vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Septembrie 4, 2015 fara mama, ca inghiti toate bordurile din Iasi pana la cimitiresti flamand brusli, tia dat astia drumu ca navea prenadez la arestu politiei
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 4, 2015 Normal,cu nebunii nu te poti punee un pur adevarat, caci vocile vibreaza clasic pe multe CORZI. la cine ma gandeam oare cand am zis corzi.... ?
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Septembrie 4, 2015 e un pur adevarat, caci vocile vibreaza clasic pe multe CORZI. la cine ma gandeam oare cand am zis corzi.... ?te bagi in stringuri ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 4, 2015 P.S stiti de ce Dolores ma place pe langa personalitate? stie cum arat
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 4, 2015 te bagi in stringuri ?nu mai stiu muzica..... stiam pana in 12 ani. rusine !!!!!!!!! mie....
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Septembrie 4, 2015 nu mai stiu muzica..... stiam pana in 12 ani. rusine !!!!!!!!! mie.... atunci teai dezvirginat ? 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 4, 2015 atunci teai dezvirginat ?sorry dear. fata lu tata.casa lui. regulile lui virgina pana la 18 ani. la 18 si 3 zile nu s-a mai putut )))
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Septembrie 4, 2015 sorry dear. fata lu tata.casa lui. regulile lui virgina pana la 18 ani. la 18 si 3 zile nu s-a mai putut )))sweet jesus chrysler - tea dezvirginat tactu ? 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 4, 2015 sweet jesus chrysler - tea dezvirginat tactu ?vezi ca te inca o faza di asta nu doar ca nu glumim dar iti dau report direct. e cea mai ordinara chestie scisa mie aici si amauzit multe
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Septembrie 4, 2015 vezi ca te inca o faza di asta nu doar ca nu glumim dar iti dau report direct. e cea mai ordinara chestie scisa mie aici si amauzit multedaca castigi ceva din asta - be welcome
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 4, 2015 daca castigi ceva din asta - be welcomenu ma ajuta, dar in locul tau m-as fi simtit foarte prost sa scriu o asa mizerie si m-as fi scuzat. in fine, eu cu tine pe acest forum nu am ce discuta, deloc
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Septembrie 4, 2015 cine poate duce trece cine nu petrece
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Septembrie 4, 2015 sweet jesus chrysler - tea dezvirginat tactu ?https://athenae25.files.wordpress.com/2015/02/incest.jpg?w=580 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Septembrie 4, 2015 sweet jesus chrysler - tea dezvirginat tactu ?https://athenae25.files.wordpress.com/2015/02/incest.jpg?w=580my cousin is george bush and my father probably is obama, isnt it moma clinton ?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 4, 2015 sweet jesus chrysler - tea dezvirginat tactu ? Aici chiar ai întrecut măsura! 2 3
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Septembrie 4, 2015 Aici chiar ai întrecut măsura! imi pare rau ma gandeam la unchiusu de pe mama da mia scapat
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Septembrie 4, 2015 http://www.reactiongifs.com/lol/Obama-lol.gif
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 4, 2015 Omule, ești chiar nesimțit. Încetează cu mârlăniile astea. Când ai haz, ai ... acum nu ești decât mârlan. Fă-o cum îți vine la taste că și-o mai și merită, dar renunță te rog la porcăriile astea!Mulțumesc! 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Septembrie 4, 2015 Omule, ești chiar nesimțit. Încetează cu mârlăniile astea. Când ai haz, ai ... acum nu ești decât mârlan. Fă-o cum îți vine la taste că și-o mai și merită, dar renunță te rog la porcăriile astea!Mulțumesc!picoane updateazate iahnia e la burgerking nu la gospodina 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 4, 2015 va rog gata i-am atras atentia in cel mai discret mod posibil. vad ca a continuat. Picon pls nu mai e cazul
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 4, 2015 Am ra[portat magaria pe forum. Atat pe vypuska cat si pe cel care a intretinut-o Jili, fara o reactie oficiala in care sa se specifice CLAR ca nu e ok sa jignesti un membru cu relatii de in-cest eu nu ca ma fac gri , dar nu am ce cauta aici. Scurt, clar, la obiect. astept un rapsuns oficial
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2015 Postat Septembrie 4, 2015 Uite, vedeti, nu e frumos ce-ati facut, e dezamagit chiar si Cilic, din cauza voastra o sa piarda meciul... Sa va fie rusine !
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2015 Postat Septembrie 4, 2015 Am ra[portat magaria pe forum. Atat pe vypuska cat si pe cel care a intretinut-o Jili, fara o reactie oficiala in care sa se specifice CLAR ca nu e ok sa jignesti un membru cu relatii de in-cest eu nu ca ma fac gri , dar nu am ce cauta aici. Scurt, clar, la obiect. astept un rapsuns oficialNu te supara pe el .........e' facut din frati , d'aia e asha
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 4, 2015 Uite, vedeti, nu e frumos ce-ati facut, e dezamagit chiar si Cilic, din cauza voastra o sa piarda meciul... Sa va fie rusine ! dupa ce i-ai dat lu ala reputatie cand a zis ca propriul tata si-a bagat primu ceva in mine vii cu de astea? acelasi ipocrit care cand toti ma faceau albie de porci dadea reputatie si posta pe private life periorativ la adresa mea in timp ce imi trimitea pm-uri nuuuu, nu-s de acord. esti o fiinta abjecta si falsa. astept un raspuns oficial la toata povestea asta avand in vedere ca nu poti scrie in-cest fara sa fie cuvantul cenzurat , dar poti sa lovesti o femeie si sa intretii glume cum ca se fute sau e fututa de membrii familiei ei. Repet astept un raspuns oficial!PS ai fost singurul dintr-o multime de oameni cu postari nesimtite care mi-a dat si pm ca nu e asa. SINGURUL. in rest , toti ori au insultat pe fata, si-au asumat asta si nu m-au deranjat in privat ori mi-au trimis pm care conincideau intre public si privat
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2015 Postat Septembrie 4, 2015 Omule, ești chiar nesimțit. Încetează cu mârlăniile astea. Când ai haz, ai ... acum nu ești decât mârlan. Fă-o cum îți vine la taste că și-o mai și merită, dar renunță te rog la porcăriile astea!Mulțumesc!cand a avut ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum