limbistu69 Reputație: 2 Postat Ianuarie 24, 2017 Postat Ianuarie 24, 2017 Cea mai tare decand sa tunat defapt de vreo doi ani n-am mai apucat sa o vizitez dar deabea astept sa ne facem fericiti amândoi Bianca sper ca săruți si mai bine acuma 💋💋💋 cat timp stai in tm ca as dori săptămana viitoare sa ajung pe la tine
bianca89 Reputație: -398 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Ianuarie 25, 2017 Cea mai tare decand sa tunat defapt de vreo doi ani n-am mai apucat sa o vizitez dar deabea astept sa ne facem fericiti amândoi Bianca sper ca săruți si mai bine acuma cat timp stai in tm ca as dori săptămana viitoare sa ajung pe la tineDin Martie anul trecut nu is doi ani te-ai emotionat asa tare ca ti-ai pierdut orientarea in timp? Pana pe 2 Feb sunt acasa apoi o sa plec la Bucresti o saptamana De sarutat, sarut in functie de cum simt pe moment... sunt zile in care nu sunt pupacioasa deloc si zile cand sunt extrem de pupacioasa Te pup si ne vedem
disponibil_xxx Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2017 Buna Bianca, Sunt nou pe aici, din Bucuresti.Ai zis ca in feb esti in Buc. Esti disponibila atunci? Pot sa te caut? Marius
bianca89 Reputație: -398 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Ianuarie 25, 2017 Buna Bianca, Sunt nou pe aici, din Bucuresti.Ai zis ca in feb esti in Buc. Esti disponibila atunci? Pot sa te caut? MariusBuna, normal ca ma poti cauta cand voi fi in oras. O sa anunt aici exact perioada in care ma voi afla in capitala. Te pup si bine ai venit pe forum 1 3
blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 28, 2017 Oras:.... Oras:.... Postat Ianuarie 28, 2017 Intamplarea face ca o cunosc pe Bianca de cativa ani de zile.Nu pot sa comentez prestatia pentru ca nu a fost cazul, dar pot spune ca e un om ce merita respect pentru ca il ofera.Un om cu suflet frumos, pe care anii sper sa-l pastreze asa.Bianca,imi place schimbarea, ti se potriveste! 2 6
bianca89 Reputație: -398 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Ianuarie 29, 2017 Multumesc pentru vorbele frumoase Intamplarea face ca o cunosc pe Bianca de cativa ani de zile.Nu pot sa comentez prestatia pentru ca nu a fost cazul, dar pot spune ca e un om ce merita respect pentru ca il ofera.Un om cu suflet frumos, pe care anii sper sa-l pastreze asa.Bianca,imi place schimbarea, ti se potriveste! 1 3
alessya23 Reputație: 5118 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 29, 2017 Buna, normal ca ma poti cauta cand voi fi in oras. O sa anunt aici exact perioada in care ma voi afla in capitala. Te pup si bine ai venit pe forum abia astept sa te vad 5 1
midolici23 Reputație: 13 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 31, 2017 Ai o adresa de Fb Bianca?
somnorosul2 Reputație: 10 Postat Februarie 1, 2017 Postat Februarie 1, 2017 Buna Bianca, te urmaresc de foarte mult timp pe forum, dar din pacate nu sunt in tara. Esti disponibila si in UK cumva?
georgenov14 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2017 Postat Februarie 1, 2017 Bună Bianca! La Tg.Mureș nu ajungi?
bianca89 Reputație: -398 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 1, 2017 Pe la cj cnd ajungiBuna, voi anunta aici...posibil imediat dupa Bucuresti vreo 3 zile
bianca89 Reputație: -398 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 1, 2017 Bună Bianca! La Tg.Mureș nu ajungi?Buna, voi anunta aici daca voi intentiona sa vin si in Targul Mures
bianca89 Reputație: -398 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 1, 2017 Buna Bianca, te urmaresc de foarte mult timp pe forum, dar din pacate nu sunt in tara. Esti disponibila si in UK cumva?Buna, nu intentionez sa lucrez in UK... suna-ma si vedem cum facem
bianca89 Reputație: -398 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 2, 2017 Ai o adresa de Fb Bianca?Buna, oficial mi-am sters conturile de pe toate retelele de socializare. Tot acum voi anunta ca activitatea mea in Timisoara se va INCHEIA DEFINITIV si fara exceptii. Aceasta hotarare nu are nimic in legatura cu numarul clientilor sau orice altceva legat de munca. Pur si simplu doresc un loc unde sa nu ma preocup de telefoane si programari... un loc unde sa am timp si ocazia de a ma deconecta de tot ceea ce tine de munca. Cat timp sunt acasa vreau sa ma preocup doar de persoanele dragi pe care in ultima vreme le-am neglijat. Voi face ca deobicei un scurt sejur in Bucuresti de o saptamana. Pe data de 3 Februarie undeva pe seara imi voi incepe activitatea si pe 10 Februarie voi pleca cred spre Cluj unde nu voi zabovi mai mult de 3 zile, voi anunta inainte de a pleca din capitala. Va doresc o zi placuta. 1 3
shemale_amator Reputație: -3 Postat Februarie 2, 2017 Postat Februarie 2, 2017 daca ai zbura si de pe acest forum ai face un bine societatii!!! 2
bianca89 Reputație: -398 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 2, 2017 Te bagi in discutii care nu te privesc... incearca sa ma eviti pt ca vezi ca pentru mine esti nimeni si nimic... traieste cu ideea asta. O zi buna! daca ai zbura si de pe acest forum ai face un bine societatii!!! 2 3
bianca89 Reputație: -398 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 3, 2017 Buna dragii mei! Am deosebita placere de a ma afla in Bucuresti pentru o scurta perioada de timp. Cum am promis voi sta incepand de astazi pana pe 09 Feb 2017, iar pe 10 Feb voi parasi orasul din nou Locatia, pentru cei care ma cunosc si au mai fost pe la mine ultimile dati e tot pe Bulevardul Octavian Goga. Va pup si va astept pt mai multe detalii la numarul de telefon 0741675098 Cu drag, Bianca Va pup si va astept pt mai multe detalii la numarul de telefon 0741675098. 3 3
bazt Reputație: 189 Postat Februarie 4, 2017 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Februarie 4, 2017 Buna dragii mei! Am deosebita placere de a ma afla in Bucuresti pentru o scurta perioada de timp. Cum am promis voi sta incepand de astazi pana pe 09 Feb 2017, iar pe 10 Feb voi parasi orasul din nou Locatia, pentru cei care ma cunosc si au mai fost pe la mine ultimile dati e tot pe Bulevardul Octavian Goga. Va pup si va astept pt mai multe detalii la numarul de telefon 0741675098 Cu drag, Bianca Va pup si va astept pt mai multe detalii la numarul de telefon 0741675098.buna !! prin sibiu nu vi? imi place cum areti in pozele astea
bianca89 Reputație: -398 Postat Februarie 4, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 4, 2017 buna !! prin sibiu nu vi? imi place cum areti in pozele astea Buna, ma bucur ca iti plac pozele mele insa din pacate nu pot spune cand si daca voi ajunge si la Sibiu. Voi incerca, dar nu promit nimic, pana atunci iti ramane sa te bucuri de pozele acestea si de cele ce vor urma cu timpul... sau poate iti faci o zi si ma prinzi la Bucuresti cand sunt pe aici O seara placuta tuturor
bianca89 Reputație: -398 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 5, 2017 Buna la cj cnd mai viiBuna, pe 10 Februarie ma voi indrepta spre Cluj si voi sta pana pe 13 Februarie, inclusiv
chirurgul Reputație: 13 Postat Februarie 5, 2017 Oras:iasi Oras:iasi Postat Februarie 5, 2017 În iași?
cecil95501 Reputație: 32 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2017 Constanța ?
mdoru Reputație: 14 Postat Februarie 6, 2017 Postat Februarie 6, 2017 Buna, pe 10 Februarie ma voi indrepta spre Cluj si voi sta pana pe 13 Februarie, inclusiv buna,bdsm activa practici? mersi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum