Sari la conținut

Domnilor, eu fac sex oral...

Postări Recomandate

• Oras:p-aci
Postat

Vai de curul tau ce o sa patesti cand ajungi acasa. Iar o sa ti-l inroseasca mama. Nu te inveti minte..dar poate ca ai o scuza tinand cont de faptul ca nu ai asa ceva...minte!

=)) Zi zau cu limba scoasa. =)) Cat timp iti ia sa te loghezi intre conturi? =))

• Oras:Bucuresti
Postat

Cratima si andărlaindu', ai orbu' găinilor și tu??? =))

bro,jur pa viata mea,ddpof-ul sa citeaza singur,sau e da la spritz?

• Like 2
Postat

Ala cu "-" e crescut la orfelinat cu dihorul argintiu. Cica vrea sa-mi suga pula prin spate. :laugh2

zat + jet.

Postat

gata ma,m-am prins,clar e de la spritz la mine

P.S sa fie in bafta voastra cu cratima si andarlinu

• Like 3
Postat

=)) Zi zau cu limba scoasa. =)) Cat timp iti ia sa te loghezi intre conturi? =))

Bai nebunele, hai dreaq acasa! Chiar nu intelegi ca o faci pe cumnata sa sufere? Tembelule, ea te-a cules de prin boscheti incercand sa te aduca pe drumul cel bun si tu asa o rasplatesti? Rusine sa-ti fie! Dar daca ma gandesc bine, probabil tu nu ai nicio vina, ci forcepsul care ti-a afectat functiile vitale ale creierului!

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Asta este fratele lui de ce? Amândoi sunt drogati! Ce zici Ioane de Constanta? Mi se pare ca sunt prietenii tai, cine se aseamănă, se aduna!

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mai ce plm? Dedepofu' asta se cearta singur?  :slap2  :laugh2  :laugh2

• Like 7
  • Minus 6
Postat

Mai ce plm? Dedepofu' asta se cearta singur?  :slap2  :laugh2  :laugh2

Nu. Vrea doar sa ne demonstreze ca este foarte imbecil, tine mortis sa ne convinga si daca nu-l baga nimeni in seama si-a mai facut un cont si se cearta el cu el. De ce?!?! Pentru ca poate, nu oricine are aceasta capacitate

Crezi ca este singurul?!?!  :no2

• Minus 1
  • Oras:kobe
  • Oras:kobe
Postat

Nu. Vrea doar sa ne demonstreze ca este foarte imbecil, tine mortis sa ne convinga si daca nu-l baga nimeni in seama si-a mai facut un cont si se cearta el cu el. De ce?!?! Pentru ca poate, nu oricine are aceasta capacitateCrezi ca este singurul?!?!  :no2

Nu merita by cool😎😜😜✌👌
  • Oras:n/a
Postat

O roșcată cu ochii verzi și o pereche de silicoane, se duce la mânăstire și cere insistent să vorbeasca cu maica stareță.
- Ce e, fata mea?
- Maica stareta, trebuie să mă ajuți. Am păcătuit foarte tare și vreau ca Dumnezeu sa-mi ierte pacatele. Ce sa fac?
- Dar ce s-a intamplat, fata mea?
- Maica stereță, m-am prostituat și am făcut sex oral, ca să-mi fac plinul la motoretă. Ce să fac ca să-mi ierte Dumnezeu păcatele?
- Fata mea, du-te acasă și bea zeama de la 40 de lamai 3 zile și apoi întoarce-te la mine.
- Bine, maica stareta. Iti multumesc foarte mult!
Pleaca roșcata, bea zeama de la 40 de lamai 3 zile consecutiv și se întoarce la mânăstire.
- Maica stareta, am facut ce mi-ai spus. Mi-a iertat Dumnezeu pacatele?
- Păcatele nu știu dacă ți le-a iertat, dar măcar când vorbești nu mai miroase a p**ă !

:D

• Like 2
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

O roșcată cu ochii verzi și o pereche de silicoane, se duce la mânăstire și cere insistent să vorbeasca cu maica stareță.

...

Pleaca blonda...

Până la urmă fu roșcată ori blondă...

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Până la urmă fu roșcată ori blondă...

Era o blondă vopsită :D

Postat

Era o blondă vopsită :D

Roșcata siliconată cu aere de București m-am prins eu cine fu...da blonda vopsită...cine oare să fie?

Postat

Roșcata siliconată cu aere de București m-am prins eu cine fu...da blonda vopsită...cine oare să fie?

Cine caută, găsește ...

Soţia decide să se vopsească blod, iar când se întoarce acasă, îi face soţului un scandal monstru! Soţul, nedumerit, o întreabă ce s-a întâmplat:

- Nemernicule, curvarule, nesimţitule, cum ai putut să aduci o femeie în casa noastră, dau divorţ...

- Iubi, dar nu a fost nici o femeie aici...

- Ai tupeul să mă minţi în faţă? Uite, ce-s astea, am găsit în baie, în lenjeria de pat, fire de păr negre și eu acum sunt blondă !

:D

Postat

Ma simt cu adevarat flatata...woaw, omul chiar a ramas setat, nu-i mai ies din minte...eu voi fi in orice zi OBSESIA  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

- Ce e, fata mea?

- Maica stareta, trebuie să mă ajuți. Am păcătuit foarte tare și vreau ca Dumnezeu sa-mi ierte pacatele. Ce sa fac?

- Dar ce s-a intamplat, fata mea?

- Maica stereță, m-am prostituat și am făcut sex oral, ca să-mi fac plinul la motoretă. Ce să fac ca să-mi ierte Dumnezeu păcatele?

- Fata mea, du-te acasă și bea zeama de la 40 de lamai 3 zile și apoi întoarce-te la mine.

- Bine, maica stareta. Iti multumesc foarte mult!

Pleaca roșcata, bea zeama de la 40 de lamai 3 zile consecutiv și se întoarce la mânăstire.

- Maica stareta, am facut ce mi-ai spus. Mi-a iertat Dumnezeu pacatele?

- Păcatele nu știu dacă ți le-a iertat, dar măcar când vorbești nu mai miroase a p**ă !

:D mai era o versiune, cred ca cea originala, cu raspunsul final al maicii starete  catre fata care intreba care a fost rostul   lamiilor :

dumnezeu nu ti-a iertat pacatele dar macar ti-a disparut rinjetul ala arogant pe care il aveai cind ai sosit aici si imi povesteai cite mii de puli ai supt... 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Sorina, auzi-o pe asta : viata-i greu, nu toti o poate...😉😉😉😉😉😉😉😉

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.