Sari la conținut

Sugestii, Aprecieri, Sfaturi

Postări Recomandate

• Oras:Wasluy
Postat

fara mama, ca inghiti toate bordurile din Iasi pana la cimitir

esti flamand brusli, tia dat astia drumu ca navea prenadez la arestu politiei

• Oras:worldwide
Postat

Normal,cu nebunii nu te poti pune

e un pur adevarat, caci vocile vibreaza clasic pe multe CORZI. la cine ma gandeam oare cand am zis corzi.... ?

Postat

e un pur adevarat, caci vocile vibreaza clasic pe multe CORZI. la cine ma gandeam oare cand am zis corzi.... ?

te bagi in stringuri ?

Postat

te bagi in stringuri ?

nu mai stiu muzica..... stiam pana in 12 ani. rusine !!!!!!!!! mie.... :(

Postat

nu mai stiu muzica..... stiam pana in 12 ani. rusine !!!!!!!!! mie.... :(

atunci teai dezvirginat ?

• Like 1
Postat

atunci teai dezvirginat ?

sorry dear. fata lu tata.casa lui. regulile lui virgina pana la 18 ani. la 18 si 3 zile nu s-a mai putut :))))

Postat

sorry dear. fata lu tata.casa lui. regulile lui virgina pana la 18 ani. la 18 si 3 zile nu s-a mai putut :))))

sweet jesus chrysler - tea dezvirginat tactu ?

• Like 1
Postat

vezi ca te inca o faza di asta nu doar ca nu glumim dar iti dau report direct. e cea mai ordinara chestie scisa mie aici si amauzit multe

Postat

vezi ca te inca o faza di asta nu doar ca nu glumim dar iti dau report direct. e cea mai ordinara chestie scisa mie aici si amauzit multe

daca castigi ceva din asta - be welcome

Postat

daca castigi ceva din asta - be welcome

nu ma ajuta, dar in locul tau m-as fi simtit foarte prost sa scriu o asa mizerie si m-as fi scuzat. in fine, eu cu tine pe acest forum nu am ce discuta, deloc :)

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

https://athenae25.files.wordpress.com/2015/02/incest.jpg?w=580

• Like 1
Postat

https://athenae25.files.wordpress.com/2015/02/incest.jpg?w=580

my cousin is george bush and my father probably is obama, isnt it moma clinton ?

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Aici chiar ai întrecut măsura! 

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Aici chiar ai întrecut măsura! 

imi pare rau ma gandeam la unchiusu de pe mama da mia scapat

Postat

Omule, ești chiar nesimțit. Încetează cu mârlăniile astea. Când ai haz, ai ... acum nu ești decât mârlan. Fă-o cum îți vine la taste că și-o mai și merită, dar renunță te rog la porcăriile astea!

Mulțumesc!

• Like 1
Postat

Omule, ești chiar nesimțit. Încetează cu mârlăniile astea. Când ai haz, ai ... acum nu ești decât mârlan. Fă-o cum îți vine la taste că și-o mai și merită, dar renunță te rog la porcăriile astea!

Mulțumesc!

picoane updateazate iahnia e la burgerking nu la gospodina

• Like 1
Postat

va rog gata i-am atras atentia in cel mai discret mod posibil. vad ca a continuat. Picon pls nu mai e cazul

Postat

Am ra[portat magaria pe forum. Atat pe vypuska cat si pe cel care a intretinut-o Jili, fara o reactie oficiala in care sa se specifice CLAR ca nu e ok sa jignesti un membru cu relatii de in-cest eu nu ca ma fac gri , dar nu am ce cauta aici. Scurt, clar, la obiect. astept un rapsuns oficial

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:( Uite, vedeti,  nu e frumos ce-ati facut, e dezamagit chiar si Cilic, din cauza voastra o sa piarda meciul... :( Sa va fie rusine ! :(

Vizitator
Postat

Am ra[portat magaria pe forum. Atat pe vypuska cat si pe cel care a intretinut-o Jili, fara o reactie oficiala in care sa se specifice CLAR ca nu e ok sa jignesti un membru cu relatii de in-cest eu nu ca ma fac gri , dar nu am ce cauta aici. Scurt, clar, la obiect. astept un rapsuns oficial

Nu te supara pe el .........e' facut din frati , d'aia e asha :)

Postat

:( Uite, vedeti,  nu e frumos ce-ati facut, e dezamagit chiar si Cilic, din cauza voastra o sa piarda meciul... :( Sa va fie rusine ! :(

dupa ce i-ai dat lu ala reputatie cand a zis ca propriul tata si-a bagat primu ceva in mine vii cu de astea? acelasi ipocrit care cand toti ma faceau albie de porci dadea reputatie si posta pe private life periorativ la adresa mea in timp ce imi trimitea pm-uri nuuuu, nu-s de acord. esti o fiinta abjecta si falsa. astept un raspuns oficial la toata povestea asta avand in vedere ca nu poti scrie in-cest fara sa fie cuvantul cenzurat , dar poti sa lovesti o femeie si sa intretii glume cum ca se fute sau e fututa de membrii familiei ei. Repet astept un raspuns oficial!

PS ai fost singurul dintr-o multime de oameni cu postari nesimtite care mi-a dat si pm ca nu e asa. SINGURUL. in rest , toti ori au insultat pe fata, si-au asumat asta si nu m-au deranjat in privat ori mi-au trimis pm care conincideau intre public si privat :)

Vizitator
Postat

Mulțumesc!

cand a avut ? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...