot respectul si astept sa revii. Pup
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Martie 16, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Postat Martie 16, 2017 Ah ce bine era daca te prindeam cand ai fost in Bucuresti. Tot respectul si astept sa revii. Pupdar ce s-a intamplat de nu ai prins-o??? ai sunat zi si noapte o saptamana cat a fost pe aici si era ocupata??? Sau ti s-a facut "pofta" dupa ce nu mai este???
renatareni19 Reputație: 2 Postat Martie 16, 2017 Oras:arad Oras:arad Postat Martie 16, 2017 buna bianca!!! la arad cand ajungi?
seby_76 Reputație: 6 Postat Martie 16, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 16, 2017 Am nr nou ... ți-am scris dar nu ai văzut mesajul pe whatsaap .... cum dau de tine ? Te pup
bianca89 Reputație: -398 Postat Martie 16, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Martie 16, 2017 O sa iti scriu cand imi deschid telefonul maine...am inchis telefonul ca deja tot mai multi suna de pe anunturi vechi fara a citi perioada vizitei in orasele respective, care ii scrisa oricum acolo. Te pupAm nr nou ... ți-am scris dar nu ai văzut mesajul pe whatsaap .... cum dau de tine ? Te pup
seby_76 Reputație: 6 Postat Martie 17, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 17, 2017 Ok . Te pup
costelv Reputație: 4 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 1, 2017 Buna .te gasesc in timisoara zilele astea?
bianca89 Reputație: -398 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Aprilie 1, 2017 Buna .te gasesc in timisoara zilele astea?Buna, am renuntat la a mai lucra acasa pt ca imi doresc liniste macar acolo, dar voi veni in capitala in jurul Pastelui. Prima data sa ajung in tara si apoi anunt aici. Te pup
costelv Reputație: 4 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 1, 2017 Ok eu eram in trecere prin timisoara si vroiam sa te vad.poate ma indrumi spre o prietena din zona timisoara. arad
bianca89 Reputație: -398 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Aprilie 1, 2017 La Iași?Buna. Imi anunt vizitele aici din timp. Cand ma voi decide sa vizitez Iasiul voi proceda la fel. O seara faina
mandarica Reputație: -3 Postat Aprilie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Postat Aprilie 2, 2017 A
mandarica Reputație: -3 Postat Aprilie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Postat Aprilie 2, 2017 Buna Bianca, cand ajungi in tara? Am pofta de tine
bianca89 Reputație: -398 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Aprilie 2, 2017 Buna Bianca, cand ajungi in tara? Am pofta de tineVoi ajunge curand, insa vad ca esti din Arad si ma gandesc ca vrei sa ma cauti in Timisoara. Acasa nu mai lucrez, cand vin acasa vreau sa ma bucur de liniste, familie si prieteni
mandarica Reputație: -3 Postat Aprilie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Postat Aprilie 2, 2017 Pai ne putem vedea si la Arad. Iti trimit acum un mesaj pe whatsapp sa ai nr sa ma anunti cand vi.
cipris Reputație: 11 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2017 Dupa inca o teapa in capitala pot sa zic"bianca te astept cu drag" este singura Ts la care revin cu drag si cat se poate de reala!RECOMAND!
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Aprilie 3, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Postat Aprilie 3, 2017 niste poze noi....nu mai postezi si tu??
bianca89 Reputație: -398 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Aprilie 4, 2017 niste poze noi....nu mai postezi si tu??Cred ca ai observat ca nu fac parte din categoria celor care se ingramadesc sa isi faca selfie in baie cum cere care poze pe aici. Cand ma voi pregati de lucru voi posta...poze vechi si noi totodata. De ce? Pt ca daca stau sa postez toata ziua poze cand voi veni sa lucrez nu vor fi suficiente cele existente deja...niciodata nu sunt suficiente, exemple suficiente pe alte topice. Postez cand consider de cuviinta, asa am facut mereu si asa voi face si acum. No offense Te pup si ramane sa ne vedem...in poze sau si in realitate 2 3
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Postat Aprilie 4, 2017 Cred ca ai observat ca nu fac parte din categoria celor care se ingramadesc sa isi faca selfie in baie cum cere care poze pe aici. Cand ma voi pregati de lucru voi posta...poze vechi si noi totodata. De ce? Pt ca daca stau sa postez toata ziua poze cand voi veni sa lucrez nu vor fi suficiente cele existente deja...niciodata nu sunt suficiente, exemple suficiente pe alte topice. Postez cand consider de cuviinta, asa am facut mereu si asa voi face si acum. No offense Te pup si ramane sa ne vedem...in poze sau si in realitate te pup si eu
bianca89 Reputație: -398 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Aprilie 12, 2017 Foarte curand in Bucuresti voi anunta Vinerea asta exact Va pup 5 3
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Postat Aprilie 12, 2017 superbe...
marianfoto Reputație: 4 Postat Aprilie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2017 Foarte faine pozele! 😉ðŸ‘📷
bianca89 Reputație: -398 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Aprilie 12, 2017 Inca una 4 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum