vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 5, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 5, 2015 V-ati tampit De tot.. parerea mea...prea mult internet...da tu ce vrei de la tampiti ? training? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2015 Postat Iulie 5, 2015 V-ati tampit De tot.. parerea mea...prea mult internet...erau
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 5, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 5, 2015 erausofistricatule mancameai fripturili
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 5, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 5, 2015 sofistricatule mancameai fripturiliCopia n-are valoare Mi-a furat poza, arză-l-ar focu' ) 2 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 5, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 5, 2015 Copia n-are valoare Mi-a furat poza, arză-l-ar focu' )sal futa caini din parcu gari da nord 3
loveish Reputație: 2 Postat Iulie 6, 2015 Postat Iulie 6, 2015 Buna ziua, am ramas neplacut surprinsa de faptul ca nu se face nici un topic care sa faca referire la educatia si sanatatea sexuala. Nu exista nici o sectiune care sa atentioneze ambele parti in privinata bolilor.Am mai observat ca exista o cerere mare de sex oral neprotejat. Oare oamenii nu sunt constienti ca Hiv se poate transmite si prin sex oral? Hpv, herpes genital, chlamydia, gonoreea, sifilis, hepatita B etc toate acestea se pot lua si din practicarea sexului oral neprotejat! Hiv, chlamydia, gonoreea sunt boli tacute. Isi fac simtita prezenta atunci cand este prea tarziu si nu pot fi detectate decat prin niste analize speciale.Sanatatea sexuala este complet ignoarata intr-un domeniu unde ar trebui sa se puna accent maxim pe acest lucru. O sectiune dedicata acestiu aspect important nu ar strica. 2
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 6, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 6, 2015 Ma CE plm? Itistule ce cauti LA pisu pe forum? V-ati tampit De tot.. parerea mea...prea mult internet... Bine AI reVEniT..! LoNG tiME no SEe! Ce MAI faCI? tOt CU aceLasi teLEfon care aRe voiNta proPRie la PUS liTere maRI iCI si cOLo..? 1
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 6, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 6, 2015 Bine AI reVEniT..! LoNG tiME no SEe! Ce MAI faCI? tOt CU aceLasi teLEfon care aRe voiNta proPRie la PUS liTere maRI iCI si cOLo..? ReSpECteLe MEle!!! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Postat Iulie 6, 2015 sal futa caini din parcu gari da nordlatrii mult si prost ,
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 6, 2015 Buna ziua, am ramas neplacut surprinsa de faptul ca nu se face nici un topic care sa faca referire la educatia si sanatatea sexuala. Nu exista nici o sectiune care sa atentioneze ambele parti in privinata bolilor.Am mai observat ca exista o cerere mare de sex oral neprotejat. Oare oamenii nu sunt constienti ca Hiv se poate transmite si prin sex oral? Hpv, herpes genital, chlamydia, gonoreea, sifilis, hepatita B etc toate acestea se pot lua si din practicarea sexului oral neprotejat! Hiv, chlamydia, gonoreea sunt boli tacute. Isi fac simtita prezenta atunci cand este prea tarziu si nu pot fi detectate decat prin niste analize speciale.Sanatatea sexuala este complet ignoarata intr-un domeniu unde ar trebui sa se puna accent maxim pe acest lucru. O sectiune dedicata acestiu aspect important nu ar strica. Ai dreptate. http://i62.tinypic.com/1zxmjbc.jpg 3 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 6, 2015 Vezi dacă te bagi între bagabonți? Te halesc ăștia ca pe feliuța aia de pâine minusculă cu icre negre de la aperitivele servite la nuntă. Mă ofer să te apăr eu dar te costă, că valoarea mea e mare. ce golan esti daddy 3
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 6, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 6, 2015 cegolan esti daddynu este golan asa este el. 2 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 6, 2015 ce golan esti daddy
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 6, 2015 hug 2
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 6, 2015 latrii mult si prost ,se scrie cu 3 de i 4
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 6, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 6, 2015 http://s.quickmeme.com/img/b1/b188572035c39c16b352c2a516a4db3bccb9ad1d913a2b877b56fdff7e35881e.jpg 6
it support Reputație: 22 Postat Iulie 6, 2015 Oras:It Support Oras:It Support Postat Iulie 6, 2015 http://s.quickmeme.com/img/b1/b188572035c39c16b352c2a516a4db3bccb9ad1d913a2b877b56fdff7e35881e.jpg Tu ai noroc ca esti prieten cu patronul
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 6, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 6, 2015 Tu ai noroc ca esti prieten cu patronulN-ai pă cine să mai bannezi, este?Bannati-vă între voi, 'te dreaq 1 1
it support Reputație: 22 Postat Iulie 6, 2015 Oras:It Support Oras:It Support Postat Iulie 6, 2015 N-ai pă cine să mai bannezi, este?Bannati-vă între voi, 'te dreaq Daca tu nu mai esti. Erai incasatorul de serviciu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 6, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 6, 2015 Daca tu nu mai esti. Erai incasatorul de serviciuPăi d-aia zic, ardeti-va între voi...faceti-va utili
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 6, 2015 Bine am facut ca te-am banat. Nu faceai tu de comunitatea noastra. Stai aici ca te incadrezi perfect in peisaj, omule ieftin!Da tu de ce nu mergi in comunitatea ta de doi lei si o freci aici printre "oameni ieftini"!?
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Postat Iulie 6, 2015 Buna ziua, am ramas neplacut surprinsa de faptul ca nu se face nici un topic care sa faca referire la educatia si sanatatea sexuala. Nu exista nici o sectiune care sa atentioneze ambele parti in privinata bolilor.Am mai observat ca exista o cerere mare de sex oral neprotejat. Oare oamenii nu sunt constienti ca Hiv se poate transmite si prin sex oral? Hpv, herpes genital, chlamydia, gonoreea, sifilis, hepatita B etc toate acestea se pot lua si din practicarea sexului oral neprotejat! Hiv, chlamydia, gonoreea sunt boli tacute. Isi fac simtita prezenta atunci cand este prea tarziu si nu pot fi detectate decat prin niste analize speciale.Sanatatea sexuala este complet ignoarata intr-un domeniu unde ar trebui sa se puna accent maxim pe acest lucru. O sectiune dedicata acestiu aspect important nu ar strica. hiv nu sa trasmite asa usor la sex oral, ar fii toata lumea deja infecta daca era asa usor... sa trasmite mai probabil daca amandoua au ranii deschize cu contact direct cu sangee... i adeverat ca cineva infect are orice fel de secretie, infecta si ea, dar nu i de loc asa usor transmisie prin fk sau sex oral. eu sunt de acord la informatie, dar nu trecem la opus cu "daca te atinge moari", te rog. http://www.cdc.gov/hiv/risk/behavior/oralsex.html te amintesc ca cu simplu fapt ca traiesti sunt % de riscurile ca iti vine un ictus peste 2 secunde sau ca te impiedici si te spargi coloana vertebrala, fiecare zi aceptam o anumita % de risk, la fel cu sex, dacd incepi sa vrei sa eviti orice % de risk, termini ca aia ca nu mai iesc din casa, stau cu gel antibacterian tot timp si i e frica sa atinge mana de alcuniva sa i spune buna.
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 6, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 6, 2015 hiv nu sa trasmite asa usor la sex oral, ar fii toata lumea deja infecta daca era asa usor... sa trasmite mai probabil daca amandoua au ranii deschize cu contact direct cu sangee... i adeverat ca cineva infect are orice fel de secretie, infecta si ea, dar nu i de loc asa usor transmisie prin fk sau sex oral. eu sunt de acord la informatie, dar nu trecem la opus cu "daca te atinge moari", te rog. http://www.cdc.gov/hiv/risk/behavior/oralsex.html te amintesc ca cu simplu fapt ca traiesti sunt % de riscurile ca iti vine un ictus peste 2 secunde sau ca te impiedici si te spargi coloana vertebrala, fiecare zi aceptam o anumita % de risk, la fel cu sex, dacd incepi sa vrei sa eviti orice % de risk, termini ca aia ca nu mai iesc din casa, stau cu gel antibacterian tot timp si i e frica sa atinge mana de alcuniva sa i spune buna.Putin mai pe romaneste at fi OK?
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Postat Iulie 6, 2015 mi e somn asta am putut sa scriu!
it support Reputație: 22 Postat Iulie 6, 2015 Oras:It Support Oras:It Support Postat Iulie 6, 2015 Păi d-aia zic, ardeti-va între voi...faceti-va utili pai nu mai avem mult
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum