Sari la conținut

ce credeti despre TARANII?

Postări Recomandate

• Oras:baia mare
Postat

Nu vreau sa starnesc controverse, probabil multi sunteti de la tara ( sat ) ca si mine de altfel  SUNT TARAN  si nu mi-as schimba domiciliul sau stilul de viata pentru nimic in lume , si as vrea sa vad parerea voastra despre noi, taranii , parerea sincera :)) deja zambesc doar cand ma gandesc ce comentarii o sa scrieti unii din voi

Postat

am uitat sa precizez ca la varsta pe care o am (sub 30 ) am propria mea casa ( destul de marisoara) plus ca am un apartament in baia mare intr-un bloc nou pe care il inchiriez) plus ca nu mai am fratii cu care sa impart casele parintilor si a bunicilor ( am lucrat 7 anii in anglia ) nu e lauda ( ca oricum nu ma cunoaste nimeni ) doar asa sa nu credeti ca cei de la tara ar duce lipsa de ceva ( cel putin la mine in sat)

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

am uitat sa precizez ca la varsta pe care o am (sub 30 ) am propria mea casa ( destul de marisoara) plus ca am un apartament in baia mare intr-un bloc nou pe care il inchiriez) plus ca nu mai am fratii cu care sa impart casele parintilor si a bunicilor ( am lucrat 7 anii in anglia ) nu e lauda ( ca oricum nu ma cunoaste nimeni ) doar asa sa nu credeti ca cei de la tara ar duce lipsa de ceva ( cel putin la mine in sat)

Harnic fecior! Poate te cere careva de nevasta. ;)

• Like 4
  • Minus 2
Postat

si am uitat sa va spun cate ceva despre adevarata viata a taranului din ziua de azi ( cel putin de la noi din sat ) o sa punctez;:

-1 agricultura se face mecanic ( adica cu tractoare care au atasate diferite utilaje agricole ) in principiu pentru orice

- de unde au taranii bani de asa ceva ? foarte simplu ( pentru terenuri primesc anumite subventii, pentru animale altele, etc) plus ca fiecare animal aduce profit in felul lui, la fel ca orice bucatica de teren lucrata

-2 si la sat avem wirreles ( cel putin la noi in sat ) si laptopuri, calculatoare, etc

-3 avem apa curenta ( mai rece ca la oras ) si E GRATIS ( strabunici nostri au reusit cu toate ca au fost taranii sa ne ofere acest drept si deocamdata e moca

-4 avem canalizari, fose septice, WC in casa.

-5 in 29 de anii nu am auzit pe nimeni sa zica ca duce lipsa de ceva

- 6 cel putin la noi in sat

Postat

stiu dar am deschis acest topic pentru ca am auzit azi in baia mare ( acolo lucrez ) pe niste jmecheri care strigau la trecere la un om mai in varsta ( de la sat ) - misca odata tarane!!! am simtit cum imi creste tensiunea pentru ca omul acela putea fi bunicul oricui si ori in ce circumstante oamenii in varsta trebuie respectati ( alt lucru bun la TARa ) - varstnici sunt respectati ( cel putin la noi in sat)

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

..

Toata stima pentru taranii adevarati.

TU ii faci de ras, opreste-te din postat, inchide-ti wirellesul, vinde-ti laptopul si du-te Anglia.

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Omule, in afara faptului ca ai problme cu "i"... intelege ca nimeni nu are probleme de respect fata de un taran muncitor, fie si cu wc in curte...

Cand cineva spune "taran prost", vorbeste de un idiot care incearca sa se dea mare... seamana putin cu topicul asta... :)

• Oras:aer
Postat

@excrementdelemn, tu ai vazut ca de cand ai zis chestia aia, cu cucu altuia, la tine in gura, nu se arunca lumea la vorba, cu tine?

Nu stiu daca ai sesizat chestia asta...

Stima..vreau casa! :)))

Postat

@excrementdelemn, tu ai vazut ca de cand ai zis chestia aia, cu cucu altuia, la tine in gura, nu se arunca lumea la vorba, cu tine?

Nu stiu daca ai sesizat chestia asta...

