Sari la conținut

Sugestii, Aprecieri, Sfaturi

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

dupa ce i-ai dat lu ala reputatie cand a zis ca propriul tata si-a bagat primu ceva in mine vii cu de astea? acelasi ipocrit care cand toti ma faceau albie de porci dadea reputatie si posta pe private life periorativ la adresa mea in timp ce imi trimitea pm-uri nuuuu, nu-s de acord. esti o fiinta abjecta si falsa. astept un raspuns oficial la toata povestea asta avand in vedere ca nu poti scrie in-cest fara sa fie cuvantul cenzurat , dar poti sa lovesti o femeie si sa intretii glume cum ca se fute sau e fututa de membrii familiei ei. Repet astept un raspuns oficial!

cu un BIVOL ca moldoveanu asta infect n-ai ce face , da-i report

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:worldwide
Postat

Nu am cel mai mic gand sa dau un click pe aici in niciun scop :)

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

picoane updateazate iahnia e la burgerking nu la gospodina

Mulțumesc pentru informație!

• Like 1
  • Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

am reportato pe mata la categoria a 4-a so futa cainii

Vizitator
Postat

Nu am cel mai mic gand sa dau un click pe aici in niciun scop :)

Nu stii de gluma si iei toate lucrurile MULT prea in serios... Anyway, not my business....

• Oras:$$$
Postat

vezi ca te inca o faza di asta nu doar ca nu glumim dar iti dau report direct. e cea mai ordinara chestie scisa mie aici si amauzit multe

Ești vacă.

Adică ragnar lothbrok scrie inca de acum 1 lună ca tu și sor-ta îi sugeti pula tatălui vostru în locul mamei voastre care nu suge pula și tu te superi pe vypushka?

Ești nedreaptă!

Postat

Nu stii de gluma si iei toate lucrurile MULT prea in serios... Anyway, not my business....

esti o -persoana abjecta prietene, crde-ma pe cuvant.sunt sincera si nu mai am niciun scop , niciun interes sa o fac.  nu am luat prea multe personal pe forumu asta si oricate mi s-au dat ma intrebat adesea wtf cand am vb cu asta. dar tu esti odios din fire. nu ai coiae . esti pizda. nimeni nu m-a deranjat in pm inafara de tine , tu scriindu-mi in privat. nimeni care scria fals. treadurile mele noi sau vechi au mii de vizualizari in maxim 2-3 zile. tu ai fost ipocrit. esti o rusine. macar daca ai coaie fi ca euflo, samd sa zici ceva pe fata nu sa te dai pizda in privat

Vizitator
Postat

n-ai ce face ?

Vizitator
Postat

esti o -persoana abjecta prietene, crde-ma pe cuvant.sunt sincera si nu mai am niciun scop , niciun interes sa o fac.  nu am luat prea multe personal pe forumu asta si oricate mi s-au dat ma intrebat adesea wtf cand am vb cu asta. dar tu esti odios din fire. nu ai coiae . esti pizda. nimeni nu m-a deranjat in pm inafara de tine , tu scriindu-mi in privat. nimeni care scria fals. treadurile mele noi sau vechi au mii de vizualizari in maxim 2-3 zile. tu ai fost ipocrit. esti o rusine. macar daca ai coaie fi ca euflo, samd sa zici ceva pe fata nu sa te dai pizda in privat

Nu ti-am scris in privat, incurci persoanele ! :)

Postat

Ești vacă.

Adică ragnar lothbrok scrie inca de acum 1 lună ca tu și sor-ta îi sugeti pula tatălui vostru în locul mamei voastre care nu suge pula și tu te superi pe vypushka?

Ești nedreaptă!

tu , benvolio, ragnar, daywalker79 v-ati facut toti conturi recente facute prin color rapid, cu reputatie tot acolo . fara nicio alta contributie pe site decat puncte de la cei cu care aveam treaba la un moment anume intr-un conflict. in ultima vreme s-au inm,ultit conturi clona pe acest site ca ciupercile. si culmea toti facuti luna asta sau august si fara alte contributii decat sa injure sau sa imi urmareasca activitatea pe orice thread. DA, chiar si pe cele care nu-s ale mele :)

Postat

Nu ti-am scris in privat, incurci persoanele ! :)

nu? ai sters concversatia , dar vezi ca eu inca o am.freaking liar loser. recunoaste ca mi-ai dat sau o postez :)

Vizitator
Postat

Posteaza :) Sunt si eu curios, nu mai tin minte !

Nu exista pentru ca NU ti-am scris. Scurt. Acum tu poti sa compui ce vrei, chiar imi este indiferent !

• Oras:Delta Quadrant
  • Oras:Delta Quadrant
Postat

tu , benvolio, ragnar, daywalker79 v-ati facut toti conturi recente facute prin color rapid, cu reputatie tot acolo . fara nicio alta contributie pe site decat puncte de la cei cu care aveam treaba la un moment anume intr-un conflict. in ultima vreme s-au inm,ultit conturi clona pe acest site ca ciupercile. si culmea toti facuti luna asta sau august si fara alte contributii decat sa injure sau sa imi urmareasca activitatea pe orice thread. DA, chiar si pe cele care nu-s ale mele :)

ai indraznit sa pomenesti numele lui day ? esti teminata !!!

Vizitator
Postat

Aaaa... Da, uitasem de asta... Asa si ? :) Daca esti prostuta si nu intelegi, eu nu am ce-ti face ! Credeam si eu pe atunci ca erai cu picioarele pe pamant, dar... In plus, era legat de generalizari, intr-un fel era un post menit sa-ti vina in ajutor, dar tu, deh, la mintea ta, ce sa intelegi... Aveam pretentii, dar... Anyway...

• Like 1
Postat

Aaaa... Da, uitasem de asta... Asa si ? :) Daca esti prostuta si nu intelegi, eu nu am ce-ti face ! Credeam si eu pe atunci ca erai cu picioarele pe pamant, dar...

prostut esti tu crezand ca daca stergi ceva dispare. mai trebuie sa stearga si colocutorul tau :)))))

nu iti port pica, sa iti fie de bine, mult noroc si sanatate !

Vizitator
Postat

prostut esti tu crezand ca daca stergi ceva dispare. mai trebuie sa stearga si colocutorul tau :)))))

nu iti port pica, sa iti fie de bine, mult noroc si sanatate !

azi esti depresiva

Postat

Și?

Ce te întreb eu și ce răspunzi tu?

Și ca veni vorba de contribuție la forum, tu cu ce ai contribuit?

Ești cel mai prost gen de troll.

Ăla care nu știe ca e troll.

• Like 1

Postat

Posibilitatea sa iti dai singur like (reputatie) avand in vedere ca uneori(foarte des) ma minunez de ce pot scrie:)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...