marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 7, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Autor Postat Iunie 7, 2015 Se întâlnesc doi amici pe stradă :Măi, tu știi ce este un STILIST ?Da, un moldovean care ține cu STEAUA. 1
futarila Reputație: 2210 Postat Iunie 8, 2015 Postat Iunie 8, 2015 Sambata seara la ora 21:45, in ghidul TV al dinamovistilor era trecut un spatiu alb.Suporterii Stelei, CFR-ului, Otelului si Unirii Urziceni s-au uitat la finala Champions League. 3
coldfusion Reputație: 4335 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Iunie 12, 2015 Na cu ce s-a reprofilat echipa Dinamo. 3 4
futarila Reputație: 2210 Postat Iunie 15, 2015 Postat Iunie 15, 2015 Si Marian Cristescu s-a transferat la Chiajna, adica la ţărănoaia. Sa-ncep sa caut bancuri cu tarani de Chiajna.... 2
futarila Reputație: 2210 Postat Iunie 17, 2015 Postat Iunie 17, 2015 Mergea un dinamovist cu maşina pe un drum din Chiajna şi la un moment dat intră într-o porţiune fără asfalt, plină cu noroi moale şi i se înfundă maşina... La cîteva minute, apare un ţăran cu doi boi după el...- Fiule, te-am prins... îmi dai 50 de para şi ţi-am scos masina de aici!- Gata, frate.Mă rog, leagă ţăranu' boii, îi scoate maşina şi spune mulţumit:- Apăi, tată, asta e a 10 maşină pe care o scot din noroi azi!- Păi, bine, tataie, şi de muncit pămîntul cînd îl munceşti? Noaptea?- Nu, dragă, noaptea pun apă aici, în groapă! 4
b000gdan Reputație: 233 Postat Iunie 29, 2015 Oras:botosani Oras:botosani Postat Iunie 29, 2015 intrebare; stiti ce se spune despre moldovenii din Brasov?daca ar pleca de acolo se ridica Brasovul cu un metru 1
b000gdan Reputație: 233 Postat Iunie 29, 2015 Oras:botosani Oras:botosani Postat Iunie 29, 2015 Vasile dupa un an de pacate cu vecinele din sat se duce la preot pt o spovedanie ;ii spune popii toate cele ce a facut la care primi lista cu pedepse aducatoare de mantuire dupa care intrebarea:-Vasile te lepezi de satana ? la care Vasile ;nu pot ca am 2 copii cu ea 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Autor Postat Iulie 4, 2015 Taranul si sotia lui stateau de vorba cu Stefan cel Mare :Taranul: Marite Stefane , ce dovada am eu ca v-a placut sederea la noi ?Stefan cel Mare : Confirmarea o vei primi peste 9 luni ... 5 3
futarila Reputație: 2210 Postat Iulie 8, 2015 Postat Iulie 8, 2015 Peste 9 luni vom avea confirmarea daca FC Javra Raioasa 1948 Rusinea Europei aka din6mo bucale va mai exista. Un ţăran mergea cu căruţa pe şosea. Un caine încearcă sa îl depăşească şi, nereuşind, îi spune:- Băi ţărane, ce mergi pe mijlocul drumului? Trage mai pe dreapta!- Doamne, în viaţa mea n-am auzit caine vorbind, zice ţăranul.- Nici eu, completează calul. 2
futarila Reputație: 2210 Postat Iulie 9, 2015 Postat Iulie 9, 2015 Un caine fugea disperat prin desert. O vulpe il intreaba unde se grabeste, la care cainele:- Lasa-ma in pace, daca nu gasesc un copac fac pe mine! 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Autor Postat Iulie 10, 2015 Stefan cel Mare la razboi:-Pi cai, osteni!La care un razes din multime:-Si io picai, maria ta! 1
futarila Reputație: 2210 Postat Iulie 13, 2015 Postat Iulie 13, 2015 Un suporter dinamovist se duce la doctor sa afle ce e in neregula cu el.“Problema ta este ca esti gras” spune doctorul.“As vrea si o a doua opinie” zice dinamovistul.“Bine, esti si urat” ii raspunde doctorul 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 25, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Autor Postat Iulie 25, 2015 - De ce era tare supărat Ştefan cel Mare ?- A vrut să facă din moldoveni ZIMBRI, dar a reuşit doar BOI 1
futarila Reputație: 2210 Postat August 4, 2015 Postat August 4, 2015 Plictiseala mare in Chiajna, printre lanurile de porumb... Ce fac dinamovisti dupa ce se califica in liga campionilor?-Inchid playstationul si se culcă 2
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 12, 2015 image.jpghahaha ))))))))))ce te-a percutat my love cu minus ))))))) pe unde umbli fara culoare? parca nu esti tu... 1 3
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 13, 2015 Picasso la moldoveni- Aveti aici un Chicaso din perioada albastra, explica ghidul, atotstiutor.- Picasso! il corecteaza un vizitator.- Acest tablou o reprezinta pe una dintre sotiile lui Chicaso.- PI-CA-SSO, il corecteaza iar.- Du-te, dom'le-n chizda ma-tii, replica ghidul.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2015 Postat Septembrie 13, 2015 hahaha ))))))))))ce te-a percutat my love cu minus ))))))) pe unde umbli fara culoare? parca nu esti tu... Ce să știe săraCa Ca e doar o glumă luată dă pă net și alea-s pocnite dă alții? )
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 14, 2015 Ion vine acasă şi o găseşte pe Maria în genunchi în faţa lui Gheorghe în timp ce-i făcea sex oral. -Aşa Marie, muşcă-l de p..ă ,că ăsta vrea sa te f..ă.
johnnybravul Reputație: 78 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:cartoons Oras:cartoons Postat Septembrie 14, 2015 http://www.reactiongifs.com/r/2013/07/laughter.gif
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 15, 2015 Ce să știe săraCa Ca e doar o glumă luată dă pă net și alea-s pocnite dă alții? )lasa ma, nu trebuie sa fii suparat ca nu te inghit moldovenii... nu pierzi nimic
johnnybravul Reputație: 78 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:cartoons Oras:cartoons Postat Septembrie 15, 2015 Te pomenești ca nici ție nu ți-a plăcut cum te-nghit moldovencele .... nerecunoscător mic ce ești .... fiț-ar să-ți fie patentul care l-ai uitat la Irina ))
futarila Reputație: 2210 Postat Septembrie 16, 2015 Postat Septembrie 16, 2015 Bine ca nu te-au injurat.lasa ma, nu trebuie sa fii suparat ca nu te inghit moldovenii... nu pierzi nimic Stai dreaqu pe unde te stie lumea, aka scara ta de bloc, nu te baga pe Moldova, ca-ti facem mai multi fratiori. Ca futem ghini di tat. I: Ce-si ureaza unul altuia de sarbatori angajatii din Pipera?R: Da Doamne ca la anu’ sa nu mai lucram la tara! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum