Sari la conținut

Fiti sinceri domnilor

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nea Mareane, daca eram io cu ea, nu scapai fara sa intri in cusca!  :laugh2

Si nu, nu dublu mixt. Am facut echipa tare buna cu ea, noi doi si un patut. M-am dedulcit si mai vreau.  :blushing2

• Like 7
  • Minus 7
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nea Mareane, daca eram io cu ea, nu scapai fara sa intri in cusca!  :laugh2

Nu e' chiar asa...... :laugh2

Si nu, nu dublu mixt. Am facut echipa tare buna cu ea, noi doi si un patut. M-am dedulcit si mai vreau.  :blushing2

Stiu ce zici.......... :blushing2

Postat

Treaba lui, strapoanele tale ... vai de curu' lu' nea Marean!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

Razi de noi!?  :refoz  :sado

Niciodata  :laugh2

Vizitator
Postat

Nu este chiar asa. Stie Marean ceva dar fiind un domn respecta ce a promis!

:hug1 Marean

:kiss3

• Telefon: nico01081987
  • Oras:pitesti
  • Telefon: nico01081987
  • Oras:pitesti
Postat

Pai, eu cred, ca din cauza faptului pentru ca si deoarece...cele "tampe" pica repede;), se lasa foarte usor duse de nas, pun botul la orice:).

Sunt cele care exteriorul este mai important ca interiorul capului, adica au cap rotund si mintea-n colturi.

Parerea mea. :blushing2 :girly

Vizitator
Postat

Pai, eu cred, ca din cauza faptului pentru ca si deoarece...cele "tampe" pica repede;), se lasa foarte usor duse de nas, pun botul la orice:).

Sunt cele care exteriorul este mai important ca interiorul capului, adica au cap rotund si mintea-n colturi.

Parerea mea. :blushing2 :girly

Tu cu cine te certi ?  :laugh2

• Like 2
Vizitator
Postat

Nu se cearta e doar Ontopic

Esti avocat ?  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

picon, asa e, sunt un parazit pe forum, mai tre' sa fie si d-astia. :hihat Dar la partea cu vorbitul prostii, poate ma lamuresti. Hai, ca daca mi-am batut capul doua paragrafe, merit si eu un argument acolo, nu?

Postat

picon, asa e, sunt un parazit pe forum, mai tre' sa fie si d-astia. :hihat Dar la partea cu vorbitul prostii, poate ma lamuresti. Hai, ca daca mi-am batut capul doua paragrafe, merit si eu un argument acolo, nu?

In mare parte sunt deacord cu ceea ce ai spus, dar argumentul ca barbatul trebuia sa fie inteligent... mai degraba trebuia  sa dea bine cu parul (nu cu pula)

Postat

Da quote ca nu stau sa caut. In alta ordine de idei, de unde ai scos tu ca e musai sa fie si paraziti?  Si de unde pana unde, ideea ca ai merita un argument? Da dovada de colegialitate, fa-te util si vei fi respectat, Asa, cu 4 postari pana la acest topic intr-un an jumate nicio sansa.  Ca sa ai pretentia la respect si argumente, trebuie sa meriti. 

Postat

incerc sa dau o explicatie antropologica, ca sa zic asa, la intrebarea topicului:

ma gandesc ca, de-a lungul omenirii, pentru intemeierea si supravietuirea familiei era nevoie ca in primul rand barbatul sa fie inteligent fiindca el aducea hrana (sa stie unde sa vaneze, cum, sa-si pastreze calmul cand familia e atacata si sa ia repede decizii, etc). Asta cred ca a dus la aprecierea inteligentei din partea femeilor, trasatura care inspira automat si siguranta (primul lucru de care au nevoie, zic eu).

Pe de alta parte, tot dpdv al supravietuirii si procrearii, barbatul a avut nevoie de o femeie "roditoare" in primul rand, el fiind "capul". Impartire a atributiilor, sa zicem, in care femeia statea doar pe langa casa etc.

Om fi evoluat noi, exista egalitate in drepturi - asta creata in ultimul secol, unii chiar suntem atrasi de femeile inteligente DAR avem o istorie de mii de ani, care isi pune amprenta asupra firii.

Sper ca nu v-am plictisit, dar m-a pus pe ganduri intrebarea si am zis sa share ce mi-au stors creierii :D

Uite, sa nu zici ca sunt baiat rau!  De fapt am gresit, nu ai spus prostii, ci banalitati, platitudini, truisme, menite sa ne faca sa zicem : wow!

Iar fraza pe care am albastrit-o e epocala! Nu mai avem cuvinte in lb. romana si introducem englezisme aiurea, sa parem ' telectuali.

Multumit de argumente? 

Postat

asta am scris, ce e dedesubt. Acum iarta-ma, eu cred si in respect by default. Daca aveam vechime mai mare, avea mai mult sens ce am scris? :))  Oricum, nu vad rostul vreunui flame...e unul din motivele pt care sunt parazit. 

incerc sa dau o explicatie antropologica, ca sa zic asa, la intrebarea topicului:

ma gandesc ca, de-a lungul omenirii, pentru intemeierea si supravietuirea familiei era nevoie ca in primul rand barbatul sa fie inteligent fiindca el aducea hrana (sa stie unde sa vaneze, cum, sa-si pastreze calmul cand familia e atacata si sa ia repede decizii, etc). Asta cred ca a dus la aprecierea inteligentei din partea femeilor, trasatura care inspira automat si siguranta (primul lucru de care au nevoie, zic eu).

Pe de alta parte, tot dpdv al supravietuirii si procrearii, barbatul a avut nevoie de o femeie "roditoare" in primul rand, el fiind "capul". Impartire a atributiilor, sa zicem, in care femeia statea doar pe langa casa etc.

Om fi evoluat noi, exista egalitate in drepturi - asta creata in ultimul secol, unii chiar suntem atrasi de femeile inteligente DAR avem o istorie de mii de ani, care isi pune amprenta asupra firii.

Sper ca nu v-am plictisit, dar m-a pus pe ganduri intrebarea si am zis sa share ce mi-au stors creierii :D

Postat

Uite, sa nu zici ca sunt baiat rau!  De fapt am gresit, nu ai spus prostii, ci banalitati, platitudini, truisme, menite sa ne faca sa zicem : wow!

Iar fraza pe care am albastrit-o e epocala! Nu mai avem cuvinte in lb. romana si introducem englezisme aiurea, sa parem ' telectuali.

Multumit de argumente? 

Ma bucur de argumente.  Sincer.  Stiu ca sunt banalitati acolo. Nu e ca si cum am zis ceva fantastic, doar cred ca unii nu vad aspectul asta al prbl. Nici o intentie de a parea eu vreun savant, am scris pe masura ce ma gandeam la asta.

Si apropo de englezisme, crede-ma ca le urasc la fel de tare ca tine. Da, intre atatea cuvinte mi-a scapat unul. Asta doar pt ca "sa impartasesc" mi se parea prea pretentios pt un "novice" - si nu sunt ironic :)

Postat

Am o dilema, raspunsul il intuiesc dar as dori sa aflu direct de la voi!

De ce preferati femeile frumoase dar proaste in detrimentul celor frumoase si istete?

Nu spun ca toti barbatii fac asta, dar majoritatea da.

Ce sa mai zicem de ”urate si istete”..... asta ca sa nu amintesc de ”urate si istete”

Postat

adaug si ca iti inteleg punctul de vedere. Se prea poate sa fi avut si eu aceeasi impresie daca aparea unul care facea teoria chibritului pe subiectul asta :)))   Deci hai s-o lasam balta ca oameni suntem si situatiile astea sunt relative tot timpul, cu atat mai mult pe un forum decat face to face :)

Postat

asta am scris, ce e dedesubt. Acum iarta-ma, eu cred si in respect by default. Daca aveam vechime mai mare, avea mai mult sens ce am scris? :))  Oricum, nu vad rostul vreunui flame...e unul din motivele pt care sunt parazit. 

Nu vechimea e problema, ci implicarea. Ai mari probleme in a intelege texte simple in lb. romana.  Probabil ca engleza asta, mama ei! ... te face sa ai aceste dificultati. Crezi in respect "by default"? Serios? La seviciu, cam cat respect ii acorzi aluia care trage chiulul? Dar la bloc, cat respect ii acorzi aluia care  nu iese sa dea zapada si dai tu in locul tau, sau ... etc.  Pretexte ca sa nu ne implicam, exista, motivele sunt lenea si ... ma abtin!

Oricum, pace, omule! Incearca sa te faci util pe forum, nu doar sa te folosesti de el. Daca nu am fi fost noi, cei multi care recenzam, de unde ai fi avut tu informatii? Incearca, nu e greu!

Postat

Da omule, si acum ce facem? trebuie eventual sa fiu judecat ca mi-am facut cont acum cativa ani ca sa aflu niste recomandari si am revenit abia acum? Sau ca am mers la fetite doar ocazional in anii astia si nu am avut cu ce sa "contribui". Pe bune, te inteleg dar da-ti si tu seama ca exagerezi. Sau cel putin, imi pui in carca niste generalitati..

Postat

pace si tie, omule. Acum am vazut ca ai editat. Ai cuvantul meu ca asta am si incercat cu postul asta, sa contribui. Sau sa "share", cum prost am zis :) Hai , o seara buna!

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Oricum, pace, omule! Incearca sa te faci util pe forum, nu doar sa te folosesti de el. Daca nu am fi fost noi, cei multi care recenzam, de unde ai fi avut tu informatii? Incearca, nu e greu!

Picoane, domnul e ... de partea cealalta a ghiseului. ;)

https://nimfomane.com/forum/topic/39973-andrei-31-ani-bucuresti-0726860932/

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...