Sari la conținut

Bianca TS/TV 0741675098 sau 0757322750

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

mmm, ce bine arata :) cand treci pe la cluj?

Momentan sunt tot plecata din tara, poate voi mai face o vizita prin Cluj insa va fi una scurta si din pacate nu pot confirma pe cand :*

Va pup :*

• Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat

Doar sa anunți din timp ca vedem noi aici, dacă e scurta sa putem profita din plin :)

• Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

Cand te intorci?

Joi dupa Miercurea Ciuc. Mai abunda intrebarile tampite de tipul asta pe aici? Bianca a anuntat de fiecare data aici ce face, daca te intereseaza da "Follow" la thread si o sa afli cand se intoarce si unde merge.

• Oras:buc
  • Oras:buc
Postat

Nu știu când se întoarce dar știu ca urmăresc topic ul si aștept sa o iau de la aeroport 😉

Postat

Nu știu când se întoarce dar știu ca urmăresc topic ul si aștept sa o iau de la aeroport

Urmeaza sa revin in tara, in Timisoara mai precis, insa voi sta in jur de 10 zile pe care le voi dedica odihnei si iubitului meu. Cand voi reveni in Romania cu munca nu pot spune acum, dar voi anunta in caz de ceva.

Va pup pe toti :*

• Minus 3
Postat

I might come back for a couple of days. Where? When? I haven't decided yet. 

Va anunt aici unde si cand :*

post-147787-0-16534700-1465734849_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Ai mustata  :slap2

E posibil sa fie umbra pe acolo... cocosel, am facut lasere pt tot neamul... mai mari sanse sa vezi mustata ai la nevasta din dotare. 

Stai jos! Nota 4 pentru interventie!  :slap2

P.S. Scuze daca eu nu imi pierd timpul cu editarea pozelor! 

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:bucuresti
Postat

Am vizitat-o si eu pe Bianca in urma cu 1 an si am fost satisfacut destul de bine :-) Avea o erectie buna, nu stiu acum cum e ..... Era o prezenta placuta, e destul de sexi, feminina, genul skiny. Oral: 9; Anal 10.

• Like 1
Postat

Am vizitat-o si eu pe Bianca in urma cu 1 an si am fost satisfacut destul de bine :-) Avea o erectie buna, nu stiu acum cum e ..... Era o prezenta placuta, e destul de sexi, feminina, genul skiny. Oral: 9; Anal 10.

Merci :* Te mai astept si cu alte ocazii :)

• Minus 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Merci :* Te mai astept si cu alte ocazii :)

multi te asteptam

sa ne anunti cand vii

Postat

Buna Bianca! Pe la malul marii nu iti faci aparitia in vara asta?

Ca si anul trecut voi incerca sa vin la inceputul lunii August. O sa va tin la curent :*

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Ca si anul trecut voi incerca sa vin la inceputul lunii August. O sa va tin la curent :*

Te asteptam  :ellao

• Like 1
Postat

Buuun... asta e pentru beatrice100 si toti ceilalti de pe forum care in ultimile doua- trei saptamani m-ati sunat pentru a va reconfirma personal si telefonic ca ramane valabila venirea mea in data de 21 Iulie in Pitesti.... NU voi mai veni in Pitesti decat pt o singura persoana pe care o cunosc si face ca vizitele mele in acest oras sa fie cat mai placute (si rentabile desigur)... pentru restul va recomand sa va urcati pe masina si sa calcati acceleratia pe autostrada, va astept eu la Bucuresti. 

Desigur au fost si cateva persoane serioase care m-au vizitat, dar din pacate prea putini la numar in comparatie cu numarul celor care m-ati sunat sa va reconfirm venirea mea. Acelor persoane tin sa le multumesc pentru seriozitatea de care au dat dovada si mi-a facut o mare placere sa ii intalnesc. 

De acum pana la sfarsitul lunii voi fi in Bucuresti si va astept cu drag. 

P.S. Daca sunati si la fiecare doua cuvinte spuse de mine va aud cu "Aaaa???", "Ce?", "Poftim?", "Nu am auzit, mai repeti odata te rog?" sa nu va asteptati sa purtam o conversatie placuta, sau cel putin sa nu va asteptati sa fiu lapte si miere. NU e vina mea ca ma sunati din baruri, discoteci, din trafic aglomerat cu geamurile larg deschise sa ma pot bucura si eu de colegii vostri din trafic sau de acasa de unde se aude infernal de tare dat televizorul pe nu stiu ce meci... Vreti respect, oferiti respect si unul din modul de a-ti arata respectul fata de persoana cu care vorbesti e sa fii atent. Eu am crescut cu o vorba de mica: Vorbeste un om, nu latra un caine!

Sper ca pe viitor vom evita micile neplaceri cauzate de conversatiile purtate in locuri nepotrivite. Va pup :* 

Draga pickhammer (ex big_hammer, ori ti-ai uitat parola la contul vechi ori ai vrut sa iti pierdem urma la acel cont. Daca e varianta 2 nu mi-a fost greu sa deduc lipsa de inspiratie cand ti-ai creat contul nou) mi-am exprimat clar parerea despre Pitesti si crede-ma ca inca o sustin. Sunteti cativa pe aici care deja incepeti sa deveniti enervant de insistenti cu un anume gen de intrebari.

Tu, ca si beatrice100  (salutari din Timisoara   :138x ) prezentati Pitestiul (care ca si oras sincera sa fiu mi-a placut, frumos, curat si cam atat dar pt un numar de maxim 10 clienti nu cred ca e un oras interesant pentru niciuna din colegele mele) ca pe taramul fagaduintei. Personal cred ca cele care au fost deja au venit mai mult doar ca sa va inchida gura si atat mai mult, insa pe plan financiar nu au avut nici o satisfactie. 

Daca tot vreti puteti bate drumul pana la Bucuresti (treaba de o ora pe autostrada cu masina personala sau o ora si un pic cu trenul care circula regulat daca nu ma insel) si va puteti satisface fanteziile. Daca chiar vroiai gaseai o solutie sa ajungi la Bucuresti si terminai cu tot circul asta. Personal m-am abtinut cu greu sa nu iti raspund pe alte topice, insa acum nu am nici o retinere in a te lamuri cu toata sinceritatea ce zace in mine. 

Va pup pe toti si astept sa ne revedem cu bine :*

P.S. Ma numesc Bianca, nu biana ;)

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Te asteptam  :ellao

De dragul emoticonului promit ca fac cum fac si o saptamana macar tot va vizitez in August, ala face tot deliciul  :clap2

• Like 1
  • Minus 3
Postat

la Pitesti nu mai ajungi baina?

Inca ceva, am aruncat o privire mai atenta si nu mare mi-ar fi mirarea daca nu ai fi chiar tu beatrice100 "Te asteptam cu mare drag la Pitesti" ori sa fi crescut amandoi in acelasi bloc?  :thinking ...pam pam pam pam :eek 

• Minus 3
Postat

multumesc pentru raspuns,te astept cu mare drag.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...