picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 24, 2016 Ma bag si eu si fara suparare spun : in august anul trecut am fost de 2 ori ; super frumoasa, profesionista cu multe calitati. Dar si cu 2 bube care m-au determinat sa renunt. 1. Ii mirosea pasarica ( nu contesc ce spun cei care au cunoscut-o de curand) ! 2. Era mecanica( totul se facea dupa un sablon care avea drept scop sa vina urmatorul cat mai repede) ! In rest ! Mama , mama ! Daca o vezi pe strada ti-o freci instantaneu ! Iar analul este de manual ! Nu am intalnit inca o femeie sa-l execute cu atata usurinta si placere.Auzi mă, dacă îi ,mirosea dodoașaca, de ce ai mai fost și a 2-a oară? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 24, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Martie 24, 2016 Auzi mă, dacă îi ,mirosea dodoașaca, de ce ai mai fost și a 2-a oară?I-o fi plăcut... Dă miros zic. Link spre comentariu
skopelos Reputație: -407 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Auzi mă, dacă îi ,mirosea dodoașaca, de ce ai mai fost și a 2-a oară?1. "Ma" sa-i spui cui iti permite.2. Nu-ti cer tie permisiunea la cine si de cate ori merg.3. Daca n-ai capacitatea sa intelegi ce-am scris e bine sa te abtii. Am fost si a doua oara ca sa ma conving ca nu m-am inselat. E pe intelesul tau ? 3 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 24, 2016 1. Bine bă!2. Poți să mergi de câte ori vrei unde vrei ... 3. E bine că te-ai convins. Link spre comentariu
skopelos Reputație: -407 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 1. Bine bă!2. Poți să mergi de câte ori vrei unde vrei ... 3. E bine că te-ai convins. Da m-am convins ! Cu cine am de-aface ! Trist ! 3 3 Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 24, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2016 Da m-am convins ! Cu cine am de-aface ! Trist ! Fara suparare dar n-ai dreptate! Cine greseste o data e ok. A doua oara e, cum sa zic ? ...... intelegi tu!De la igiena nu se face rabat! Sau mai grav daca nu e vb de igiena. Tu incercai o ruleta ruseasca cu BTS! Ma rog. Am fost si eu odata si nu am vazut nici o problema de gen. Mai bine zis n-am mirosit! Link spre comentariu
skopelos Reputație: -407 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Fara suparare dar n-ai dreptate! Cine greseste o data e ok. A doua oara e, cum sa zic ? ...... intelegi tu!De la igiena nu se face rabat! Sau mai grav daca nu e vb de igiena. Tu incercai o ruleta ruseasca cu BTS! Ma rog. Am fost si eu odata si nu am vazut nici o problema de gen. Mai bine zis n-am mirosit! Nu ma supar atunci cand putem avea un dialog civilizat. Eu nu am spus ca fata are vreo boala. Am spus doar ca am simtit un miros neplacut. Nu eram convins si dupa a doua vizita am incetat sa mai merg. Este foarte posibil ca acest miros neplacut sa fie natural. Am mai intalnit ! Femei cu o igiena impecabila ( asa cum poate sa fie si Alexandra ) au un miros greu care , cel putin mie, mi-a dat o stare de disconfort. Si nu sunt singurul ! In rest doar cuvinte de lauda la adresa fetei ! 3 3 Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 24, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Martie 24, 2016 In rest doar cuvinte de lauda la adresa fetei !Si eu cred la fel! FK mai face sau nu doar pe mine ma evita? Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 24, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2016 Si eu cred la fel! FK mai face sau nu doar pe mine ma evita? Doar pa tine!Ca cu mine ... umpic pa buze! Aaa, poate un pic da varful limbii! 1 7 Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 24, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2016 Pana la urma eu cred ca putem sa fim si politicosi pe aici. Bine, asta nu exclude poolile plimbate dintr-o parte in alta pe unele topice! N-ar fi rau, ci doar greu de realizat. Te-ai uitat mr. @skopelos ce populatie misuna pe aici? Si nu ma refer la Picon, ca el e chiar baiat ok. Dar se pune intrebarea, ce asteptari poti avea de la userii (multi dintre ei, ca sunt si destui ok) unui forum de curvasarit?Io zic sa nu ne inaltam prea tare in asteptari si sa luam doar ce ce e bun si ne intereseaza. Adica informatiile corecte despre fete. In fond asta era scopul declarat al acestui forum. Ca e ceea ce este acum ... alta mancare de peste. Sau Pesti! In rest ... sanatate si tutun! Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 24, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Martie 24, 2016 Să le spuneți la pești să înoate în altă parte că trec eu pe aici. 1 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 24, 2016 Te compatimesc ! Nu ai nicio legatura cu ceea ce ar trebui sa se intample aici. Vrem sa fim respectati dar nu ne putem respecta intre noi. Este ultimul meu raspuns indiferent de literatura ta ieftina. Ramai cu Dumnezeu !Adevărul, Altețea Voastră, este că aveți dvs. înscris acum 2 zile! Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 24, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2016 Să le spuneți la pești să înoate în altă parte că trec eu pe aici. S-a facut! Militia pa capu lor! 1 7 Link spre comentariu
skopelos Reputație: -407 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Pana la urma eu cred ca putem sa fim si politicosi pe aici. Bine, asta nu exclude poolile plimbate dintr-o parte in alta pe unele topice! N-ar fi rau, ci doar greu de realizat. Te-ai uitat mr. @skopelos ce populatie misuna pe aici? Si nu ma refer la Picon, ca el e chiar baiat ok. Dar se pune intrebarea, ce asteptari poti avea de la userii (multi dintre ei, ca sunt si destui ok) unui forum de curvasarit?Io zic sa nu ne inaltam prea tare in asteptari si sa luam doar ce ce e bun si ne intereseaza. Adica informatiile corecte despre fete. In fond asta era scopul declarat al acestui forum. Ca e ceea ce este acum ... alta mancare de peste. Sau Pesti! In rest ... sanatate si tutun!Impartasesc 100% punctul tau de vedere. Nu am niciun parti pris cu nimeni, nu sunt peste, nu vreau reduceri la fete si o sa scriu intotdeauna ceea ce vad si simt. Niciodata ce vor altii sa citeasca !Regret, sincer, poluarea acestui topic. Alexandra nu avea nevoie de asa ceva ! 3 3 Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Martie 24, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Martie 24, 2016 Ramai cu Dumnezeu !Picoane, da o fuga repede pana la biserica! ;-) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 24, 2016 Am fost bre! Am aprins o lumânare pentru sufletul Alteței Sale. Dar ... să revenim la recenzii, nu amintiri din vara trecută! Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 24, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2016 Picoane, da o fuga repede pana la biserica! ;-)Maine neaparat ca e Buna Vestire! Serios!Picoane, lasa-l bre! E ok asa! Hai sa traiesti!Sa fie pace pa Pamant ca sa nu fie razboi! Ca deja mi-e ca se apropie! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 24, 2016 Îl las nea Cosmine, că e bididiu, dar cum să faci crize dacă pe un forum de curvăsăreală, îți spune cineva "mă"? Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Martie 24, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Martie 24, 2016 Sa ni se buna vesteasca de "pezda"!Si de-o fi razboi, macar sa ne "prinza" cu dansa-ntransa. Zic si eu, asa. ;-) Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Martie 24, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Martie 24, 2016 Îl las nea Cosmine, că e bididiu, dar cum să faci crize dacă pe un forum de curvăsăreală, îți spune cineva "mă"? Pai sa-l dam pe mana lu' Dolo, ca dracii il "gaseste"!!! :-D 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 24, 2016 Hai să-l iertăm, zic! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2016 Partajează Postat Martie 29, 2016 Am fost, de vreo 3 ori. Tipa mi-a placut:- corp 9-10, bine lucrat la sala- fund 9.99 - sani mici, ok insa- FK ... dap +++- GFE - 6-7, are atitudine asa mai profi, aparent rece, nu stiu sa descriu- pare f ingrijita si atenta. La igiena 10 de la mine ( si sunt pretentios / paranoic )- 250 - un halat- garsoniera printre cele mai ok pe unde am fost- dusul - futui ... ca multa bataie de cap mi-a dat, cand apa rece, cand fiarta ... De revenit. 4 Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 29, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Martie 29, 2016 Am fost, de vreo 3 ori. - FK ... dap +++Deci face sau nu face FK pana la urma?! Percepe sau nu taxa suplimentara pentru FK?! Ca am auzit N variante de tarifare...Nici ea nu mai stie ce vrea de la clienti. Nici clientii nu mai stiu la ce sa se astepte de la ea... P.S.: Ce inseamna FK de "+++" la tine, de curiozitate? 1 4 Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2016 Deci face sau nu face FK pana la urma?! Percepe sau nu taxa suplimentara pentru FK?! Ca am auzit N variante de tarifare...Nici ea nu mai stie ce vrea de la clienti. Nici clientii nu mai stiu la ce sa se astepte de la ea... P.S.: Ce inseamna FK de "+++" la tine, de curiozitate? Pup pa buza ma! Fara taxe! Daca ai noroc iti iei un varf de limba pe buze sau dinti! 1 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2016 Partajează Postat Martie 29, 2016 poate are toane, dar nu am visat +++ era pt mine un mare plus asta. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum