hibrid09 Reputație: 4 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Noiembrie 16, 2016 Merci pentru recenzie si vorbele frumoase. Cand mai vin acasa te astept oricand cu placereBuna m-am simtit extraordinar in compania ta si iti as vrea sa te vizitez. Cand vei fi disponibila pentru o intalnire?
bianca89 Reputație: -398 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 16, 2016 Buna m-am simtit extraordinar in compania ta si iti as vrea sa te vizitez. Cand vei fi disponibila pentru o intalnire? Buna. Ma bucur daca te-ai simtit bine in compania mea Voi reveni in tara cam pe la sfarsitul lunii si atunci ma poti suna sa vedem ce si cum facem sa ne revedem. Te pup 1 3
hibrid09 Reputație: 4 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Noiembrie 27, 2016 Buna. Ma bucur daca te-ai simtit bine in compania mea Voi reveni in tara cam pe la sfarsitul lunii si atunci ma poti suna sa vedem ce si cum facem sa ne revedem. Te pup Buna Bianca o ultima intrebare si promit ca nu te mai stresez pretul a ramas tot acelasi?Te pup
bianca89 Reputație: -398 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 30, 2016 Buna Bianca o ultima intrebare si promit ca nu te mai stresez pretul a ramas tot acelasi?Te pup Buna. Pretul categoric nu va ramane acelasi 1 3
Vizitator tesmotet Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2016 Postat Decembrie 1, 2016 Buna Bianca, cand incepi turneul prin tara si daca ajungi la jumatatea lui decembrie la Bucuresti?si imi cer scuze daca am mai intrebat, dar accepti cupluri bisexuale?
bianca89 Reputație: -398 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 1, 2016 Poze noi. Desi nu voi mai posta poze clare cu fata sper ca restul sa va incante 3
mihai123456789mihai Reputație: 2 Postat Decembrie 1, 2016 Postat Decembrie 1, 2016 Buna Bianca esti foarte frumoasa, te astept de foarte mult timp pentru ca vreau sa fi prima si cred ca si singura transexuala cu care vreau sa imi impartasesc fatezia.Cand ajungi in bucuresti?????? Te ador ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ si vreau neaparat sa te intalnesc puuuup
bianca89 Reputație: -398 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 1, 2016 Buna Bianca, cand incepi turneul prin tara si daca ajungi la jumatatea lui decembrie la Bucuresti?si imi cer scuze daca am mai intrebat, dar accepti cupluri bisexuale? Buna Voi ajunge la Bucuresti saptamana viitoare, confirm Luni data exacta Si da, accept si cupluri. Ma poti suna si lamurim mai multe
bianca89 Reputație: -398 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 1, 2016 Buna Bianca esti foarte frumoasa, te astept de foarte mult timp pentru ca vreau sa fi prima si cred ca si singura transexuala cu care vreau sa imi impartasesc fatezia.Cand ajungi in bucuresti?????? Te ador si vreau neaparat sa te intalnesc puuuupSa fii pregatit saptamana ce vine
mihai123456789mihai Reputație: 2 Postat Decembrie 1, 2016 Postat Decembrie 1, 2016 De abia astept sa te intalnesc am emotii si cand iti scriu sa lasi numarul de tel sau este tot acelasi, sunt incepator dar foarte dornic de a te cunoaste de abia astept sa te sarut de jos pana sus. Puupici dulciii
sho1996 Reputație: 1 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Curtici Oras:Curtici Postat Decembrie 1, 2016 Mai esti la timisoara ?
bianca89 Reputație: -398 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 2, 2016 Mai esti la timisoara ? Plec din tara week-end-ul asta Luni si Marti voi fi cu siguranta acasa in Tm
bianca89 Reputație: -398 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 4, 2016 Buna dragilor Pana Marti, 06 Decembrie 2016, ma puteti gasi in Timisoara Incepand de pe 07 Decembrie 2016 pana pe 12 Decembrie 2016, inclusiv, ma puteti gasi in Bucuresti pe Bulevardul Octavian Goga. Va pup si va astept
ramon8219 Reputație: 10 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 6, 2016 Poze noi. Desi nu voi mai posta poze clare cu fata sper ca restul sa va incante Buna Bianca,Te-am vizitat o singura data, atunci cand faceai tratament hormonal....... De mult imi planific sa iti fac o vizita, insa nu am reusit.Dar vad acum schimbarea majora si ma incanta tare mult....... esti foarte sexi cu sanii tai...... astept cu nerabdare sa te vizitez, desi ai crescut destul de mult pretul. Bravo, arati minunat ;-)
bianca89 Reputație: -398 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 6, 2016 Buna Bianca,Te-am vizitat o singura data, atunci cand faceai tratament hormonal....... De mult imi planific sa iti fac o vizita, insa nu am reusit.Dar vad acum schimbarea majora si ma incanta tare mult....... esti foarte sexi cu sanii tai...... astept cu nerabdare sa te vizitez, desi ai crescut destul de mult pretul. Bravo, arati minunat ;-)Multumesc
bianca89 Reputație: -398 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 7, 2016 Buna dragii mei, Cum am promis am ajuns in Bucuresti si voi fi disponibila pana in data de 13 Decembrie 2016, inclusiv. Toate detaliile referitoare la pret si servicii le putem discuta telefonic. Perioada sederii mele in Bucuresti fiind destul de scurta rog seriozitate maxima, evident voi oferi la fel, iar cei care inca nu ma cunosc dar ar vrea ii rog sa ma contacteze doar daca chiar sunt hotarati. Multumesc anticipat pentru intelegere! Exclus apeluri cu numar privat si orice fel de mesaje, inclusiv cele de pe whatsapp. Numar de contact 0741675098! Va pup si va astept cu drag 3
bianca89 Reputație: -398 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 7, 2016 2 3
gonzogonzo Reputație: 19 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti/Constanta Oras:Bucuresti/Constanta Postat Decembrie 7, 2016 Èši-ai făcut implant? ðŸ˜
bianca89 Reputație: -398 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 7, 2016 Ți-ai făcut implant?Tu ce zici?
gonzogonzo Reputație: 19 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti/Constanta Oras:Bucuresti/Constanta Postat Decembrie 8, 2016 Tu ce zici? Nu vrei sa ramai în București pana pe 15?))
bianca89 Reputație: -398 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 8, 2016 Nu vrei sa ramai în București pana pe 15? ))Am zborul pe 14 dimineata deci nu pot din pacate
gonzogonzo Reputație: 19 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti/Constanta Oras:Bucuresti/Constanta Postat Decembrie 8, 2016 Am zborul pe 14 dimineata deci nu pot din pacate Te întorci la Timișoara? Ca sunt tentat sa vizitez orașul iar tu sa îmi fii ghid😂
bianca89 Reputație: -398 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 8, 2016 Te întorci la Timișoara? Ca sunt tentat sa vizitez orașul iar tu sa îmi fii ghidDa, pe 14 ma intorc la Timisoara unde voi si sta pana in data de 27 Decembrie. Vino Te astept
gonzogonzo Reputație: 19 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti/Constanta Oras:Bucuresti/Constanta Postat Decembrie 8, 2016 Da, pe 14 ma intorc la Timisoara unde voi si sta pana in data de 27 Decembrie. Vino Te astept Super!Ma și cazezi?😂😂😂
bianca89 Reputație: -398 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 8, 2016 Super!Ma și cazezi?Tu vrei si cazare si ghid turistic si satisfacut noaptea in pat, eventual si dimineata, este? Micul dejun sa fie inclus (stiu sa si gatesc daca e ceva ) ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum