Sari la conținut

Sugestii, Aprecieri, Sfaturi

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Nu e vorba ca pierd ei..  contractele sunt pe bani multi , s-ar putea multumi cu aia dar lacomia nu ii lasa nici pe ei nici pe asa numiti conducatori , care , ar trebui sa munceasca pentru cei ce i-au ales si nu doar pentru ei.

Din partea mea , pentru toti cei care au furat si inca mai fura de la stat , :hihat si bravo lor pentru ca pot si pentru ca ii duce capu' ! 

Eh, se fura in toata lumea, dar ce ii opreste sa fure din proiecte noi, nu aceleasi? sa termine cu un proiect, sa-si ia comisioanele de acolo, dar apoi sa inceapa alt proiect, s construiasca altceva, din care iar pot sa-si ia partea, asa si ei se aleg cu avere, dar macar ramanem si noi cu ceva rezultate utilizabile :)

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

bravo baieti, a functionat misto spalarea pe creier.

probabil ca daca traiati pe vremurile alea, voi erati aia care infierau cu manie proletara pe alde maniu, coposu, papacostea si alte scursuri si violatori care au murit in lagarele de exterminare comuniste.

ca erau si gunoaie, nu neg, dar sa generalizezi asa, e urat din partea voastra.

nea picoane, ma asteptam sa zici matale ceva, ca ai trait vremurile alea.

sau tu erai coleg cu visinescu si ficior? :)

Nu înțeleg ce ai vrut să spui, mai ales ultima frază. Deja ești măgar și aștept cuvenitele scuze.

Ca să fie clar, pentru cine nu știe și încurcă merele cu perele, adică perioadele:

- utilajele românești erau în marea lor majoritate de calitate foarte proastă, motiv pentru care s-a apelat masiv la forța umană

- până în anii '60 aceștia erau în marea lor majoritate condamnați politic, un mod de exterminare fizică și morală. Pe lângă aceștia, care erau puși la cele mai grele și periculoase munci, erau evident și trusturile de construcții, cei care realizau lucrurile tehnice.

- în anii '70-'80, erau prea puțini deținuți politic, îndeobște necondamnați ci anchetați cu lunile în beciurile Miliției/Securității. Lucrările astea mari se făceau tot cu trusturile de construcții + armata ( unitățile de "dilibau") și pușcăriași de drept comun ( e adevărat că printre aceștia mai erau și câțiva "politici", condamnați oficial pentru infracțiuni de drept comun- deținere de valută etc.)

Ăsta e adevărul.

Despre ce se întâmplă acum: e vorba de jaf generalizat. Andrei'' subiectul e prea greu pentru tine.

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:banca
  • Oras:banca
Postat

Eh, se fura in toata lumea, dar ce ii opreste sa fure din proiecte noi, nu aceleasi? sa termine cu un proiect, sa-si ia comisioanele de acolo, dar apoi sa inceapa alt proiect, s construiasca altceva, din care iar pot sa-si ia partea, asa si ei se aleg cu avere, dar macar ramanem si noi cu ceva rezultate utilizabile :)

Corect , peste tot se fura , dar macar in afara se mai si face cate ceva.

Nu vreau sa cred ca nu exista si la noi in tara , sate , orase , judete unde se face ceva si se fura mai putin , dar poate alea nu prezinta interes , iar furturile si delapidarile au un impact mai mare decat faptele bune , care , repet , tind sa cred ca exista , dar , din pacate , intr-un numar mic probabil ...

La noi in tara nu te gandesti sa ajungi in politica in asa fel incat sa ajuti tara si cetatenii ei , cei care vor sa faca politica pleaca cu premisa gresita ca acolo e raiul banilor.

• Like 1
  • Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

Nu înțeleg ce ai vrut să spui, mai ales ultima frază. Deja ești măgar și aștept cuvenitele scuze.

Ca să fie clar, pentru cine nu știe și încurcă merele cu perele, adică perioadele:

- utilajele românești erau în marea lor majoritate de calitate foarte proastă, motiv pentru care s-a apelat masiv la forța umană

- până în anii '60 aceștia erau în marea lor majoritate condamnați politic, un mod de exterminare fizică și morală. Pe lângă aceștia, care erau puși la cele mai grele și periculoase munci, erau evident și trusturile de construcții, cei care realizau lucrurile tehnice.

- în anii '70-'80, erau prea puțini deținuți politic, îndeobște necondamnați ci anchetați cu lunile în beciurile Miliției/Securității. Lucrările astea mari se făceau tot cu trusturile de construcții + armata ( unitățile de "dilibau") și pușcăriași de drept comun ( e adevărat că printre aceștia mai erau și câțiva "politici", condamnați oficial pentru infracțiuni de drept comun- deținere de valută etc.)

Ăsta e adevărul.

Despre ce se întâmplă acum: e vorba de jaf generalizat. Andrei'' subiectul e prea greu pentru tine.

io in ani 60 eream la orfelinat in 70-80 la scoala de corectie si la parnaie si acus miliardar (pa stil vechi)

• Like 2
  • Oras:loco
Postat

nea picoane, scuzele mele, nu a fost cu rea intentie, a fost asa, un spirit de trollaj.

ce vrei, e un forum de trolling, trebuie sa ne adaptam.

pana si matale te-ai lasat de recenzat.

tot de scarba, nu?

Postat

Dragule, să nu confundăm trolajul cu jignirile! Familia mea a avut mult de suferit mai ales în perioada "obsedantului deceniu", iar asocierea mea cu acei criminali este o jignire. Accept totuși scuzele.

Recenzii? Ultima am postat-o acum câteva zile ... Diana Petra. Nu ești atent. :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:worldwide
Postat

Dragule, să nu confundăm trolajul cu jignirile! Familia mea a avut mult de suferit mai ales în perioada "obsedantului deceniu", iar asocierea mea cu acei criminali este o jignire. Accept totuși scuzele.

Recenzii? Ultima am postat-o acum câteva zile ... Diana Petra. Nu ești atent. :laugh2

da si mie link ca daca ma uit pe profilu ei vad numa postari la mine. hai nu fi rau, ca-s curioasa :D

Postat

https://nimfomane.com/forum/topic/4025-diana-0727643258/

Recenzii? Ultima am postat-o acum câteva zile ... Diana Petra. Nu ești atent.  :laugh2

da si mie link ca daca ma uit pe profilu ei vad numa postari la mine. hai nu fi rau, ca-s curioasa  :D

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Chapeau! :hihat

sunt atent, dar printre atatea balarii, roz,, fufuxia si alte miasme, e greu sa cerni graul de neghina.

inca odata, nu s-a vrut o jignire, cel mult a iesit o gluma nesarata.

p.s.

si eu am avut de suferit pe vremuri, l-au dat pe tata afara din securitate, ca aveam un unchi dizident :)

• Like 2
Postat

Chapeau! :hihat

sunt atent, dar printre atatea balarii, roz,, fufuxia si alte miasme, e greu sa cerni graul de neghina.

inca odata, nu s-a vrut o jignire, cel mult a iesit o gluma nesarata.

p.s.

si eu am avut de suferit pe vremuri, l-au dat pe tata afara din securitate, ca aveam un unchi dizident :)

palarie esti bai asta, auzi la el. sa ti se strepezeasca dintii nah!

Postat

palarie esti bai asta, auzi la el. sa ti se strepezeasca dintii nah!

te rog, nu imi face placere sa mi te adresezi, daca ai putea, pe viitor, sa eviti s-o faci, ar fi super.

multumesc!

Postat

te rog, nu imi face placere sa mi te adresezi, daca ai putea, pe viitor, sa eviti s-o faci, ar fi super.

multumesc!

atunci nu vorbi despre mine geniu epic ce esti. ce ciobanas! daca nu ai fi vorbit despre mine cum barfesti mereu ca o pizda in piata nu e ca si cum as fi avut motiv sau placere. oz i buna si evita-ma ca tot ce imi doresc e sa te evit. balarie ce esti, poate te pasc iepuri in camp sa scapam odata de hateri ca tine. hai pa

Postat

atunci nu vorbi despre mine geniu epic ce esti. ce ciobanas! daca nu ai fi vorbit despre mine cum barfesti mereu ca o pizda in piata nu e ca si cum as fi avut motiv sau placere. oz i buna si evita-ma ca tot ce imi doresc e sa te evit. balarie ce esti, poate te pasc iepuri in camp sa scapam odata de hateri ca tine. hai pa

daca tu te deversezi pe forum, si inca la modul penal, de ce te miri ca UNII oameni (majoritatea) nu te plac?

asa si eu!

nu-mi place de tine.

esti o ciuperca genitala care se intande peste tot si strica ceva ce mie imi place.

e normal sa vorbesc despre problema, nu CU problema.

si uite-ma ca vorbesc cu o ciuperca genitala!

deci, lasa-ma in pace, vorbeste cu forumistii carora nu li se pare urat sa-ti bati joc de oamenii bolnavi mental.

mie mi se pare degradant in primul rand pentru mine.

Postat

daca tu te deversezi pe forum, si inca la modul penal, de ce te miri ca UNII oameni (majoritatea) nu te plac?

asa si eu!

nu-mi place de tine.

esti o ciuperca genitala care se intande peste tot si strica ceva ce mie imi place.

e normal sa vorbesc despre problema, nu CU problema.

si uite-ma ca vorbesc cu o ciuperca genitala!

deci, lasa-ma in pace, vorbeste cu forumistii carora nu li se pare urat sa-ti bati joc de oamenii bolnavi mental.

mie mi se pare degradant in primul rand pentru mine.

marsh in plm mea de dejectie umana facuta prin futut de iepe in iesle. hai sictir, mutant oligofren ti-am zis de un secol de cand tu si barrbas v-ati facut conturi expres pt mine si v-ati bagat in colorare rpida sa ma injurati s marsh. marsh in pula turbat stricat. apropo BEnvolio si Barrrabas acceasi persoana una cu 5000 de postari sa injure o femeie cand era UL ca nu ii convenea si s-a prins ca nu e genu de femeie pe care sa reuseasca sa o futa (cum ziceai pe undeva trebuie sa ai nust ce masina s speri o bucat de la ea)  si celalat cont al lui  cu id barrabas nu iau ajuns 5k de colorare rapida a facut dublu tot ca sa ma injure pe mine. pateticiilor, la canal, injura cat vrei eu nu iti raspund. marshhhhhhh potaie

Postat

marsh in plm mea de dejectie umana facuta prin futut de iepe in iesle. hai sictir, mutant oligofren ti-am zis de un secol de cand tu si barrbas v-ati facut conturi expres pt mine si v-ati bagat in colorare rpida sa ma injurati s marsh. marsh in pula turbat stricat. apropo BEnvolio si Barrrabas acceasi persoana una cu 5000 de postari sa injure o femeie cand era UL ca nu ii convenea si s-a prins ca nu e genu de femeie pe care sa reuseasca sa o futa (cum ziceai pe undeva trebuie sa ai nust ce masina s speri o bucat de la ea)  si celalat cont al lui  cu id barrabas nu iau ajuns 5k de colorare rapida a facut dublu tot ca sa ma injure pe mine. pateticiilor, la canal, injura cat vrei eu nu iti raspund. marshhhhhhh potaie

:laugh2 :laugh2 :laugh2

nu cred ca se indoia cineva de ceva, dar e ok sa le amintesti din cand in cand ce esti cu adevarat.

Postat

fireste, reactionez urat ca obsedati care vb despre mine la toate colturile. plus ca-s usor mai tiganca de cand primesc numai manele dedicatii pe forumu asta :) se mai intampla 

Postat

fireste, reactionez urat ca obsedati care vb despre mine la toate colturile. plus ca-s usor mai tiganca de cand primesc numai manele dedicatii pe forumu asta :) se mai intampla 

si zii asa, toti vor sa te futa si nu pot, si se oftica, si isi fac conturi false si te ataca pe tine.

acum, zi-ne si parerea despre 9/11, ca sa fie clar totul.

despre arnold ce crezi?

Postat

si zii asa, toti vor sa te futa si nu pot, si se oftica, si isi fac conturi false si te ataca pe tine.

acum, zi-ne si parerea despre 9/11, ca sa fie clar totul.

despre arnold ce crezi?

nu vb cu mine ratatule, nu dupa fundu meu ai fost si tu si contu tau secund barrbas de cand sunt facute cu zeci de injuraturi la adresa mea  :laugh2  :laugh2  nu e asa ca toate fetele dragute isi bateau pl de tine in liceu si ai ramas cu sechele. stalk/hate much? get a life paaaaaaaaaaa

Postat

nu vb cu mine ratatule, nu dupa fundu meu ai fost si tu si contu tau secund barrbas de cand sunt facute cu zeci de injuraturi la adresa mea  :laugh2  :laugh2  nu e asa ca toate fetele dragute isi bateau pl de tine in liceu si ai ramas cu sechele. stalk/hate much? get a life paaaaaaaaaaa

nu stiu, la mine in liceu fetele dragute nu aveau pula, nu stiu unde ai facut (daca ai facut) tu liceul.

hai, ca ti-am dat prea multa atentie si iti arati calitatile de vaca ordinara.

pa, pustula purulenta a fostului forum.

pa, veruca genitala intinsa peste tot.

du-te dupa zavoranu!

marioara!

Postat

Si sa fie special pentru Kendra manelista :laugh2

P.S. am dezlegare de la pisicuts sa dau cu manele in Rozi :))))))

nu-s manelista e doar vina lu Pisicuts el m-a invatat  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...