Stima..vreau casa! :)))

Deci esti activ, bata-te norocu' sa te bata. =))

Postat

fiecare cu parerea lui, eu vreau doar sa stiti ca in general se traieste bine si la tara

:))) chiar si cu baietu' in gura! :)

Postat

nu mai sunt nevoit sa ma duc in anglia ( sau oriunde altundeva) am tot ce imi trebuie si daca o sa mai am nevoie de ceva in plus o sa ma mai duc

Postat

vreau doar sa scot din cap unora ideile gresite despre tarani ( pana la urma toti va trageti din tarani)

Postat

daca stau bine sa ma gandesc si sa pun in balanta trecutul cu prezentul nu s-au schimbat prea multe, doar ce trebuie

Postat

nu mai sunt nevoit sa ma duc in anglia ( sau oriunde altundeva) am tot ce imi trebuie si daca o sa mai am nevoie de ceva in plus o sa ma mai duc

In Anglia, baietii se tin de mana, atunci cand pasesc pe London Bridge, aici in Romania, daca vezi doi baieti, ca se tin de mana in Centru Vechi, bate la ochii...zici ca romanii sunt homofobi?

• Like 1
Postat

aveti dreptul sa ganditi fiecare liber ( indoctrinat :) ) doar ca nu mi se are ca uni sa se considere superiori pentru faptul ca locuiesc intr-un apartament claustrofobic fata de cei care traiesc la tara

Vizitator
Reputație: 0
Postat

vreau doar sa scot din cap unora ideile gresite despre tarani ( pana la urma toti va trageti din tarani)

Tu faci fiii satului de ras....... cand te iubesti in gura :)

• Like 3
Postat

In Anglia, baietii se tin de mana, atunci cand pasesc pe London Bridge, aici in Romania, daca vezi doi baieti, ca se tin de mana in Centru Vechi, bate la ochii...zici ca romanii sunt homofobi?

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Tare asta! :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mai exex.... plm... de ce trebuie sa dai tu din cur cand nu te fute nimeni? Ai deschis topicul asta sa vaza curvilii si curvii cat esti tu de ortoman? Daca esti din Certeze, atunci nu esti taran, ci "taran". Adica dintre aia care zgurma rahatul, sau fac nefacute prin Occident si isi fac casoaie uriase, de un desavarsit prost-gust, sau au firme de constructii care nu fac mai nimic si fura in special Statul. Din pacate, "insula Certeze" a crescut, fenomenul raspandindu-se in cam tot Oasul. Nu stiu daca ai multe motive de mandrie, serios zic!

• Like 11
  • Minus 6
Reputație: 9109
Postat

Nu vreau sa starnesc controverse, probabil multi sunteti de la tara ( sat ) ca si mine de altfel  SUNT TARAN  si nu mi-as schimba domiciliul sau stilul de viata pentru nimic in lume , si as vrea sa vad parerea voastra despre noi, taranii , parerea sincera :)) deja zambesc doar cand ma gandesc ce comentarii o sa scrieti unii din voi

Ii ador, :bow

Vizitator alina2008
Reputație: 0
Postat

Cand ii spui unui om ca e "taran prost" nu te referi la faptul ca provine de la tara(sat), ci la comportamentul lui! E plina lumea de "tarani"!

Pisicule, fa o sectiune cu averea membrilor! :)) :D :P

Postat

Tare topic =))

Cea mai periculoasa specie e taranul parvenit...iar tu draga...mi-e greu sa-ti scriu user-ul...esti fix exact motivul pentru care tipa ala la batran "mai tarane".

Viata la oras e diferita fata de cea de la tara...nu zic ca e mai bine sau mai rau, ci doar diferita. Spre exemplu...exista blocuri :D deci nu poti sa dai maneaua la maxim si sa-ti bati femeia la 1 noaptea...s-ar putea sa cheme cineva politia si ti-o iei. Atentie cand mergi pe strada...exista masini, nu e ca pe ulita si atunci ai sa auzi vorbele magice "misca dreaq tarane ca nu esti pe ulita" =)) Vaca nu sta pe strada, nici in scara blocului...e taiata in galantarul de la magazin :)

In alta ordine de idei, eu am o parere foarte buna despre tarani, dar despre taranii autentici, cinstiti si cu bun simt...asta e taranul roman adevarat, nu specia mentionata la inceputul postului.

Si inca ceva...faptul ca esti taran nu este sub nicio forma o scuza pentru faptul ca esti agramat si incult :slap2

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.