Sari la conținut

Sugestii, Aprecieri, Sfaturi

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
Postat

tu nu m-ai suportat netrebnicule ca eu am fost perfecta . tu esti oaia cu cu par urat, oaia negra, capiat chiar. nu mai imi aminti ca imi vine sa te bat :))

...oh yeah baby,i like it when you play rough :))))

• Oras:worldwide
Postat

...oh yeah baby,i like it when you play rough :))))

Diamond pototleste-te ca se uita toti la noi . astampara-te

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pune si tu niste geamuri ! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

http://splitwise.files.wordpress.com/2012/09/broken-window-meme.png

• Like 1
Postat

Stai ca il chem pă ciucurel sa taie bilete :laugh2

poftim priveste mai jos  ce ai starnit netrebnicule  :laugh2

Pune si tu niste geamuri ! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

nu e cazul

Diaaaamond... uuu... Diaaamond nebunule, mai usor.... aaa, Diaaamond, terminaaaa

=)))))

Doli scumpi ai racit la cap?  :laugh2  :laugh2  mi se pare ca parca il doresti pe Diamond

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Doli scumpi ai racit la cap?  :laugh2  :laugh2  mi se pare ca parca il doresti pe Diamond

dadeam play la cum faceai =))))

Postat

Măi Kendra,da ție nu ti se pare normal cand vorbim noi doi toata atentia sa fie pe noi ? :))))))

hai gata fii cuminte  :laugh2

Postat

Astept ora 00 sa iti pot spune mai multe,poate pana atunci nu o sa mai fie **spam editat** prin preajma :))))

nu incepe ca am o lingura in mana si nu ma sfiesc sa iti trag una cu ea fix peste cap  :laugh2

Postat

nu incepe ca am o lingura in mana si nu ma sfiesc sa iti trag una cu ea fix peste cap :laugh2

Eu am in mana o sticla de bourbon deci nu o sa simt nimic :))))

P.S. ce plm faci cu o lingura in mana la ora asta

Postat

Eu am in mana o sticla de bourbon deci nu o sa simt nimic :))))

P.S. ce plm faci cu o lingura in mana la ora asta

si racita si tot manc supa de pui de vreo ora.   se putea sa nu fi in starea ta naturala. cred ca la draci tu poti fi batut cu salbaticie, oricum nu simti nimic

• Oras:$$$
  • Oras:$$$
Postat

tu nu m-ai suportat netrebnicule ca eu am fost perfecta . tu esti oaia cu cu par urat, oaia negra, capiat chiar. nu mai imi aminti ca imi vine sa te bat :))

c mon NEVERRRRRRRRRRRRRR !!! bitch!  :laugh2  :girly

poftim priveste mai jos  ce ai starnit netrebnicule  :laugh2

las ca vezi tu  :laugh2  :offtopic  :offtopic

hai gata fii cuminte  :laugh2

nu incepe ca am o lingura in mana si nu ma sfiesc sa iti trag una cu ea fix peste cap  :laugh2

si racita si tot manc supa de pui de vreo ora.   se putea sa nu fi in starea ta naturala. cred ca la draci tu poti fi batut cu salbaticie, oricum nu simti nimic

http://troll.me/images/futurama-fry/not-sure-if-trolling-or-just-plain-retarded.jpg

eu zic ca nu trolleaza

• Like 3
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

E mai rentabil din punct de vedere economic sa construiesti un drum cu perioada scurta de utilizare ca mai apoi peste 1-2 ani sa primesti un nou contract de asfaltare pentru aceeasi bucata de drum. Daca ar fi construit bine de la bun inceput firma de constructie ar pierde. Utilajele moderne si progresul tehnologic nu intra in discutie in problema de aici.

Pai da, corect... si de asta exista licitatii, caiete de sarcini, studii de fezabilitate etc. Astea-s situatiile unde beneficiarul (oricine-ar fi el: statul, CNADNR, Iohannis, Sf. Petru, whatever) ar trebui sa puna piciorul in prag. PLM, pe banii mei imi faci drumul la specificatiile pe care ti le cer io, nu cum ai vrea tu. Majoritatea constructorilor din Germania, Elvetia etc, cred ca supravietuiesc bine mersi, dpdv economic, chiar si cu "rentabilitatea scazuta" a lucrului facut bine (no pun intended) de prima data :)

Pe de alta parte, nu-i totdeauna vorba de asta, uneori e doar incompetenta/tampenie/dat cu stangu-n dreptu'. Uita-te la tronsonul de autostrada Sibiu-Sebes, din care jumate s-a dus p*lii de suflet, la vale, la cateva luni dupa inaugurare.

Autostrada Transilvania..? Mda, macar aia pare ca rezista la tavaleala. Dar la ce pret, si cat ne-am kkt pe noi s-o facem? Vreo 6 ani? pentru 50 km pe teren usor, fara dificultati constructive deosebite? Hm.

Na, ma rog, intre timp oricum vad ca a deraiat discutia. Pana mea... in ritmul in care apuc eu sa intru pe forum, e din ce in ce mai greu sa fiu, vreodata, on-topic... :)

• Like 1
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

PLM, pe banii mei imi faci drumul la specificatiile pe care ti le cer io, nu cum ai vrea tu.

dar atunci nu ti mai dau si spaga. bag toti banii sa fac lucru bun.

• Like 1

Postat

Vrei sa fii my wife ?

Pot să fur la nuntă... X6-le?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...