Sari la conținut

0762118841-Alexandra Stoica

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

hai noroc baieti!

tocmai m-am intors de la alexandra. programat astazi pe la 14.00, intalnirea a avut loc un pic mai tarziu. indicatii precise, zona piata natiunile unite. foarte punctuala. 

Ce sa zic...urcat la dumneaei...deschis usa...wow! o femeie foarte frumoasa, corp super..cocotata pe tocuri...si-asa este ea inaltuta. imagine super. inca de la inceput am fost intimidat de naturaletea si politetea ei, sa nu mai zic de aspect. m-a servit cu cafea, cu prosop, cu apa..cu..cu si cucu! 

socializat un pic, cunoscut fata...o impresie f buna, din nou. apoi...incepe sa se dezbrace..ptiu drace! corp tonifiat, piele fina, igiena impecabila....atenta la orice, ca deja mi se parea ca sunt de sticla si ii e frica sa nu ma ciobeasca. nu dau detalii despre actiune...dar credeti-ma ca m-am simtit la fel de bine atat CU ea, cat si IN ea....oral, normal, anal...clar analul e punctul ei forte. nu face CIM, lucru care l-a specificat atat la telefon, cati face to face. 

note...9.99!!!! peste tot. eu unul m-am simtit bine. sper ca si ea macar un pic!

aa..350 ron 2 fin!

te pup alexandra si sper sa-ti realizezi toate dorintele si mie pe aceea de a-mi face abonament..)))) :bow

as  mai adauga ca seamana cu iulia vantur!...as fi curios sa fac o comparatie si la :atm ...))))

• Telefon: vladbossu97
  • Oras:Strainatate
  • Telefon: vladbossu97
  • Oras:Strainatate
Postat

Alex e de vârf de top, chiar daca nu are inca 10 recenzii de la "colorati".

Tovarășe dolores, eu cred ca ar fi trebuit sa ne ținem gura si sa o pastram pentru noi; acum s-a umplut threadu' de discutii sterile. Io as șterge tot ce nu e recenzie daca as putea. Inclusiv post-ul ăsta.

Sa fiti iubiti adanc! :) :atm

V.

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Alex e de vârf de top, chiar daca nu are inca 10 recenzii de la "colorati".

Tovarășe dolores, eu cred ca ar fi trebuit sa ne ținem gura si sa o pastram pentru noi; acum s-a umplut threadu' de discutii sterile. Io as șterge tot ce nu e recenzie daca as putea. Inclusiv post-ul ăsta.

Sa fiti iubiti adanc! :) :atm

V.

Eu sunt inimos de fel, impart ponturi cu toata lumea.

Dar cand vad recenzii noi aici incep sa devin gelos.  :laugh2  :laugh2 Nu stiu de ce. :laugh2  :laugh2

Postat

Eu sunt inimos de fel, impart ponturi cu toata lumea.

Dar cand vad recenzii noi aici incep sa devin gelos. :laugh2 :laugh2 Nu stiu de ce. :laugh2 :laugh2

Ai belit pulica! Mâine, poimâine, te văz la DG, în locu' lu' Masturbinho...

• Oras:Pitesti
Postat

as mai adauga ca seamana cu iulia vantur!...as fi curios sa fac o comparatie si la :atm ...))))

Deci nu sunt singurul care a facut aceasta asemanare..

Postat

Deci nu sunt singurul care a facut aceasta asemanare..

acum am vazut...))). da, si mie imi pare ca seamana. dar oare si iulia ofera aceleasi servicii?...)))) n-ai fi curios sa afli?/? eu daaa....))))

pa si pusi! 

Postat

acum am vazut...))). da, si mie imi pare ca seamana. dar oare si iulia ofera aceleasi servicii?...)))) n-ai fi curios sa afli?/? eu daaa....))))

pa si pusi!

Sunt aproape sigur ca ofera si ea destule servicii dar numai pe la Bollywood :))

• Oras:Bucuresti
Postat

O sa vina mai am de scris la altele si o facem si noi pe donsoara cu ou si cu otet nu a fost cea mai placuta experineta de asta nu m-am grabit sa o scriu

Nu o dam mai bine cu frisca !?  :laugh2

... ai aruncat buzduganul si ... ne-ai cam pus in asteptare  :rax2

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

dolores ceo mai face ?

S-a dus in luna de miere cu Alexandra Stoica, la Herculane.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Eu încă aștept recenzia lui Steev.  :PCx

Postat

Așa ... și? Care e problema ta?  :rax2

Postat

Salut,

După citirea cu atenție a părerilor despre Alexandra m-am hotărît sa o vizitez.

Programare telefonica, voce foarte draguța, a oferit detalii exacte despre ce face

si ce nu face.

Programare respectata punctual, o locație foarte eleganta, singura.

Am ales opțiunea completa sa încerc toată experienta.

Oglinda de pe dulap e o idee extraordinara, si a avut un efect foarte bun

pentru activitatea noastră.

Locație 10

Alexandra 10

FK 10

Oral 8 data viitoare o sa primească mai multe instructiuni

Normal NA

Anal 10 X2

Cost Final 450 .... Merita

Recomandat

• Like 5
  • Oras:Los Angeles
Postat

Eu încă aștept recenzia lui Steev. :PCx

Cine e Steev? :D

Postat

topicul asta e pentru recenzii, sau s-a schimbat situatia ?!..

Asteptam recenzia lui Steeve dar intarzie....

Postat

Steeve a cedat psihic, dandu-si seama ca ar fi fost singurul pe invers pe acest topic ...

Sau aşa cum s-a colorat rapid, s-a şi decolorat in ceată!

• Like 1
Postat

Daca e "pe invers" pentru ca nici el nu avea nasul infundat si a descoperit ca ii miroase pizda domnisoarei a animal mort, atunci nu este singurul. over and out.

Postat

Miroase a mortăciune? Eu am mai devreme despre altă mândră că îi pute gura și m-a apostrofat un coleg că nu se vorbește așa despre domnișoare... :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
  • Minus 2

• Telefon: faraid69
  • Telefon: faraid69
Postat

Am fost in vizita la Alexandra si trebuie sa recunosc ca mi-a placut tare mult vizita.

Locatia este super OK din toate punctele de vedere.

Curata,

Bine amplasata,

Dotata cu tot ce trebuie,

Usor de gasit un loc de parcare

Programarea a fost facuta telefonic. Am sunat la numarul afisat si desi nu mi-a raspuns atunci cand am sunat eu, m-a apelat doamna in cateva minute si asa am stabilit cum sa ne intalnim in ziua urmatoare. Zis si facut.... Asadar la ora stabilita in prealabil am revenit cu un telefon pentru mai multe indicatii.

Ajuns in locatie, am constatat cu surprindere ca Alexandra este o persoana foarte agreabila, joviala, deschisa si nu in ultimul rand foarte frumoasa si cu un corp extraordinar de bine armonizat. Personal sa spun este o femeie care-mi place si cum arata si cum se poarta dar si o tipa cu care poti sta de vorba, dar cu care mai ales ai ce face daca tot te-ai dus acolo. Stie cum sa te faca sa te simti bine si desi are multe atuuri nu este nici mofturoasa si destul de deschisa catre client. Eu m-am simtit foarte bine cu ea, motiv pentru care am sa mai revin cu mare placere. Altfel spus o partida din toate punctele de vedere.

Dupa un dus binevenit, actul sexual in sine a trecut prin toate etapele:

Oral foarte bun si placut cu atentie si dedicatie. Alternari de ritm si intensitate, deep si atentie mare pentru zone adiacente.

Sex Normal (doar protejat), cu schimbari de pozitii si ritm, cand mai rapid cand mai relaxat, cand eu deasupra cand ea deasupra, cand pe o parte cand pe alta, cemai foarte bine si frumos.

Sex anal (doar protejat), foarte placut si cu implicare destul de multa din partea Alexandrei care merita apreciata si chiar aplaudata pentru ceea ce face si mai ales cum face. Se pricepe si stie cum sa te faca sa te simti bine si daca la toate astea mai pui si faptul ca este frumoasa si are un corp bestial, cred ca tabloul este complet. Bravo Alexandra......................merita toate laudele!!! Asa cum am mai spus eu personal am sa mai revin la ea ori de cate ori voi avea ocazia. M-am simtit foarte bine. De putine ori m-am simtit la fel de bine.

Aspect: 10

Oral: 9 (pentru ca nu face CIM) dar repet este foarte bine executat

Normal: 10

Anal: 10

GFE: 10

Igiena: 10 - curat, proaspata, epilata, parfumata etc

pret 350 / ora

Daca-mi pot permite o comparatie (desi cred ca sunt si alte doamne la care nu am fost insa cine stie poate in viitor ajung) poate fi comparata ca stare de bine pe care ti-o creeaza cu Rahela, cu Bianca 777, cu Alina (Victoriei, apoi Mosilor, apoi Romarta, apoi a disparut), cu fetele Glicemice (Jasmine, Martha, Catalina), poate si cu Mikky 19, si cu siguranta ca mai sunt dar la care din pacate inca nu am ajuns.

• Like 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...