diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2015 Îmi cer scuze ca mi-am băgat codita unde nu trebuia. Mai am de învățat
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 20, 2015 The dirty dozen, desi acum 3? ani, de cand am prins gustul forumului, am citit doar pana la jumatate cateva romane, apoi am uitat de ele Recomand, Mein Kampf, are niste idei cu aplicabilitate imediata in societatea actuala !
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 20, 2015 Îmi cer scuze ca mi-am băgat codita unde nu trebuia. Mai am de învățat Ii deoarece tu esti pe tableta, sistem de operare mobil, bla bal
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 20, 2015 Îmi cer scuze ca mi-am băgat codita unde nu trebuia. Mai am de învățat oare daca iti apucam ambele deodata pe daddy pisi de coditza zice meow? yuhuu pussycathttps://www.youtube.com/watch?v=e-B5vCLAoqw
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 20, 2015 The dirty dozen, desi acum 3? ani, de cand am prins gustul forumului, am citit doar pana la jumatate cateva romane, apoi am uitat de ele Iti recomand Paul Carpen - Spion de prisos si cateva de Pavel Corut (Razboiul psihologic, Quinta sparta, etc). Aaa... si Cristian Troncota - Mihail Moruzov si frontul secret.Sunt carti de alta liga. Bineinteles, fictiune ca oriunde, dar... trebuie ceva exercitiu la nivel psihologic sa intelegi ce e acolo. Si cateva cunostinte de istorie in paralel. Spor!
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 20, 2015 Îmi cer scuze ca mi-am băgat codita unde nu trebuia. Mai am de învățat Iti arat eu cum sa o bagi mai bine, daca tot faci o treaba.
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2015 oare daca iti apucam ambele deodata pe daddy pisi de coditza zice meow? yuhuu pussycat 1 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 20, 2015 gata tati Pisi ma cumintesc, nu ma mai tin de ghidusi, cum sa iti spun sa intelegi si tu: te iubesc sa moara Franta {vezi ca invat?}
mister babadook Reputație: -425 Postat Octombrie 20, 2015 Postat Octombrie 20, 2015 Nici chiar, dar nenea asta a construit Transalpina in 5 ani, in loc de 25, cat era prevazut in proiect. cu cate victime omenesti? 2 6
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Octombrie 20, 2015 Motane de ce merge atat de greu forumul dimineata?!?! Abia se deeschid paginile, trebuie sa astept 3 minute sa dau un punct, etc... Aha, deci nu-s io singurul cu problema asta! Ma gandeam ca m-o fi persecutand pe mine, ca-s dusman si nu bag batu' prin gard destul de des... Nici chiar, dar nenea asta a construit Transalpina in 5 ani, in loc de 25, cat era prevazut in proiect. ...si cu tarnacopul, basculanta Raba, buldozerul S1500, excavatoarele Promex, macaralele de UMT si graderele de Nicolina... in loc de 30, 40 sau 50 de ani, cat ne-ar lua (probabil) sa construim noi, azi, asa ceva, cu flotele de utilaje de milioane de euro luate pe fonduri europene (ma rog, nu stiu daca faza cu proiectul Transalpinei e adevarata in detaliu, dar ideea se aplica si la multe alte constructii. Noi, azi, cu utilajele alea moderne sus-mentionate, construim cativa km de autostrada, pe teren aproape plat, in cativa ani, si dupa 6 luni de utilizare o inchidem ca se surpa...) cu cate victime omenesti? Da, e legitima intrebarea, dar normele de protectia muncii si siguranta crescuta nu sunt motivele pentru care constructiile merg cum merg acum la noi...
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 20, 2015 Au fost construite cu militari si puscariasi. Toti labagii care violau sau dadeau in cap pentru o tigara si o sticla de Azuga munceau pe rupte la canal si alte grandomanii ceausiste. Nu ca in ziua de azi, stau si si-o dau la bulau in dusuri, mananca mai bine ca niste studenti (sa nu zic de saracii din spitale. Am fost in vizita la un penitenciar, nu din perspectiva de puscarias, si am mancat ce mananca si aia acolo, inclusiv comandantul penitenciarului acelasi fel. ) Dracii astia in puscarii are drepturi: mancarica, somnic, sala, tatuaje, chestii de astea de minte odihnita. Acum le baga si avocati ai detinutilor, platiti de la buget. Ar trebui bagati tata la sapat santuri, drumuri&poduri. Genisti facem din toti. Si asa vine razboiul. Avem nevoie de carne de tun la implantat sau dezamorsat mine. Cam asta ar trebui facut cu toti interlopii astia inchisi care vad doar femei goale (la produs), cai, pistoale pe strada. Edit: Motane, nu e sugestie pentru site. Poate vorbesti cu Salam sa o tremeta la Iohannis. 2 3
roberto Reputație: 4138 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2015 cu cate victime omenesti?Adevarul e ca victimele astea erau exact elitele societatii 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 20, 2015 Aha, deci nu-s io singurul cu problema asta! Ma gandeam ca m-o fi persecutand pe mine, ca-s dusman si nu bag batu' prin gard destul de des... ...si cu tarnacopul, basculanta Raba, buldozerul S1500, excavatoarele Promex, macaralele de UMT si graderele de Nicolina... in loc de 30, 40 sau 50 de ani, cat ne-ar lua (probabil) sa construim noi, azi, asa ceva, cu flotele de utilaje de milioane de euro luate pe fonduri europene (ma rog, nu stiu daca faza cu proiectul Transalpinei e adevarata in detaliu, dar ideea se aplica si la multe alte constructii. Noi, azi, cu utilajele alea moderne sus-mentionate, construim cativa km de autostrada, pe teren aproape plat, in cativa ani, si dupa 6 luni de utilizare o inchidem ca se surpa...) Da, e legitima intrebarea, dar normele de protectia muncii si siguranta crescuta nu sunt motivele pentru care constructiile merg cum merg acum la noi... Ești constructor? Dacă da, știi cât de proaste erau! Tot timpul erau defecte, de noi. S1500 erau fiabile într-adevăr și parțial Rabele, în rest...jafuri! 3 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 20, 2015 Ești constructor? Dacă da, știi cât de proaste erau! Tot timpul erau defecte, de noi. S1500 erau fiabile într-adevăr și parțial Rabele, în rest...jafuri!Dă dragline n-a pomenit nik?
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 20, 2015 Am uitat.
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Octombrie 20, 2015 Ești constructor? Dacă da, știi cât de proaste erau! Tot timpul erau defecte, de noi. S1500 erau fiabile într-adevăr și parțial Rabele, în rest...jafuri! Nu-s constructor, insa datorita domeniului in care lucrez, cam stiu multe detalii despre fiabilitatea diverselor utilaje. Mata ai perfecta dreptate in ce zici mai sus, si fix asta voiam sa subliniez! Cu jafurile respective, s-au putut construi Transalpina, Transfagarasanul, Canalul, soselele de pe Valea Oltului, Valea Jiului... etc etc. Azi, avem la dispozitie fonduri peste fonduri si utilaje cu zeci de clase peste primitivele de atunci... si ne cacam pe noi (vorba romanului) la cativa km de autostrada, pe teren rezonabil, si nici lucrarile astea nu ne ies totdeauna cum trebuie. NB - a nu se intelege ca sunt vreun sustinator al vechiului regim! Chiar daca eram un copil pe vremea aia, am prins suficient din "deliciile" epocii de aur cat sa ma lamuresc cum statea treaba. M-am referit exclusiv la situatia constructiilor, atunci si acum...
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 21, 2015 raba cu gheveu e cea mai a dracu 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 21, 2015 Saviemu lu' bunicu cara si acum papusoi. 1 3
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 21, 2015 Saviemu lu' bunicu cara si acum papusoi.iai pus cip de vw
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 21, 2015 iai pus cip de vwi-am pus carburator de Dacie sa consume mai putin. am probleme cu el la deal, dar trage daca il turezi mai tare.
benvolio Reputație: 188 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:loco Oras:loco Postat Octombrie 21, 2015 Au fost construite cu militari si puscariasi. Toti labagii care violau sau dadeau in cap pentru o tigara si o sticla de Azuga Adevarul e ca victimele astea erau exact elitele societatii bravo baieti, a functionat misto spalarea pe creier.probabil ca daca traiati pe vremurile alea, voi erati aia care infierau cu manie proletara pe alde maniu, coposu, papacostea si alte scursuri si violatori care au murit in lagarele de exterminare comuniste.ca erau si gunoaie, nu neg, dar sa generalizezi asa, e urat din partea voastra.nea picoane, ma asteptam sa zici matale ceva, ca ai trait vremurile alea.sau tu erai coleg cu visinescu si ficior? 2
Administrator pisicuts Reputație: 114438 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Octombrie 21, 2015 Nu-s constructor, insa datorita domeniului in care lucrez, cam stiu multe detalii despre fiabilitatea diverselor utilaje. Mata ai perfecta dreptate in ce zici mai sus, si fix asta voiam sa subliniez! Cu jafurile respective, s-au putut construi Transalpina, Transfagarasanul, Canalul, soselele de pe Valea Oltului, Valea Jiului... etc etc. Azi, avem la dispozitie fonduri peste fonduri si utilaje cu zeci de clase peste primitivele de atunci... si ne cacam pe noi (vorba romanului) la cativa km de autostrada, pe teren rezonabil, si nici lucrarile astea nu ne ies totdeauna cum trebuie. NB - a nu se intelege ca sunt vreun sustinator al vechiului regim! Chiar daca eram un copil pe vremea aia, am prins suficient din "deliciile" epocii de aur cat sa ma lamuresc cum statea treaba. M-am referit exclusiv la situatia constructiilor, atunci si acum... E mai rentabil din punct de vedere economic sa construiesti un drum cu perioada scurta de utilizare ca mai apoi peste 1-2 ani sa primesti un nou contract de asfaltare pentru aceeasi bucata de drum. Daca ar fi construit bine de la bun inceput firma de constructie ar pierde. Utilajele moderne si progresul tehnologic nu intra in discutie in problema de aici. 4
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 21, 2015 E mai rentabil din punct de vedere economic sa construiesti un drum cu perioada scurta de utilizare ca mai apoi peste 1-2 ani sa primesti un nou contract de asfaltare pentru aceeasi bucata de drum. Daca ar fi construit bine de la bun inceput firma de constructie ar pierde. Utilajele moderne si progresul tehnologic nu intra in discutie in problema de aici.hooo ba dreacu, ca sperii lumea cu atata inteligenta.stiam eu ca esti expert in afaceri cu statul. 2 3
andrei" Reputație: 180 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:banca Oras:banca Postat Octombrie 21, 2015 E mai rentabil din punct de vedere economic sa construiesti un drum cu perioada scurta de utilizare ca mai apoi peste 1-2 ani sa primesti un nou contract de asfaltare pentru aceeasi bucata de drum. Daca ar fi construit bine de la bun inceput firma de constructie ar pierde. Utilajele moderne si progresul tehnologic nu intra in discutie in problema de aici.Nu e vorba ca pierd ei.. contractele sunt pe bani multi , s-ar putea multumi cu aia dar lacomia nu ii lasa nici pe ei nici pe asa numiti conducatori , care , ar trebui sa munceasca pentru cei ce i-au ales si nu doar pentru ei. Din partea mea , pentru toti cei care au furat si inca mai fura de la stat , si bravo lor pentru ca pot si pentru ca ii duce capu' ! Multi dintre voi ii critica, dar daca erati in locul lor nu stiati cum sa furati mai mult . Vaicarelile astea ca fura x si y se nasc din frustrari. Iar asa zisa revolutie nu a fost decat o lovitura de stat , pentru a avea acum o "democratie" comunista , in care fiecare aveti impresia ca faceti ce vreti dar de fapt faceti ce vor ei , fara sa va dati seama sunteti manipulati, bine , nu toti , dar in cel mai mare procentaj clasa mica , apoi cea mijlocie .
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 21, 2015 ba, tu te-ai uitat prea mult fara acordul parintilor la filmuletele motivationale cu Sorin Ovidiu Vantu. )) 3 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum